Treceți la conținutul principal

"O vacanta este asemeni dragostei: anticipata cu placere, traita cu disconfort si amintita cu nostalgie." - oferta de o zi la carti

PROMOTIE - oferta de o zi la carti si tombola pentru aparat foto NIKON + Geanta + Card 8GB+ Incarcator 4xR6.

Doar in 30 iunie, comenzile de peste 50 de lei plasate pe www.libris.ro participa automat la tragerea la sorti al carei premiu este un aparat foto NIKON + Geanta + Card 8GB+ Incarcator 4xR6.
TRANSPORT GRATUIT indiferent de valoarea comenzii!

Daca sunteti curiosi, sa vedem impreuna cateva dintre miile de carti pe care le puteti gasi in libraria partener www.libris.ro:

Clubul de crichet al talibanilor - Timeri N. Murari

Într-un Afganistan sufocat de stăpânirea talibană, o încercare stângace de rebranding național îi dă unei tinere jurnaliste ocazia nesperată de a trece granița și de a se reuni cu iubitul ei.
Când talibanii anunță că țara aspiră să facă parte din Consiliul Internațional de Crichet, Rukhsana își dă seama că nu poate să evadeze decât dacă își inițiază verii în tainele jocului și îi ajută să câștige campionatul național. Dar ce poate să însemne fairplay-ul într-o țară în care pe stadioane au loc execuții publice în pauza dintre reprize?
Pe cât de ficțională este povestea lui Murari, pe atât este de realistă incursiunea pe care ne-o oferă scriitorul în primejdiile, privațiunile, pasiunile și speranțele care animă existența de fiecare zi în Afganistan.“ - National Geographic Traveler
Un roman zguduitor, despre oameni puternici care se luptă să supraviețuiască în împrejurări cutremurătoare.“-  Library Journal

Harta cerului - Felix J. Palma

Ce e mai uşor: să supravieţuieşti unei invazii marţiene sau să cucereşti inima unei femei care nu crede în iubire?

În călduroasa vară a anului 1835, un bărbat a făcut lumea să viseze, susţinând că Luna e locuită de unicorni, de oameni-lilieci şi alte fiinţe fantastice.
După mai bine de 70 de ani, strănepoata lui, Emma Harlow, ştie că se va putea îndrăgosti numai de cineva care, ca şi străbunicul ei, să fie în stare să înflăcăreze imaginaţia contemporanilor.
Pentru asta îi cere milionarului Montgomery Gilmore, cel mai neobosit pretendent al ei, să reproducă invazia marţiană descrisă de H. G. Wells în romanul Războiul lumilor. Iar pentru Gilmore, nimic nu e imposibil: marţienii vor invada Pământul, chiar dacă, de data aceasta, va fi din iubire.
Harta cerului face parte dintr-o trilogie. Prima parte, Harta timpului, a apărut la Editura Trei, în 2011.

„Emma nu doar privea ore întregi harta, la fel ca mama şi bunica ei, ci se obişnuise să o poarte cu ea peste tot: o aşeza alături de tacâmuri la masă, o lua cu ea când se ducea în parc cu guvernanta, o ascundea sub pernă în fiecare noapte. Era ca şi cum harta ar fi fost pentru ea un costum de scafandru de care avea nevoie pentru ca aerul care o înconjura să fie respirabil. Chiar şi starea ei de spirit păru a se îmbunătăţi puţin şi, deşi zâmbetul ei părea mai degrabă ca o zi însorită de iarnă în New York, contactul cu acel sul de hârtie făcu să se nască în privirea ei o strălucire binevoitoare, de care şi trandafirii din grădină părură să se bucure, căci înfloriră mai devreme în anul acela."

Un savuros amestec de genuri." -- The Washington Post
Un uluitor carusel de erudiţie şi extravaganţă." -- Le Nouvel Observateur
Cititorii care se vor aventura în această călătorie vor fi recompensaţi cu prisosinţă. Palma împleteşte istoria şi fantasticul într-o poveste de dragoste impresionantă, condimentată cu nenumărate aventuri." -- Booklist
Pur şi simplu sclipitor." -- Publishers Weekly

Félix J. Palma este unul dintre cei mai originali scriitori spanioli, iar una dintre mărcile scrisului său e aceea de a insera fantasticul în cotidian. A publicat cinci cărţi de povestiri, care i-au adus multe premii, printre care Premiul Tiflos în 2001 şi Premiul Iberoamericano în 2003.
Harta cerului face parte dintr-o trilogie. Prima parte a trilogiei – Harta timpului – a fost recompensată cu prestigiosul Premiu Ateneo de Sevilla în 2008. Publicată în peste 25 de ţări, ea l-a consacrat definitiv pe Félix J. Palma ca prozator.

