Treceți la conținutul principal

Toamna asta citesti mai mult

Cele mai cautate carti in libraria Elefant



Iata unele dintre cele mai cautate carti din aceasta librarie, si, sa stiti, se intampla ca uneori sa se termine stocul din librarie!

Mai jos va expun cateva dintre aceste carti, si puteti vedea toate cartile, ordonate dupa criteriul celor mai cautate carti AICI!:



Prea multa fericire

Alice Munro

Un tata aflat in inchisoare pentru ca si-a ucis copiii ii scrie sotiei despre revelatia de a fi primit vizita lor dintr-o alta dimensiune; o fetita isi ajuta angajatorul bolnav de leucemie sa scape de avansurile unei femei lipsite de constiinta; in adolescenta, un fiu isi paraseste aparent fara motiv familia si ajunge sa traiasca asemenea unui vagabond, dispretuind valorile societatii moderne; in secolul al nouasprezecelea, Sophia Kovalevski, matematician si scriitor talentat, se lupta cu efectele succesului asupra relatiei de cuplu. Eroii celor zece povestiri indura pierderi, socuri, dezamagiri, revelatii neplacute despre propriul caracter si totusi merg mai departe, pentru ca acesta este sensul vietii. Undeva, prin intunericul in care inainteaza, ei simt stralucirea intensa a fericirii, fie ca este vorba despre fericirea trecuta, despre cea care ar fi putut fi sau despre cea care ii asteapta - VEZI MAI MULT!



Cautand-o pe Alaska

John Green

Miles Halter, un adolescent singuratic pasionat de cuvintele rostite de personaje celebre in ultimele lor clipe de viata – pleaca la scoala cu internat Culver Creek in cautarea a ceea ce Rabelais numea „Marele Necunoscut“.
Acest Necunoscut se dovedeste mai tulburator decat si-ar fi imaginat vreodata cand in noul sau cerc de prieteni isi face intrarea seducatoarea Alaska Young. Inteligenta, amuzanta, imprevizibila, Alaska il atrage intr-o lume misterioasa de lumini si umbre, ce sta sub semnul ultimelor cuvinte ale lui Simon Bolívar, faimosul general imortalizat de Gabriel García Marquez: „Cum o sa mai ies eu din labirintul asta?“ Nimic nu va mai fi la fel ... VEZI MAI MULT!


Arta de a (nu) pierde timpul

Piers Steel

Arta de a pierde timpul, de a amana nejustificat inceperea unei actiuni, in special din cauza neglijentei sau a lenei, se numeste, in limbaj stiintific, procrastinare. Cu alte cuvinte, a procrastina inseamna a tergiversa, a taragana lucrurile, a gasi o mie de pretexte ca sa nu te apuci de ceva sau ca sa nu termini ceva, a amana totul pana in ultima clipa. Iti suna cunoscut? Cu totii facem asta, intr-o masura mai mica sau mai mare, indiferent de profesie sau de sex. O facem pentru ca nu stim ce vrem, pentru ca nu ne place, pentru ca ne este lene sau, pur si simplu, pentru ca nu avem chef. Iar cand in jurul nostru tentatiile se inmultesc – emisiuni interesante la televizor, prieteni noi pe Facebook, mii de site-uri web fascinante, jocuri video care dau dependenta – ne este greu sa renuntam la procrastinare. La fel de banala ca gravitatiaa, ea ne trage in jos cu aceeasi putere si ne insoteste pretutindeni, ingreunandu-ne viata - VEZI MAI MULT!


