Treceți la conținutul principal

Librarii on-line partenere

Librarii on-line


Toate ofertele de carte, material didactic, birotica si papetarie sunt realizate in parteneriat cu marile librarii on-line pe care le veti regasi mai jos.

Libraria LIBRIS - transport gratuit

transport gratuit oriunde in tara
- o oferta de peste 20000 de carti in limba romana, peste 130000 de carti in limba engleza muzica si filme, mii de titluri la reducere, actualizarea permanenta

Din data de 08 octombrie 2013Libris.ro a devenit singura librarie online din Romania ce ofera transport gratuit oriunde in tara, prin curier, la orice comanda, indiferent de valoarea ei.


- mereu oferte, mii de carti!


Carturesti

- este o librărie, cu tot ce înseamnă aceasta. 
- aici aici găsești orice, de la cele mai recente traduceri la ediţii rare de carte, de la jocurile îndrăgite ale copilăriei la cele mai trăznite jucării, de la hârtie pentru acuarelă la plannere minuţioase, de la porţelanuri fine la French Press, de la film clasic, la documentare, de la CD, la vinyl - peste 300.000 de produse aşteaptă să fie alese. 
- aici ţi se recomandă cele mai noi, cele mai citite, cele mai ascultate, cele mai jucate, cele mai aromate, cele mai colorate sau cele mai discutate produse. 
- ofera opțiunea de împachetare cadou gratuit, transport gratuit la o comandă mai mare de 75 lei, varietate mare de produse din categorii precum: cărți, filme, muzică, manga, papetărie, playground, ceai & accesorii, home & deco, gourmet & vin, haine & accesorii, cosmetice, jocuri & jucării. 

Editura TREI

- a apărut la jumătatea deceniului '90, într-o perioadă în care piaţa editorială românească de-abia se dezmorţea, încercând să se reabiliteze după lunga penurie de carte din perioada comunistă. 
- Iniţiatorii ei, Vasile Dem. Zamfirescu, profesor de psihanaliză la Facultatea de Filosofie şi Silviu Dragomir, proaspăt absolvent al acestei facultăţi, veneau dintr-o zonă culturală care fusese afectată în modul cel mai grav de ideologie şi interdicţie. Şi-au propus să publice psihanaliză, un gen de carte aproape inexistent până în acel moment în România. Ideea s-a bucurat de succes, ""Biblioteca de psihanaliză"" a editurii devenind o autoritate în domeniu şi oferind cititorilor români, în premieră, ediţii complete ale operelor lui S. Freud şi C. G. Jung, mai întâi, iar apoi serii de autori fundamentali precum F. Dolto, D. Winnicott, M. Klein etc. 
- pe măsură ce s-a extins portofoliul teoretic (psihologie academică, psihologie practică, eseu), s-a dezvoltat şi un departament de ficţiune, bazându-se iniţial pe o selecţie de romane cu tentă psihologică, strâns legată de specificul editurii, după care aria tematică s-a diversificat. 
- din 2007, TREI a devenit un grup editorial care include alte două edituri: Pandora M si Lifestyle Publishing. 
- transportul gratuit peste 200 de lei, livrare prin curier rapid
- Orice pasionat de lectura poate gasi titluri interesante in colectiile Grupului Editorial TREI: de la fictiune, psihologie, la istorie, carte pentru copii, literatura de lifestyle, fantasy, poezie, carti educative si ghiduri practice. Bestellers-uri internationale si carti scrise de autori romani talentati. 