101 Tehnici Favorite Ale Terapiei Prin Joc - Heidi Gerard Kaduson

Pornind de la tendinţa naturală a copilului de a imagina roluri şi de a construi poveşti relevante pentru viaţa sa interioară, terapia prin joc este larg folosită în abordarea problemelor psihice ale copiilor şi adolescenţilor. Cele 101 tehnici prezentate în acest volum oferă psihologilor, educatorilor, dar şi părinţilor şi pediatrilor un instrument eficient şi neintruziv pentru a-i ajuta pe cei mici să-şi verbalizeze emoţiile, să-şi gestioneze furia, să facă faţă pierderilor şi doliului, dar şi să vindece vechi răni, cum sunt cele pricinuite de abuzuri şi traume. Cartea include contribuţiile unor autorităţi mondiale în terapia prin joc, cu orientări variate, de la psihodinamică la cognitiv-comportamentală. De asemenea, diversele tehnici, utile atât în evaluare, dar şi în cură, sunt grupate în şapte secţiuni: de la poveşti vindecătoare şi arte plastice la jocuri de grup şi marionete.

Copiii pot spune cu uşurinţă cum se simt câtă vreme este „doar în glumă" sau doar „în joacă". Mulţi copii se simt foarte confortabil şi mai puţin ameninţaţi când răspund la întrebări într un format de joc, datorită distanţării pe care o simt faţă de realitate.
Heidi Gerard Kaduson

Piesele geometrice ale jocurilor de construit oferă infinite posibilităţi:
zgârie-nori, grădini zoologice, autostrăzi, aeroporturi, poduri, castele sau case ale dinozaurilor. Toate acestea asigură copiilor un sentiment real de împlinire, care le optimizează imaginea de sine şi le satisface impulsul de stăpânire a mediului.
Charles E. Schaefer

Heidi Gerard Kaduson, specializată în intervenţia psihologică pentru copii, este director al Institutului de Formare în Terapia prin Joc din comitatul Monroe, statul New Jersey.
Charles E. Schaefer este profesor emerit de psihologie la Fairleigh Dickinson University (New Jersey) şi cofondator al Asociaţiei pentru Terapia prin Joc din SUA.

Disparut fara urma - Maj Sjowall Per Wahloo

Martin Beck se vede nevoit sa isi intrerupa concediul ca sa plece de urgenta la Budapesta, in cautarea unui jurnalist suedez suspectat de trafic de droguri. Indiciile se acumuleaza treptat, dar investigatia ajunge intr-un punct mort, pentru ca nicio pista nu pare sa il puna pe redutabilul inspector pe urmele jurnalistului disparut. Pe masura ce Martin Beck se cufunda in lumea serviciilor secrete suedeze si maghiare si se familiarizeaza cu mafia drogurilor din Budapesta, o noua intrebare incepe sa incolteasca in mintea lui - daca jurnalistul nici macar nu a pus piciorul in Ungaria? In bine-cunoscutul lor stil lapidar si obiectiv, Maj Sjowall si Per Wahloo ne introduc in arcanele lumii interlope maghiare din perioada Cortinei de Fier, construind cu maiestrie suspansul unei cautari cu o miza nebanuita.

Orase De Hartie - John Green

Lumea se răstoarnă cu doar câteva săptămâni înainte de terminarea liceului: Margo reapare în viaţa lui Quentin. În toiul nopţii, îmbrăcată în costum de ninja, gata pentru o nouă aventură. Extravagantă, frumoasă, imprevizibilă şi independentă, Margo l-a fascinat dintotdeauna pe Quentin. Îndrăgostit iremediabil de ea, o urmează orbeşte, încântat să ia parte la planurile jucăuşe şi vindicative ale ingenioasei Margo.

Numai că fata dispare iar. De data aceasta definitiv. Margo, fata visurilor care a fost întotdeauna o enigmă, acum devine un mister. Pentru Quentin. Care nu mai găseşte nimic altceva decât indicii… lăsate de ea pentru el. De aceea, decide să le urmeze.

"În acest nou roman al lui John Green regăsim ecouri din Căutând-o pe Alaska: o fată superbă, excentrică; un mister care trebuie rezolvat de nişte adolescenţi inteligenţi şi ciudaţi; precum şi citate elocvente (din Fire de iarbă a lui Walt Whitman, de data aceasta) minunat inserate în poveste. Green se opreşte din nou asupra conexiunii subtile dintre imaginaţie şi percepţie, lumini şi umbre, iluzie şi realitate." – BOOKLIST

"Există deja o marcă John Green: stilul lui îmbină un limbaj spumos, colocvial cu inserturi hiperintelectuale şi observaţii profunde despre viaţă. Green dă dovada talentului său în fiecare pagină." - SCHOOL LIBRARY JOURNAL

John Green s-a născut la 24 august 1977. Cărţile sale au fost publicate în peste douăzeci de limbi şi figurează constant în topul celor mai bine vândute titluri al publicaţiei New York Times. Foarte activ şi pe platformele virtuale, John Green a creat, împreună cu fratele său, Brotherhood 2.0, cel mai popular proiect video online, accesat pe YouTube de peste 30 de milioane de fani Nerdfighter din întreaga lume.
De acelaşi autor, la Editura Trei au apărut: Sub aceeaşi stea, Cautând-o pe Alaska şi De 19 ori Katherine.