O zi

David Nicholls
Emma si Dexter traiesc o noapte de dragoste imediat dupa terminarea facultatii, urmand ca a doua zi fiecare sa porneasca pe propriul drum. Intre fata nesigura pe propriile calitati, dar care viseaza sa schimbe lumea, si tanarul playboy provenit dintr-o familie instarita, vanitos si fermecator se infiripa astfel o prietenie de doua decenii, descrisa prin intermediul unor franturi de viata petrecute in aceeasi zi de 15 iulie.
Undeva pe parcursul acestei calatorii indelungate, in care sperantele se impletesc cu oportunitatile ratate, zambetele cu lacrimile, certurile cu impacarile, Emma si Dexter isi dau seama ca tot ce cautasera intreaga viata se aflase chiar inaintea lor inca de la inceput - VEZI MAI MULT!


Secretele succesului. Editia a II-a

Dale Carnegie

Dale Carnegie spunea ca „succesul inseamna sa obtii ceea ce vrei, iar fericirea inseamna sa vrei ceea ce ai obtinut“.
Dar ce anume isi doresc oamenii? Ei bine, de cele mai multe ori, e vorba despre o cariera ascendenta, prieteni de incredere, o familie iubitoare, un trai decent… si altele asemenea. Desigur, motivele pentru care un om isi doreste ceva anume sunt complet personale, insa metodele prin care isi poate atinge obiectivul sunt general valabile. Iar metodele din cartea de fata au fost testate de peste 15 milioane de cititori de pe cinci continente, pe parcursul a trei sferturi de secol. Volumul de fata a ajuns, cu timpul, sa fie cea mai vanduta carte motivationala publicata vreodata.
Sfaturile lui Dale Carnegie va arata cum sa deveniti un interlocutor agreabil, de ce e bine sa faceti complimente dezinteresate, cand e cazul sa va retrageti dintr-o disputa, ce anume trezeste dorinta de cooperare a partenerilor, cum sa faceti o buna impresie de la prima intalnire, cat de important e zambetul, prin ce strategii va puteti autopromova in ochii celorlalti, in ce fel puteti adresa critici fara sa provocati resentimente, de ce e recomandat sa va admiteti propriile greseli inainte de a le face reprosuri altora, cat de adevarat e proverbul care spune ca „vorba dulce mult aduce“, cum sa raspundeti la plangerile altora, unde se termina sinceritatea si incepe brutalitatea, de ce nu functioneaza pe termen lung strategia de a da ordine, cum sa va ajutati ajutandu-i pe ceilalti - si multe altele.
Carnegie dovedeste ca, in cele din urma, ceilalti ne vor trata exact asa cum ii tratam. Comportamentul interlocutorilor oglindeste propriul comportament. - VEZI MAI MULT!


De 19 ori Katherine

John Green


K-5 spunea ca baietii sunt badarani.
K-10 voia doar o relatie de prietenie.
K-18 i-a dat papucii intr-un e-mail.
K-19 i-a frant inima.
Colin, un „fost copil-minune“ pasionat de anagrame, pleaca impreuna cu prietenul sau Hassan intr-o calatorie departe de casa pentru a-si uita toate dezamagirile in dragoste. Cu 10.000 de dolari in buzunar si un mistret pe urmele sale, Colin vrea sa demonstreze Teorema Fundamentala a Previzibilitatii Katherinelor care, spera el, va prezice viitorul tuturor relatiilor. Iubirea, prietenia si umorul sunt ingredientele picante ale acestui roman spumos, ingenios construit, despre cum te poti reinventa. - VEZI MAI MULT!


Urzeala tronurilor (2 volume)

George R.R. Martin

Intr-un tinut in care verile pot dura ani in sir si iernile o viata, primejdia se arata la orizont. Vine iarna si pe plaiurile inghetate de la nord de Winterfell forte intunecate si stranii isi aduna puterile in spatele Zidului ce protejeaza intregul regat Westeros. In mijlocul conflictului se afla familia Stark de Winterfell, oameni la fel de aspri si neinduratori ca pamantul pe care il stapanesc. Un taram al extremelor, de la fortaretele de piatra ale iernii la castelele belsugului si ale verii, in care lorzi si printese, soldati si vrajitori, asasini si bastarzi iubesc, se lupta si uneltesc pentru a supravietui. Intre intrigi si comploturi, tragedie si tradare, victorie si teroare, soarta familiei Stark, a aliatilor ei si a inamicilor atarna de un fir de par, in timp ce toti incearca sa castige cel mai periculos joc dintre toate: urzeala tronurilor. - VEZI MAI MULT!