- Societatea Librariile Humanitas face parte din Grupul Humanitas alaturi de Editura Humanitas, Humanitas Multimedia si Humanitas Fiction. Reteaua de librarii Humanitas a fost infiintata in 1993 si dispune de o retea de 16 librarii fizice și o librărie online, care comercializeaza cartile Humanitas si ale altor 300 de edituri, audiobook-uri, muzica, filme etc., fiind prima tentativa privata de a sparge monopolul statului in domeniul difuzarii de carte. 
- Libraria Humanitas este singura librărie online care distribuie e-bookurile și mp3-urile Humanitas, fiind și librăria online care are cele mai atractive oferte și cea mai rapidă livrare pentru cărțile editurilor Humanitas. 
- Lucian Boia, Andrei Pleșu, Gabriel Liiceanu, Dan C. Mihăilescu, Neagu Djuvara, Ioana Pârvulescu, Radu Paraschivescu, Vlad Zografi, Ana Blandiana, sau colecțiile de știință, filosofie sau de literatură - Raftul Denisei, sunt nume care nu mai au nevoie de nicio prezentare pentru iubitorii de carte. 





Libraria ELEFANT

- peste 90.000 de produse: cărți, eBooks, jucării, filme, muzică, eReadere, tablete, asigurări RCA și produse din categoria Fashion





Libraria/Editura LITERA 

- Ofera pe langa promotii speciale, reduceri lunare atractive accesibile tuturor buzunarelor; - Are numeroase proiecte in desfasurare alaturi de Jurnalul National (Biblioteca pentru toti), Saptamana Financiara (English today, Bestseller International), Felicia (Secretele bucatariei)


Libraria/Editura NEMIRA 

este una dintre primele edituri particulare din România și și-a păstrat celebritatea în industria cărții prin rafinament, prin valoarea autorilor publicați.

Libraria OKIAN 

- Ca mai mare librărie online din România - Peste un milion de titluri de carte profesională, educaţională şi beletristică - Cărți în limba engleză și română - Categorii diverse: pedagogie, termodinamică, medicină naturistă, sculptură, religie, sport extrem și multe altele

Editura VIDIA- dezvoltare personala si sanatate

- prezentă pe piață din 2009 impreuna cu echipa sa de cercetare AIM Group (2001) activează în domeniul terapiilor alternative și complementare, spiritualităţii, dezvoltării personale şi parapsihologiei.
- creaza soluții holistice pentru generarea de salturi în evoluția personală, dinamizarea potențialului mental și atingerea stării ideale de sănătate.
- se remarcă prin unicitatea colecției de cărți în domeniul NLP (Programare Neurolingvistică) și notorietatea la nivel internațional a autorilor selectați. Titlurile din această colecție alcătuiesc bibliografia de referință pentru orice trainer de NLP.
- titluri precum „Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul” și „Atinge măiestria în leadership” propulsează Editura VIDIA pe primul loc în topul celor mai bune cărți de spiritualitate și dezvoltare personală din lume. În același stil inconfundabil iese în față și colecția de cărți pentru terapii holistice – autorități în domeniu precum Samuel Hahnemann (părintele homeopatiei), Hulda Regehr Clark (cercetătoarea renumită pentru rezultatele sale de neegalat în vindecarea cancerului) și Theodore A. Baroody („Dieta alcalină”) pun la dispoziție cele mai non-invazive și mai eficiente metode de tratare și vindecare a bolilor cunoscute și necunoscute. 
- pentru fiecare titlu publicat, Editura VIDIA deține drepturi exclusive de publicare în România.

Editura NICULESCU


-înfiinţată în anul 1993, are o ofertă extrem de variată de titluri din domenii editoriale precum: LIMBI STRĂINE (cursuri pentru începători şi avansaţi, ghiduri de conversaţie, gramatici, cursuri intensive, cursuri pentru copii şi adulţi), DICŢIONARE monolingve si bilingve (generale, uzuale, şcolare, de buzunar, tehnice, economice, de afaceri), AUXILIARE ŞCOLARE (culegeri de probleme, teste, breviare, memoratoare etc. pentru limba şi literatura română, matematică, informatică), manuale scolare, HĂRŢI turistice şi rutiere, atlase, GHIDURI DE CĂLĂTORIE, cărţi de INFORMARE (actualitate, cultură generală, autocunoaştere), UTILITARE (sănătate, profesie, dezvoltare personală), BELETRISTICĂ, enciclopedii, CARTE PENTRU COPII şi lucrări de specialitate. 
În acelaşi timp, Editura NICULESCU este partener şi distribuitor OXFORD UNIVERSITY PRESS în România, ceea ce face ca o ofertă completă de titluri pentru învăţarea şi predarea limbii engleze (manuale, dicţionare, gramatici etc.) să fie accesibilă publicului larg, manuale pentru toate nivelurile de studiu sau cărţi de interes general.

