Treceți la conținutul principal

Carti cu pret mic si o biblioteca digitala

Cautand carti bune - de citit la caldurica

Am cautat printre rafturi si am cules cateva carti de iubire, pe care sa le savurezi intr-o atmosfera placuta, la caldura, cu un ceai si o atmosfera pasnica!

Mai jos am pus cateva randuri la fiecare volum!



A UNSPREZECEA VIZIUNE - JAMES REDFIELD
Gradat, vom experimenta si noi odata cu eroii calatoriei initiatice, schimbarile interioare necesare pentru a avea acces la un nou nivel de constiinta, iar în final vom descoperi cu placuta uimire ca viziunea noastra asupra universului a devenit mai bogata, mai nuantata, ca exista o extraordinara si adesea nebanuita ordine în aparentul haos ce ne înconjoara ... VEZI MAI MULT


OBSIDIAN SERIA LUX #1 - JENNIFER ARMENTROUT
Inceputurile sunt intotdeauna dificile.
Cand ne-am mutat in Virginia de Vest, chiar inaintea ultimului meu an de liceu, ma resemnasem sa am de-a face cu accente ciudate, acces intermitent la internet si teribil de multa plictiseala… pana cand am dat cu ochii de vecinul meu sexy, inalt si cu ochii de un verde straniu. Lucrurile pareau deja sa mearga mai bine.
Si pe urma a deschis gura.
Daemon este enervant. Arogant. Imi vine sa-l omor. Nu ne in telegem deloc. Absolut deloc ... VEZI MAI MULT!


ORASUL SUFLETELOR PIERDUTE, INSTRUMENTE MORTALE #5 - CASSANDRA CLARE
Cand Jace si Clary se intalnesc din nou, Clary este ingrozita sa afle ca magia demonului Lilith l-a legat pe iubitul sau Jace de maleficul ei frate Sebastian. Jace se afla acum in slujba raului. Conclavul este hotarat sa il distruga pe Sebastian, dar nu exista nicio modalitate de a face rau unuia fara a-l rani pe celalalt. In vreme ce Alec, Magnus, Simon si Isabelle negociaza cu elfii luminii, cu demoni si cu nemiloasele Surori de Fier pentru a incerca sa-l salveze pe Jace, Clary joaca si ea un joc periculos. Esecul ar insemna nu doar pierderea propriei vieti, ci si a  ... VEZI MAI MULT!


PASIUNE CAPTIVA - ROSIE THOMAS
In centrul romanului se afla relatia in triunghi, pasionala si plina de tragism, intre doi barbati animati de demoni diferiti si o femeie cu un vis numai al ei... ... VEZI MAI MULT!



12 ANI DE SCLAVIE - SOLOMON NORTHUP
12 ani de sclavie este poate cea mai importanta relatare despre sclavie scrisa vreodata, readusa in atentia publicului prin filmul omonim, regizat de Steve McQueen si castigator a numeroase premii.
Northup prezinta detaliile vietii din statele sclavagiste americane si confera personalitate şi profunzime oamenilor pe care i-a cunoscut, deopotriva sclavi si stapani de sclavi.  ... VEZI MAI MULT!


 ARCUL DE TRIUMF - ERICH MARIA REMARQUE
Erich Maria Remarque este unul dintre cei mai insemnati autori de limba germana ai secolului al 20-lea, fiind cunoscut in lumea intreaga; operele sale au fost traduse in cel putin 58 de limbi. Remarque a fost si este un reprezentant al celeilalte Germanii, angajamentul sau literar stand sub semnul unei opozitii de factura luminista fata de razboi, oprimare si dictatura, precum si al luptei individului pentru autodeterminare si o existenta in pace si libertate. Iata mesajul pe care autorul a vrut sa-l transmita cititorilor din lumea intreaga cu ajutorul cartilor sale: romane captivante, bogate in actiune, piese de teatru, scenarii de film. ... VEZI MAI MULT!


BARBATI FARA FEMEI - HARUKI MURAKAMI
„Samsa nu avea nici cea mai vaga idee unde se afla sau ce ar trebui sa faca. Abia daca intelegea, cu greu, ca acum el este omul pe nume Gregor Samsa. De unde stia el asta? Poate ca‑i soptise cineva la ureche in timp ce dormea: «Numele tau este Gregor Samsa». Inainte de asta insa, cine fusese el? Ce fusese?“ ... VEZI MAI MULT!


