Treceți la conținutul principal

CARTI Bestseller - pana la 45% DISCOUNT

Defilarea premiantilor - cele mai bune titluri


Nemira

Exclusiv in aceasta saptamana, cel mai bine vandute titluri de la Nemira.
Din acest top nu lipsesc Cantec de Gheata si Foc, Jocurile Foamei, Seria Dune sau SAS, Ghidul supravietuitorului. Profita de promotie si le poti avea si tu cu reduceri de pana la 45%! Fiindca toti vrem pentru bibliotecile noastre simply the best!Promotia se desfasoara pana duminica, 14 septembrie, in limita stocurilor disponibile.

VEDETI TOATE TITLURILE AICI!

Am selectat cateva carti din acest top bestseller:

Dan Simmons - HMS Terror
Vol. 1
„Întinderile arctice mi-au adus aminte de ultimele scene din Frankenstein de Mary Shelley, unde soarta azvârle omul și monstrul într-o lume ostilă, și de Beowulf, unde o creatură din sălbăticie se năpustește asupra oamenilor. O carte ca un mare aisberg în mișcare, pe care o recomand cu toată convingerea. “
 Dan Simmons - HMS Terror
Vol. 2
„E posibil ca HMS Terror să fie cea mai bună carte de până acum a lui Dan Simmons: o poveste care te cucerește pentru totdeauna, o combinație de mitologie înfricoșătoare, horror care-ți dă fiori și aventuri fidele întâmplărilor istorice. “


Rodica Ojog-Brasoveanu - Ochii jupanitei
Încă o călătorie înapoi în timp, în care cititorul se întâlneşte din nou cu logofătul Radu Andronic. O femeie misterioasă, cu o privire ce răpeşte sufletele domnilor, stă în inima unei ficţiuni din istoria îndepărtată. Între arme şi săruturi, povestea de dragoste îşi trăieşte spectaculos viaţa.


Julian Barnes - Trois
O femeie, doi bărbați. Trei oameni și trei povești despre iubire, despre forța, farmecul și meschinăriile ei. Un roman despre omul de azi, prejudecățile și slăbiciunile ei. O carte în care umorul, ironia și scepticismul funcționează spectaculos împreună.


Julian Barnes - Iubire etc.
Ne întâlnim din Gillian, Stuart și Gillian. Au trecu zece ani de la povestea din Trois și viața merge mai departe. Și mai haotic, și mai de neînțeles. În iubire, jocul nu se termină niciodată. Nici dorința, nici regretul, nici bucuria, nici durerea.


Rodica Ojog-Brasoveanu - Cocosatul are alibi
„Vru să urle, dar degetele înghețate îi opriră țipătul. Miroseau oribil a formol, poate a moarte… Câteva convulsii și capul bătrânei se prăvăli pe marginea fotoliului. Boneta de dantelă, cu panglicoi mov, căzu pe covor…“ Minciuni, crime, victime și criminali se întâlnesc iar într-o poveste în care se ascunde și o comoară neprețuită, într-un roman de neratat.


Eoin Colfer - Si inca ceva...
Arthur Dent a reușit în sfârșit să ajungă acasă, pe Pământ. Dar asta nu înseamnă că a păcălit destinul. Și încă ceva este... este neașteptata și neprevăzuta parte a șasea a cunoscutei serii Ghidul autostopistului galactic. În paginile ei vă așteaptă un Pantheon de zei care șomează, un extraterestru îndrăgostit până peste cap, un computer care te scoate din minți și câte și mai câte.


Kim Stanley Robinson - Marte verde
Terraformarea planetei Marte, un proiect grandios, o provocare extraordinară pentru om sau doar o joacă absurdă și arogantă de-a Dumnezeu?
În al doilea volum al faimoasei Trilogii MARTE, coloniștii încearcă să transforme planeta roșie într-un paradis al omenirii, însă tensiunile apar din doua direcții: politică și ecologie. Eterna dispută transpusă acum pe alta planetă.