Turnul

Simon Toyne

Pentru prima data in istoria ei, inexpugnabila Citadela din inima orasului Ruina isi va deschide portile in fata lumii de dincolo de zidurile ei. De ce tocmai acum, dupa secole de secrete si conspiratii? Un virus mortal face ravagii printre calugarii ordinului Sancti si ameninta sa cuprinda tot orasul. Gabriel Mann este si el infectat, dar in sangele lui s-ar putea gasi formula unui antidot. Liv Adamsen a ramas in oaza din desert care i-a devenit casa, inconjurata de straini. Totusi, Liv are probleme mai mari decat propria siguranta... In SUA, agentul FBI Joe Shepherd ancheteaza disparitia unui celebru cercetator de la NASA. Este vorba de o rapire sau de o crima? Ancheta FBI-ului dezvaluie itele unei conspiratii cu implicatii globale, si un lucru devine clar pentru toti: un eveniment cu totul extraordinar e pe cale sa se intample. Dar va fi un nou inceput sau Sfarsitul Zilelor? - VEZI MAI MULT!


Putin. Biografia interzisa

Stanislav Belkovski

Informatiile dezvaluite sunt de natura sa arunce in aer miturile si prejudecatile despre unul dintre cei mai puternici oameni ai planetei. Celebrul analist politic Stanislav Belkovski ii contureaza liderului rus un portret deloc magulitor, scandalos pe alocuri, dar, mai presus de orice, veridic. Distrugand toate cliseele, el il prezinta tarul actual ca pe un om framantat de mari probleme, care a avansat in cariera fiindca a stiut intotdeauna sa le fie loial stapanilor sai. Pentru Belkovski, Putin e un om lipsit de orice interes fata de ideologii si chiar fata de politica si e manat doar de dorinta de a face bani pentru el si apropiatii sai, pe care politologul nu se sfieste sa ii  numeasca niste cleptocrati. - VEZI MAI MULT!


Inteligenta emotionala in Leadership

Daniel Goleman, Annie McKee, Richard Boyatzis

Cum ar arata viata noastra, daca institutiile in care lucram ar fi conduse de lideri care ne inspira? Cum ar fi scolile in care invata copiii nostri, daca profesorii ar pune accent pe dezvoltarea inteligentei emotionale? Si ce s-ar intampla, daca ne-am folosi cu inteligenta emotiile in familie si in comunitate?
In paginile cartii de fata se regasesc experientele multor lideri cu o inteligenta emotionala deosebita. Din cercetarea acestor cazuri, au iesit la iveala raspunsuri la intrebari vitale privind conducerea bazata pe inte-ligenta emotionala. De exemplu, ce resurse le sunt necesare liderilor, pentru a fi eficienti? De unde isi trage forta launtrica un lider? Cum ii inspira pe cei din jur? Cum creeaza un climat favorabil inventivitatii, performantei si relatiilor interumane?
Iar raspunsurile sunt esentiale, pentru ca dimensiunea emotionala a activitatii de conducere - uneori invizibila, alteori ignorata - determina cat de bine vor functiona toate celelalte aspecte organizationale. Altfel spus, actiunile liderilor si starile lor de spirit au un impact covarsitor asupra celor pe care ii indruma.
Conducerea bazata pe inteligenta emotionala inspira si stimuleaza pasiunea si entuziasmul; de asemenea, sustine motivatia si devotamentul. Cei care si-au dezvoltat abilitatile emotionale au inceput sa se cunoasca mai bine, sa manifeste mai multa empatie, sa dea dovada de mai multa stapanire de sine si sa beneficieze de relatii interumane mai armonioase. In final se dovedeste ca maniera in care relationam cu noi insine si cu ceilalti, numita de Daniel Goleman „inteligenta emotionala“, garanteaza reusita in viata intr-o masura mai mare decat acumularea de titluri si diplome. - VEZI MAI MULT!