Comentarii

Cele mai citite

Pachete de carti de educatie financiara - ne decidem sa o ducem mai bine

 Carti de dezvoltare personala prin educatie financiara Educația financiară este o abilitate esențială pentru a putea lua decizii în cunoștință de cauză în ceea ce privește banii noștri. Cărțile despre educația financiară pot fi o sursă excelentă de informații pentru a ne îmbunătăți cunoștințele și abilitățile financiare. Iată câteva motive pentru care ar trebui să c itești despre educația financiară : Pentru a-ți îmbunătăți situația financiară. Educația financiară te poate ajuta să-ți îmbunătățești situația financiară pe termen scurt și lung. Cărțile despre educația financiară te pot învăța cum să economisești bani, să-ți plătești datoriile și să-ți construiești averea. Pentru a înțelege mai bine cum funcționează banii. Cărțile despre educația financiară pot oferi o privire de ansamblu asupra conceptelor financiare de bază, cum ar fi bugetarea, economisirea, investițiile și creditul. Acestea te pot ajuta să înțelegi mai bine modul în care banii tăi lucrează pentru tine și cum poți s

Nu mai spuneti ca ati imbatranit si de asta sunteti uituc!

 Creierul uman - misterul din capul nostru Iata o promotie care te ajuta sa cumperi niste carti mult mai valoroase decat pretul lor! bookzone.ro te invită la Hora Reducerilor ! Reduceri de până la 85% și transport gratuit la comenzi de peste 99 lei! Ce te așteaptă pe bookzone.ro în timpul Horei Reducerilor : - Reduceri uluitoare de până la -85% la o selecție largă de produse, indiferent de editură - Transport gratuit la comenzile de peste 99 lei, pentru a face cumpărăturile online și mai accesibile pentru clienții dvs. Am 3 recomandari, trei produse cu adevarat speciale, nu degeaba sunt si cele mai cumparate, iar daca vrei sa vezi intreaga oferta CLICK AICI! Pachet Misterele creierului uman Trei mari valori ale medicinei românești îți dezvăluie misterele creierului uman pornind de la cercetările lor de-o viață. Profesorii Dănăilă, Ciurea și Dulcan au salvat mii de vieți în decursul unor cariere încununate cu recunoaștere internațională și, bineînțeles, cu multă recunoștință, iar acu

4 carti pentru vacanta de iarna

 CARTI de relaxare in zilele Sarbatorilor de iarna Cititul este o activitate foarte benefică pentru minte și suflet, mai ales în vacanța de iarnă, când ai mai mult timp liber și poți să te relaxezi cu o carte bună.  Cititul te poate face să călătorești cu mintea în alte locuri și timpuri, să cunoști oameni noi și să trăiești aventuri fascinante.  Cititul te poate relaxa la fel de mult ca o vacanță, dacă alegi cărți care îți plac și care îți provoacă emoții pozitive.  Poți să citești și cărți despre iarna sau despre Crăciun, pentru a te bucura de atmosfera sărbătorilor. Cititul poate fi și o activitate distractivă pentru întreaga familie, dacă citești împreună cu copiii sau cu prietenii și discutați pe baza celor citite. Am ales dintre rafturile CARTURESTI patru volume lejere care te pot relaxa, fara sa fie nevoie sa te concentrezi la text: Fiica ascunsa ELENA FERRANTE - VEZI DETALII! Unora le plac roscatele - JAN WOLKERS - VEZI DETALII! Maine incepe o noua viata - VIRGINIE GRIMALDI -