Lynda Garland - Imparatesele Bizantului
Istoria Imperiului Bizantin cunoaşte, pe lângă figurile mult mai celebre ale basileilor, şi numeroase chipuri de împărătese, care au avut o contribuție substanțială în dezvoltarea sau supraviețuirea sa. Deseori, basilisele au asigurat stabilitatea şi continuitatea dinastică în imperiu, atunci când acesta era lipsit de personalitatea unui împărat puternic. Ele sunt dovada vie că, în Bizanţ, abilitatea în exercitarea puterii prevala oricărui alt considerent.

Va invit cu mare drag sa vedeti toate cartile din aceasta promotie care se desfasoara doar pana duminica, 14 septembrie - cartile au pret bun, discount de pana la 45%!


Va astept sa ne intalnim cu diverse alte promotii si oferte pe paginile de facebook 100decarti ori pe +100deCarti !

Oferta realizata in parteneriat cu Nemira si 2parale!


Nemira

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Crossfire: Atractia, Revelatia, Implinirea, Fascinatia, Descatusarea – seria Crossfire - Sylvia Day

Sylvia Day -  seria CrossfireO serie de carti fierbinti, am vrut sa pun un fragment cu primele 50 de pagini din primul volum - Atractia, pe site-ul meu cu fragmente din carti, dar m-am sfiit din cauza scenelor descrise cam prea direct.

Puteti cumpara online toate volumele CROSSFIRE traduse de pe Editura Litera sau din Libraria Elefant

In august 2015 a aparut si al patrulea volum al seriei, tradus in limba romana, iar in iulie 2016 a aparut si al cincilea volum al seriei.
FASCINATIA. Crossfire – Vol. 4 Intreaga serie Crossfire cuprinde urmatoarele volume:
1. Volumul 1 - Atractia
2. Volumul 2 - Revelatia
3. Volumul 3 - Implinirea
4. Volumul 4 - Fascinatia
5. Volumul 5 - One with You -tradus si publicat in iulie 2016, la Editura Litera - Descatusarea - vol. VFASCINATIA. Crossfire – Vol. 4
PATIMA… VRAJA… FASCINATIE

O RELATIE CARE ATINGE NOI CULMI SI ABISURI CU FIECARE ZI

Pachet 6 carti romantice. O selectie exceptionala despre iubire, pasiune si destine remarcabile

Carti romantice pentru o vara calda Am gasit cateva seturi/ pachete de carti romantice, usor de citit in vacanta, carti care iti dau o stare placuta, de relaxare, si pe care le poti citi in orice conditii - pe masina, pe tren, la plaja, oriunde:

Primul set ar fi:

Pachet 6 carti romantice. O selectie exceptionala despre iubire, pasiune si destine remarcabileCosta doar 20 lei!
Pachetul conţine titlurile:
- O iubire imposibilă (vol. 1)
- O iubire imposibilă (vol. 2)
- Fete rele (vol. 1)
- Fete rele (vol. 2)
- Muzica inimii
- Iubire vinovată.

Alte seturi de carti romantice, la pret excelent, intre 17 lei si 40 lei:

Din categoria "Sunt timid dar ma tratez" - carti erotice

Sunt Justin Drake. Și transform nevestele în târfe. Ce inceput agresiv! Acesta face parte din volumul erotic "Pervertirea" de S. L. Jennings.A aparut in 2016.  Un bestseller New York Times plin de senzualitate, care dă frâu liber oricăror scenarii erotice și împinge limitele plăcerii dincolo de orice imaginație. Aflați povestea seducătoare și provocatoare a unui bărbat care le învață pe femei tot ce trebuie să știe ca să-și facă partenerii fericiți în pat… și în același timp să-și împlinească fanteziile cele mai îndrăznețe. - VEZI DETALII!

Trebuie sa recunosc faptul ca pana la "50 de umbre ale lui Grey" de E.L. James nu am citit nici o carte de acest gen, nici nu stiam ca exista asa ceva. Cand m-am apucat de Grey nu ma asteptam la ce a urmat!
De fapt, chiar dispretuiam, asa, usor, cartile romantice, apoi m-am prins ca te deconecteaza, si daca esti prea obosit, nu poti citi ceva greu.
Colectia de carti erotice se imbogateste pe zi ce trece, insa unele cam scartaie, …