VEZI SI ALTE CARTI BESTSELLER in LIBRARIA ELEFANT!

Va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori +100deCarti pentru diverse alte promotii!

Oferta realizata in parteneriat cu Libraria Elefant si 2parale!



Comentarii

Cele mai citite

Pachete de carti de educatie financiara - ne decidem sa o ducem mai bine

 Carti de dezvoltare personala prin educatie financiara Educația financiară este o abilitate esențială pentru a putea lua decizii în cunoștință de cauză în ceea ce privește banii noștri. Cărțile despre educația financiară pot fi o sursă excelentă de informații pentru a ne îmbunătăți cunoștințele și abilitățile financiare. Iată câteva motive pentru care ar trebui să c itești despre educația financiară : Pentru a-ți îmbunătăți situația financiară. Educația financiară te poate ajuta să-ți îmbunătățești situația financiară pe termen scurt și lung. Cărțile despre educația financiară te pot învăța cum să economisești bani, să-ți plătești datoriile și să-ți construiești averea. Pentru a înțelege mai bine cum funcționează banii. Cărțile despre educația financiară pot oferi o privire de ansamblu asupra conceptelor financiare de bază, cum ar fi bugetarea, economisirea, investițiile și creditul. Acestea te pot ajuta să înțelegi mai bine modul în care banii tăi lucrează pentru tine și cum poți s

Nu mai spuneti ca ati imbatranit si de asta sunteti uituc!

 Creierul uman - misterul din capul nostru Iata o promotie care te ajuta sa cumperi niste carti mult mai valoroase decat pretul lor! bookzone.ro te invită la Hora Reducerilor ! Reduceri de până la 85% și transport gratuit la comenzi de peste 99 lei! Ce te așteaptă pe bookzone.ro în timpul Horei Reducerilor : - Reduceri uluitoare de până la -85% la o selecție largă de produse, indiferent de editură - Transport gratuit la comenzile de peste 99 lei, pentru a face cumpărăturile online și mai accesibile pentru clienții dvs. Am 3 recomandari, trei produse cu adevarat speciale, nu degeaba sunt si cele mai cumparate, iar daca vrei sa vezi intreaga oferta CLICK AICI! Pachet Misterele creierului uman Trei mari valori ale medicinei românești îți dezvăluie misterele creierului uman pornind de la cercetările lor de-o viață. Profesorii Dănăilă, Ciurea și Dulcan au salvat mii de vieți în decursul unor cariere încununate cu recunoaștere internațională și, bineînțeles, cu multă recunoștință, iar acu

Librariile mele

 Librariile de unde va aduc eu cartile Blogul meu este unul care promoveaza cartile - prin urmare, va aduc oferte din librariile online, din 17 librarii online, unde activez ca afiliat - caut carti pe rafturile virtuale, citesc despre noutati, despre autori, ma scufund in lumea unde totul e posibil, si caut aici finalurile fericite! Am insirat mai jos librariile de unde va aduc eu cartile despre care scriu pe acest blog, si pe pagina de facebook pe care, de asemenea, mai vin cu lucruri dragute de prin librariile mele favorite,  https://www.facebook.com/100decarti 1.  elefant.ro "- este un proiect al companiei elefant online S.A . lansat în 17 iunie 2010. Proiectul a început prin a fi o librărie online oferind o experiență complexă de shopping cultural online, iar ulterior a devenit Mallul Online al Familiei Tale , în ofertă regăsindu-se produse pentru cei mici și pentru cei mari, pentru casă și pentru grădină. elefant.ro comercializează în prezent în jur de 110.000 de produse din