Treceți la conținutul principal

Reduceri extraordinare aniversare - top 5 carti favorite

Oferte aniversare cu discounturi speciale la carti

Magazinul partener aniverseaza 5 ani de existenta in perioada 15-21 iunie.
Daca vreti sa stiti care sunt primele cinci carti favorite, iata-le:

Four. O antologie Divergent - Veronica Roth
TRILOGIA DIVERGENT cuprinde urmatoarele volume:
Divergent (2011)
Insurgent (2012)
Allegiant (2013)
Va invit sa cititi un fragment de vreo 50 de pagini din cele peste 1000, cate au cele trei volume impreuna, pe site-ul meu 100decarti - AICI!
Daca vorbim despre volumul Cantec de gheata si foc, acesta cuprinde urmatoarele volume:

- Urzeala tronurilor
- Festinul ciorilor
- Iuresul sabiilor
- Dansul dragonilor
- Inclestarea regilor
Ca sa va satisfaceti curiozitatea, puteti citi un fragment de aproximativ 50 de pagini din primul volum - Urzeala tronurilor- pe site-ul meu, unde am pus fragmente si din alte carti - VEZI AICI!


Cincizeci de umbre ale lui Grey, Fifty Shades, Vol. 1 - E L James
Un roman erotic devine bestsellerul mondial absolut! - o gasiti cu 50% DISCOUNT AICI - doar pana in 21 ianuarie!
Puteti citi cam 50 de pagini din primul volum - Cincizeci de umbre ale lui Grey - pe site-ul meu AICI - cartea este o trilogie si este formata din urmatoarele volume:
Volumul 1: Cincizeci de umbre ale lui Grey
Volumul 2: Cincizeci de umbre intunecate
Volumul 3: Cincizeci de umbre descatusate
Trebuie sa va spun ca filmul nu se compara cu volumul scris, este inferior, insa coloana sonora mi-a placut - Asculta muzica din coloana sonora a filmului -->> Love Me Like You Do de Ellie Goulding pe Zonga; I put a spell on you  - Annie Lennox, asculta toate piesele de pe coloana sonora a filmului 50 shades of Grey!


Sticletele Oferte speciale - Donna Tartt
Produs publicat in 2015 la Litera
Data aparitiei: Mai 2015


Hotul de carti Oferte speciale - Markus Zusak
Este anul 1939. Germania nazista. Tara isi tine rasuflarea. Moartea nu a avut niciodata mai mult de lucru, si va deveni chiar mai ocupata. Liesel Meminger si fratele ei mai mic sunt dusi de catre mama lor sa locuiasca cu o familie sociala in afara orasului München. Tatal lui Liesel a fost dus departe sub soapta unui singur cuvant nefamiliar - Kommunist -, iar Liesel vede in ochii mamei sale teama unui destin similar. Pe parcursul calatoriei, Moartea ii face o vizita baietelului si o observa - VEZI DETALII!

Articol realizat in parteneriat cu libraria ELEFANT si 2parale!

Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti

Pe site-ul meu 100decarti puteti gasi fragmente de 50-60 de pagini din carti, si librariile de unde puteti sa cumparati cartile ale caror fragmente le-am redat.

Elefant.ro

Comentarii

Cele mai citite

Fotografiile vechi descoperite într-un album mostenit ....

 Carti pe care le recomand - noutati Gara Malma de ALEX SCHULMAN Povestea urmărește trei călătorii aparent fără legătură între ele, toate îndreptându-se spre aceeași destinație: Malma. Printre protagoniști se numără un tată divorțat și fiica lui, un cuplu în pragul despărțirii și o femeie bântuită de o enigmă din trecut. Pe măsură ce peisajul Suediei se perindă prin ferestrele trenului, amintiri și imagini ingropate în memoria unei familii impovărate de secrete inundă prezentul. Fotografiile vechi descoperite într-un album mostenit devin punctul de convergență al acestor destine încrucișate. - VEZI OFERTA! Intoarcerea acasa de SLAVOMIR RAWICZ Povestea adevarata a unui drum anevoios spre libertate Poveste impresionantă a evadării și supraviețuirii în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Cartea te poartă prin aventurile sale, de la închisoare până în sălbăticie, într-o călătorie plină de suspans și perseverență. Slavomir Rawicz, ofițer de cavalerie polonez, este forțat să treacă pr

Librariile mele

 Librariile de unde va aduc eu cartile Blogul meu este unul care promoveaza cartile - prin urmare, va aduc oferte din librariile online, din 17 librarii online, unde activez ca afiliat - caut carti pe rafturile virtuale, citesc despre noutati, despre autori, ma scufund in lumea unde totul e posibil, si caut aici finalurile fericite! Am insirat mai jos librariile de unde va aduc eu cartile despre care scriu pe acest blog, si pe pagina de facebook pe care, de asemenea, mai vin cu lucruri dragute de prin librariile mele favorite,  https://www.facebook.com/100decarti 1.  elefant.ro "- este un proiect al companiei elefant online S.A . lansat în 17 iunie 2010. Proiectul a început prin a fi o librărie online oferind o experiență complexă de shopping cultural online, iar ulterior a devenit Mallul Online al Familiei Tale , în ofertă regăsindu-se produse pentru cei mici și pentru cei mari, pentru casă și pentru grădină. elefant.ro comercializează în prezent în jur de 110.000 de produse din

Ce sa iei cu tine din 2023

"Dar hotărârea de a supraviețui nu va fi îndeajuns anul acesta." - cel putin asa zice "Flacara de fier" Ești gata pentru tot ce a fost mai bun în 2023?  Carturesti v-a pregatit tot ce a fost mai interesant în 2023, dar poate nu ai apucat să descoperi.  Atat de multe carti! Atat de interesaante! Romantice, thrillere, de aventuri, politiste, in romana, in engleza sau alte limbi! O oferta bogata, pentru toata lumea! Am selectat cateva volume, insa VEZI AICI INTREAGA OFERTA ! Codul Katharina" de JORN LIER HORST           Katharina Haugen a dispărut în urmă cu douăzeci și patru de ani. În fiecare an, la aniversarea dispariției ei, inspectorul șef William Wisting îi vizitează soțul, pe Martin Haugen, bărbatul pe care nu l-a putut ajuta niciodată. Și recitește dosarele cazului, căutând răspunsul pe care nu l-a putut găsi niciodată. Codul pe care nu l-a putut rezolva niciodată.           Până acum. Anul acesta va fi diferit. Căci un polițist de la Kripos, Adrian Stille