sâmbătă, 23 septembrie 2017

PRECOMANDA - Testamentul lui Abraham cu autograful autorului Igor Bergler

Testamentul lui Abraham de Igor Bergler - NOUTATILE TOAMNEI


Se anunta un adevarat succes noul volum al autorului roman Igor Bergler - Testamentul lui Abraham!

Daca doriti sa aveti cartea cu autograf, ar fi bine sa va grabiti sa o luati la PRECOMANDA de la LITERA!


„Roman polițist, roman de aventuri, thriller, roman metafizic, roman istoric, desfătare erudită, parodie în cel mai înalt grad, Testamentul lui Abraham este, în opinia mea, o carte inegalabilă. Cu acest roman, mai mult chiar decât cu Biblia pierdută, Igor Bergler dovedește că e un scriitor extraordinar. Și nu numai pentru literatura română.“ – Jean Harris

Un volum ce promite sa te tina cu sufletul la gura, o carte perfecta - ca si asa e urat afara, ai un motiv excelent sa te delectezi cu o lectura buna!


Autorul timisorean Igor Bergler este unul dintre cei mai apreciati autori romani, care a adus Biblia pierduta - cel mai vandut volum al unui autor roman, in ultimii 20 de ani! Impresionant, nu?

Testamentul lui Abraham este un roman chiar mai surprinzator si palpitant, ne poarta prin conspiratii teribile, mistere adanci si secrete intunecate!Deja se vorbeste foarte mult despre acest volum, asa ca iata cateva detalii:

Testamentul lui Abraham - Igor Bergler


Un scandal cu prostituate la summitul Americilor de la Cartagena. Un atentat la viața președintelui Statelor Unite. O bibliotecă dispărută de 2 000 de ani. O organizație secretă. Și încă una. O lungă istorie de papi mincinoși. Criminali de război. Un oraș legendar. Agenți cu identități multiple. O bestie numită „El Diablo“. Și toate numele sale. Doar simpla ei apariție te face să încărunțești pe loc. Un asasin plătit care îl știe pe dinafară pe Borges. Zece manuscrise dispărute ce reapar brusc. Și codurile complicate ascunse în ele. Un uriaș și un pitic. Și un festin roman. Un basilisc și un șarpe cu pene. O femeie fatală. Un polițist care nu poate uita niciodată nimic. Un psihiatru care crede că 240 de călugări franciscani îi locuiesc creierul. Un om cu părul portocaliu. O poveste cu sclavi. Și cu președintele lor. Oameni obișnuiți prinși în întâmplări neobișnuite. Un trecut care devine pentru câteva clipe prezent, doar pentru a dispărea din nou pentru totdeauna. Cervantes și Eco și Borges. Și peste toate astea, cărțile. Toate cărțile.

UN ROMAN CARE TE VA BÂNTUI MULTĂ VREME DUPĂ CE L-AI CITIT!

Daca il vrei cu autograf PRECOMANDA in libraria LITERA!

Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti

Pe site-ul meu 100decarti puteti gasi fragmente de 50-60 de pagini din carti, si librariile de unde puteti sa cumparati cartile ale caror fragmente le-am redat.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu