Treceți la conținutul principal

CARTI Bestseller - pana la 45% DISCOUNT

Defilarea premiantilor - cele mai bune titluri


Nemira

Exclusiv in aceasta saptamana, cel mai bine vandute titluri de la Nemira.
Din acest top nu lipsesc Cantec de Gheata si Foc, Jocurile Foamei, Seria Dune sau SAS, Ghidul supravietuitorului. Profita de promotie si le poti avea si tu cu reduceri de pana la 45%! Fiindca toti vrem pentru bibliotecile noastre simply the best!



Promotia se desfasoara pana duminica, 14 septembrie, in limita stocurilor disponibile.

VEDETI TOATE TITLURILE AICI!

Am selectat cateva carti din acest top bestseller:

Dan Simmons - HMS Terror
Vol. 1
„Întinderile arctice mi-au adus aminte de ultimele scene din Frankenstein de Mary Shelley, unde soarta azvârle omul și monstrul într-o lume ostilă, și de Beowulf, unde o creatură din sălbăticie se năpustește asupra oamenilor. O carte ca un mare aisberg în mișcare, pe care o recomand cu toată convingerea. “
 Dan Simmons - HMS Terror
Vol. 2
„E posibil ca HMS Terror să fie cea mai bună carte de până acum a lui Dan Simmons: o poveste care te cucerește pentru totdeauna, o combinație de mitologie înfricoșătoare, horror care-ți dă fiori și aventuri fidele întâmplărilor istorice. “


Rodica Ojog-Brasoveanu - Ochii jupanitei
Încă o călătorie înapoi în timp, în care cititorul se întâlneşte din nou cu logofătul Radu Andronic. O femeie misterioasă, cu o privire ce răpeşte sufletele domnilor, stă în inima unei ficţiuni din istoria îndepărtată. Între arme şi săruturi, povestea de dragoste îşi trăieşte spectaculos viaţa.


Julian Barnes - Trois
O femeie, doi bărbați. Trei oameni și trei povești despre iubire, despre forța, farmecul și meschinăriile ei. Un roman despre omul de azi, prejudecățile și slăbiciunile ei. O carte în care umorul, ironia și scepticismul funcționează spectaculos împreună.


Julian Barnes - Iubire etc.
Ne întâlnim din Gillian, Stuart și Gillian. Au trecu zece ani de la povestea din Trois și viața merge mai departe. Și mai haotic, și mai de neînțeles. În iubire, jocul nu se termină niciodată. Nici dorința, nici regretul, nici bucuria, nici durerea.


Rodica Ojog-Brasoveanu - Cocosatul are alibi
„Vru să urle, dar degetele înghețate îi opriră țipătul. Miroseau oribil a formol, poate a moarte… Câteva convulsii și capul bătrânei se prăvăli pe marginea fotoliului. Boneta de dantelă, cu panglicoi mov, căzu pe covor…“ Minciuni, crime, victime și criminali se întâlnesc iar într-o poveste în care se ascunde și o comoară neprețuită, într-un roman de neratat.


Eoin Colfer - Si inca ceva...
Arthur Dent a reușit în sfârșit să ajungă acasă, pe Pământ. Dar asta nu înseamnă că a păcălit destinul. Și încă ceva este... este neașteptata și neprevăzuta parte a șasea a cunoscutei serii Ghidul autostopistului galactic. În paginile ei vă așteaptă un Pantheon de zei care șomează, un extraterestru îndrăgostit până peste cap, un computer care te scoate din minți și câte și mai câte.


Kim Stanley Robinson - Marte verde
Terraformarea planetei Marte, un proiect grandios, o provocare extraordinară pentru om sau doar o joacă absurdă și arogantă de-a Dumnezeu?
În al doilea volum al faimoasei Trilogii MARTE, coloniștii încearcă să transforme planeta roșie într-un paradis al omenirii, însă tensiunile apar din doua direcții: politică și ecologie. Eterna dispută transpusă acum pe alta planetă.


Lynda Garland - Imparatesele Bizantului
Istoria Imperiului Bizantin cunoaşte, pe lângă figurile mult mai celebre ale basileilor, şi numeroase chipuri de împărătese, care au avut o contribuție substanțială în dezvoltarea sau supraviețuirea sa. Deseori, basilisele au asigurat stabilitatea şi continuitatea dinastică în imperiu, atunci când acesta era lipsit de personalitatea unui împărat puternic. Ele sunt dovada vie că, în Bizanţ, abilitatea în exercitarea puterii prevala oricărui alt considerent.

Va invit cu mare drag sa vedeti toate cartile din aceasta promotie care se desfasoara doar pana duminica, 14 septembrie - cartile au pret bun, discount de pana la 45%!


Va astept sa ne intalnim cu diverse alte promotii si oferte pe paginile de facebook 100decarti ori pe +100deCarti !

Oferta realizata in parteneriat cu Nemira si 2parale!


Nemira

Comentarii

Cele mai citite

7 carti pe care nu le poti lasa din mana

 7 volume cu suspans Bine v-am regasit in noul an, care, cu totii speram, sa fie un an plin de vitalitate si nou cu adevarat, bun pentru toti. Cred ca in toata perioada asta urata care a constituit majoritatea anului 2020, multi dintre noi, ca sa mai uitam de toate grijile care ne bantuiau mintea, am citit, Eu asa am facut, ca sa scap de vartejul de ganduri din cap, citeam, citesc - asta imi aduce alt fel de concentrare. Sper sa reusiti si voi sa va bucurati mintea, cu multe si diverse carti. Am ales din bogata librarie TREI , (unde sunt afiliat), cateva volume palpitante, captivante, numai bune sa ne scoata din prezentul nostru si sa ne mai relaxeze. Toate aceste volume promit sa ne tina in priza, sa ne captiveze, asa ca, iata-le: Soțiile de Tarryn Fisher Bestseller New York Times, USA Today, Globeand Mail, Toronto Star „Un adevărat thriller psihologic… cu un final șocant." – Suspense Magazine Un roman care te ține cu sufletul la gură, alert și plin de suspans. Un thriller pe car

Tanara cersetoare, Abandon, Fiicele razboiului, Caminul fetelor orfane, Copilul din Toscana - 5 propuneri de carti in acest week-end

"Memoria ne consolează și inevitabil ne dezamăgește" Am gasit in libraria Litera 5 volume pe care m-am gandit sa le extrag pentru noi, pentru ca mi se par interesante. Stiti ce cred ca este fantastic? Faptul ca, de cand oamenii au invatat sa scrie, au o fantezie nemaipomenita, inepuizabila, si inventeaza mereu noi povesti deosebite, diferite, pe care le transpun in cartile care ajung sa ne placa atat de mult! Eu spun mereu ca fantezia si imaginatia oamenilor este pus si simplu inepuizabila! Revenind pe Pamant, trebiuie sa va spun ca urmeaza o promotie foarte atragatoare: in săptămâna 11-17 iulie , Litera.ro desfasoara campania "Xmas in july" , în cadrul căreia vor avea REDUCERI DE PÂNĂ LA -70% la mii de bestselleruri. Transportul este gratuit la comenzi peste 149 lei.  Iaca cele 5 titluri despre care va vorbeam: Tanara cersetoare de Alice Munro Născută în cartierul sărac al unui orășel canadian, Rose s-a luptat toată copilăria și adolescența cu Flo, mama ei vit

Lecturi de neuitat

Carti despre viata - despre criminali reali, despre supravietuitori ai razboiului, despre lumea in care traim  Am cateva recomandari, pe care le regasiti mai jos, sau puteti alege din o colectie superba de noutati in LIBRIS - de unde vin si recomandarile mele! Vaduva de razboi de Tara Moss          T itlul este disponibil cu precomanda. Livrarea se va face incepand cu data de 20 martie 2024.           O poveste palpitanta despre curaj si secrete, plasata in Australia postbelica.           Sydney, 1946. Neinfricata corespondenta de razboi Billie Walker este fericita sa se afle in sfarsit acasa, caci, pentru ea, zilele ametitoare de dupa incheierea conflagratiei mondiale sunt innegurate de pierderea tatalui, precum si de disparitia in Europa a sotului ei, Jack. Ca pentru a inrautati lucrurile, acum, ca razboiul s-a terminat, ziarele au decis sa renunte la reportajele ei pentru a le acorda prioritate la angajare soldatilor care se intorc de pe front. Billie insa este o supravietuitoare si