Treceți la conținutul principal

Top 150 SF & Fantasy - PRET SPECIAL

Hotul cuantic (Seria Jean le Flambeur, partea I) de HANNU RAJANIEMI - probabil cel mai important roman SF in 2015


O bucurie pentru iubitorii genului SF si FANTASY - reducere de pret la TOP 150 din aceasta categorie, 40% DISCOUNT!



In acest TOP 150 avem cu pret redus si Hotul cuantic (Seria Jean le Flambeur, partea I) de HANNU RAJANIEMI

„Cel mai bun roman SF pe care l-am citit in ani intregi. E greu sa recunosc asta, dar cred ca este un scriitor mai bun decat mine.”
Charles Stross


Excentricul Jean le Flambeur este un hot postuman. Are stiinta de a fura gandurile si timpul sau obiecte vechi de pe planeta Pamant, aflate acum in posesia aristocratilor din Orasele Miscatoare de pe Marte. In ciuda abilitatilor sale, Jean, ale carui origini sunt invaluite in mister chiar si pentru el, face o greseala si ajunge in Inchisoarea Dilema. Salvat de misterioasa Mieli si nava ei seducatoare, i se ofera o sansa unica - sa isi recastige libertatea si memoria pierduta, daca accepta provocarea de a duce la bun sfarsit o spargere asa cum n-a mai dat niciodata.



Iata un scurt fragment de la inceputul volumului:

– Închisorile sunt cum erau înainte aeroporturile pe Pământ. Nimeni nu vrea să se afle aici. Nimeni nu trăieşte aici. Suntem doar în trecere.
Astăzi pereţii închisorii sunt din sticlă. La mare înălţime deasupra noastră se află un soare asemănător celui real, dar nu întocmai, ci mai palid. În jurul meu se întind cât vezi cu ochii milioane de celule cu pereţii şi podeaua din sticlă. Lumina filtrată prin suprafeţele transparente se reflectă pe podea în culorile curcubeului. Cu excepţia reflexiilor multicolore, celula mea e goală, ca şi mine de altfel: gol-puşcă, la fel ca în ziua în care am venit pe lume, fiindu-mi lăsat doar pistolul. Uneori, când câştigi, îţi dau voie să schimbi lucruri mărunte. Războmintea a avut succes. Are flori imponderabile care îi plutesc prin celulă, bulbi roşii, mov şi verzi crescuţi în nişte bule de apă, ca nişte versiuni animate ale propriului organism. Narcisistă nesuferită.
– Dacă am avea toalete, uşile s-ar deschide spre interior. Nimic nu se schimbă.
Ei bine, acum chiar încep să rămân fără replici.
Războmintea îşi ridică încet arma. Pedunculii care îi susţin ochii i se arcuiesc. Aş prefera să aibă un chip: mă irită felul în care se holbează la mine cu pădurea aceea umedă de globuri. Nu contează. De data asta o să funcţioneze.


Sau un alt fragment:
Mai întâi, Perhonen îmi confecţionează un costum. Materialul este prea moale; nu-mi place să port cerebromaterie, însă, văzându-mă într-o cămaşă albă, pantaloni negri şi o haină mov-închis, încep să-mi recapăt cât de cât simţul identităţii.
Apoi îmi arată spimescopul. Brusc, lumea capătă o nouă direcţie. Păşesc înăuntru, în afara propriului corp, deplasându-mi punctul de vedere în spaţiu pentru a vedea nava din exterior.
Am avut dreptate: Perhonen este o navă-păianjen oortiană. Este formată din module separate, legate între ele cu nanofibre, zone de locuit care se rotesc în jurul unei axe centrale, ca o maşinărie dintr-un parc de distracţii, pentru a crea o gravitaţie simulată. Firele formează o reţea prin care modulele se pot deplasa asemenea păianjenilor pe o plasă. Pânzele cuantice arată impresionant: sunt nişte inele concentrice, subţiri ca nişte baloane de săpun, confecţionate din atomi artificiali, întinzându-se pe o distanţă de câţiva kilometri în jurul navei şi având capacitatea de a capta atât lumina solară, cât şi mezoparticule de pe Magistrală şi spirale de lumină.
Mă uit pe furiş şi la propriul trup, iar acum sunt într-adevăr impresionat. Imaginea din spimescop este extraordinar de minuţioasă. O reţea de puncte cuantice sub piele, computere proteomice în fiecare celulă, computroniu dens în oase. Aşa ceva nu putea fi realizat decât în lumile din gubernia din apropierea soarelui. Se pare că salvatorii mei lucrează pentru Sobornost. Interesant.