Arizona Market - Kenneth R. Norton

Arizona Market este locul in care se pot cumpara de toate... Si cand spun "de toate", vreau sa spun chiar "de toate". Asa descrie Anika, o tanara din Republica Moldova, locul in care isi incepe "educatia" de prostituata. Aceasta este insa doar punctul de pornire al unui intreg lant de umilinte din care incearca sa scape, indiferent de consecinte.
O poveste reala, dintr-un jurnal, care ne introduce intr-o lume cunoscuta doar la suprafata, unde viata umana are un pret bine stabilit intre cumparator si vanzator.


NU UITA: TRANSPORT GRATUIT indiferent de valoarea comenzii!


Articol realizat in parteneriat cu libraria LIBRIS si 2parale!

Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti

Pe site-ul meu 100decarti puteti gasi fragmente de 50-60 de pagini din carti, si librariile de unde puteti sa cumparati cartile ale caror fragmente le-am redat.

Comentarii

Cele mai citite

Pachete de carti de educatie financiara - ne decidem sa o ducem mai bine

 Carti de dezvoltare personala prin educatie financiara Educația financiară este o abilitate esențială pentru a putea lua decizii în cunoștință de cauză în ceea ce privește banii noștri. Cărțile despre educația financiară pot fi o sursă excelentă de informații pentru a ne îmbunătăți cunoștințele și abilitățile financiare. Iată câteva motive pentru care ar trebui să c itești despre educația financiară : Pentru a-ți îmbunătăți situația financiară. Educația financiară te poate ajuta să-ți îmbunătățești situația financiară pe termen scurt și lung. Cărțile despre educația financiară te pot învăța cum să economisești bani, să-ți plătești datoriile și să-ți construiești averea. Pentru a înțelege mai bine cum funcționează banii. Cărțile despre educația financiară pot oferi o privire de ansamblu asupra conceptelor financiare de bază, cum ar fi bugetarea, economisirea, investițiile și creditul. Acestea te pot ajuta să înțelegi mai bine modul în care banii tăi lucrează pentru tine și cum poți s

Nu mai spuneti ca ati imbatranit si de asta sunteti uituc!

 Creierul uman - misterul din capul nostru Iata o promotie care te ajuta sa cumperi niste carti mult mai valoroase decat pretul lor! bookzone.ro te invită la Hora Reducerilor ! Reduceri de până la 85% și transport gratuit la comenzi de peste 99 lei! Ce te așteaptă pe bookzone.ro în timpul Horei Reducerilor : - Reduceri uluitoare de până la -85% la o selecție largă de produse, indiferent de editură - Transport gratuit la comenzile de peste 99 lei, pentru a face cumpărăturile online și mai accesibile pentru clienții dvs. Am 3 recomandari, trei produse cu adevarat speciale, nu degeaba sunt si cele mai cumparate, iar daca vrei sa vezi intreaga oferta CLICK AICI! Pachet Misterele creierului uman Trei mari valori ale medicinei românești îți dezvăluie misterele creierului uman pornind de la cercetările lor de-o viață. Profesorii Dănăilă, Ciurea și Dulcan au salvat mii de vieți în decursul unor cariere încununate cu recunoaștere internațională și, bineînțeles, cu multă recunoștință, iar acu

Librariile mele

 Librariile de unde va aduc eu cartile Blogul meu este unul care promoveaza cartile - prin urmare, va aduc oferte din librariile online, din 17 librarii online, unde activez ca afiliat - caut carti pe rafturile virtuale, citesc despre noutati, despre autori, ma scufund in lumea unde totul e posibil, si caut aici finalurile fericite! Am insirat mai jos librariile de unde va aduc eu cartile despre care scriu pe acest blog, si pe pagina de facebook pe care, de asemenea, mai vin cu lucruri dragute de prin librariile mele favorite,  https://www.facebook.com/100decarti 1.  elefant.ro "- este un proiect al companiei elefant online S.A . lansat în 17 iunie 2010. Proiectul a început prin a fi o librărie online oferind o experiență complexă de shopping cultural online, iar ulterior a devenit Mallul Online al Familiei Tale , în ofertă regăsindu-se produse pentru cei mici și pentru cei mari, pentru casă și pentru grădină. elefant.ro comercializează în prezent în jur de 110.000 de produse din