-35% DISCOUNT pentru Hotul cuantic (Seria Jean le Flambeur, partea I) de HANNU RAJANIEMI - VEZI OFERTA!


VEZI INTREAGA OFERTA TOP 150 ADUSA DE NEMIRA - SF si FANTASY pana la 40% DISCOUNT!

Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti

Pe site-ul meu 100decarti puteti gasi fragmente de 50-60 de pagini din carti, si librariile de unde puteti sa cumparati cartile ale caror fragmente le-am redat.


Nemira

Comentarii

Cele mai citite

Pachete de carti de educatie financiara - ne decidem sa o ducem mai bine

 Carti de dezvoltare personala prin educatie financiara Educația financiară este o abilitate esențială pentru a putea lua decizii în cunoștință de cauză în ceea ce privește banii noștri. Cărțile despre educația financiară pot fi o sursă excelentă de informații pentru a ne îmbunătăți cunoștințele și abilitățile financiare. Iată câteva motive pentru care ar trebui să c itești despre educația financiară : Pentru a-ți îmbunătăți situația financiară. Educația financiară te poate ajuta să-ți îmbunătățești situația financiară pe termen scurt și lung. Cărțile despre educația financiară te pot învăța cum să economisești bani, să-ți plătești datoriile și să-ți construiești averea. Pentru a înțelege mai bine cum funcționează banii. Cărțile despre educația financiară pot oferi o privire de ansamblu asupra conceptelor financiare de bază, cum ar fi bugetarea, economisirea, investițiile și creditul. Acestea te pot ajuta să înțelegi mai bine modul în care banii tăi lucrează pentru tine și cum poți s

Nu mai spuneti ca ati imbatranit si de asta sunteti uituc!

 Creierul uman - misterul din capul nostru Iata o promotie care te ajuta sa cumperi niste carti mult mai valoroase decat pretul lor! bookzone.ro te invită la Hora Reducerilor ! Reduceri de până la 85% și transport gratuit la comenzi de peste 99 lei! Ce te așteaptă pe bookzone.ro în timpul Horei Reducerilor : - Reduceri uluitoare de până la -85% la o selecție largă de produse, indiferent de editură - Transport gratuit la comenzile de peste 99 lei, pentru a face cumpărăturile online și mai accesibile pentru clienții dvs. Am 3 recomandari, trei produse cu adevarat speciale, nu degeaba sunt si cele mai cumparate, iar daca vrei sa vezi intreaga oferta CLICK AICI! Pachet Misterele creierului uman Trei mari valori ale medicinei românești îți dezvăluie misterele creierului uman pornind de la cercetările lor de-o viață. Profesorii Dănăilă, Ciurea și Dulcan au salvat mii de vieți în decursul unor cariere încununate cu recunoaștere internațională și, bineînțeles, cu multă recunoștință, iar acu

Librariile mele

 Librariile de unde va aduc eu cartile Blogul meu este unul care promoveaza cartile - prin urmare, va aduc oferte din librariile online, din 17 librarii online, unde activez ca afiliat - caut carti pe rafturile virtuale, citesc despre noutati, despre autori, ma scufund in lumea unde totul e posibil, si caut aici finalurile fericite! Am insirat mai jos librariile de unde va aduc eu cartile despre care scriu pe acest blog, si pe pagina de facebook pe care, de asemenea, mai vin cu lucruri dragute de prin librariile mele favorite,  https://www.facebook.com/100decarti 1.  elefant.ro "- este un proiect al companiei elefant online S.A . lansat în 17 iunie 2010. Proiectul a început prin a fi o librărie online oferind o experiență complexă de shopping cultural online, iar ulterior a devenit Mallul Online al Familiei Tale , în ofertă regăsindu-se produse pentru cei mici și pentru cei mari, pentru casă și pentru grădină. elefant.ro comercializează în prezent în jur de 110.000 de produse din