DIVERGENT. EXPERIMENT, VOL. 3 - VERONICA ROTH
Societatea impartita pe factiuni in care Tris Prior credea candva a fost distrusa – spulberata de violenta, conflicte si tradari. Astfel ca atunci cand i se ofera sansa de a explora lumea dincolo de limitele cunoscute, Tris este pregatita. Poate ca, in afara orasului, ea si Tobias vor putea duce o viata noua, lipsita de minciuni, loialitati puse sub semnul intrebarii si amintiri dureroase.
Insa noua realitate a lui Tris e si mai periculoasa decat  ... VEZI MAI MULT!


IMBRATISARI LA PARIS - JULIETTE SOBANET
Cand Chloe Turner, organizatoare de evenimente din Washington, D.C., se trezeste fara un ban, fara pasaport si fara inelul de logodna in camera ei de hotel din Paris, mai are doar o vaga amintire despre Claude, galantul francez care o convinsese in ajun sa mai bea un pahar de vin in plus… inainte sa se faca nevazut cu toate lucrurile ei. Un adevarat dezastru, mai ales ca tanara Chloe urmeaza sa se casatoreasca peste doar o saptamana.
Si asta nu e tot... Politia e pe urmele ei din cauza aceluiasi Claude. Singura speranta a lui Chloe este  ... VEZI MAI MULT!

Acestea sunt doar cateva sugestii, va invit sa vedeti alte carti de citit la caldurica!

In plus, libraria partenera are cateva carti in format digital pe care le puteti descarca - FOARTE TARE!

Oferta realizata in parteneriat cu BookLand si 2parale!

Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti


Comentarii

Cele mai citite

Pachete de carti de educatie financiara - ne decidem sa o ducem mai bine

 Carti de dezvoltare personala prin educatie financiara Educația financiară este o abilitate esențială pentru a putea lua decizii în cunoștință de cauză în ceea ce privește banii noștri. Cărțile despre educația financiară pot fi o sursă excelentă de informații pentru a ne îmbunătăți cunoștințele și abilitățile financiare. Iată câteva motive pentru care ar trebui să c itești despre educația financiară : Pentru a-ți îmbunătăți situația financiară. Educația financiară te poate ajuta să-ți îmbunătățești situația financiară pe termen scurt și lung. Cărțile despre educația financiară te pot învăța cum să economisești bani, să-ți plătești datoriile și să-ți construiești averea. Pentru a înțelege mai bine cum funcționează banii. Cărțile despre educația financiară pot oferi o privire de ansamblu asupra conceptelor financiare de bază, cum ar fi bugetarea, economisirea, investițiile și creditul. Acestea te pot ajuta să înțelegi mai bine modul în care banii tăi lucrează pentru tine și cum poți s

Nu mai spuneti ca ati imbatranit si de asta sunteti uituc!

 Creierul uman - misterul din capul nostru Iata o promotie care te ajuta sa cumperi niste carti mult mai valoroase decat pretul lor! bookzone.ro te invită la Hora Reducerilor ! Reduceri de până la 85% și transport gratuit la comenzi de peste 99 lei! Ce te așteaptă pe bookzone.ro în timpul Horei Reducerilor : - Reduceri uluitoare de până la -85% la o selecție largă de produse, indiferent de editură - Transport gratuit la comenzile de peste 99 lei, pentru a face cumpărăturile online și mai accesibile pentru clienții dvs. Am 3 recomandari, trei produse cu adevarat speciale, nu degeaba sunt si cele mai cumparate, iar daca vrei sa vezi intreaga oferta CLICK AICI! Pachet Misterele creierului uman Trei mari valori ale medicinei românești îți dezvăluie misterele creierului uman pornind de la cercetările lor de-o viață. Profesorii Dănăilă, Ciurea și Dulcan au salvat mii de vieți în decursul unor cariere încununate cu recunoaștere internațională și, bineînțeles, cu multă recunoștință, iar acu

Librariile mele

 Librariile de unde va aduc eu cartile Blogul meu este unul care promoveaza cartile - prin urmare, va aduc oferte din librariile online, din 17 librarii online, unde activez ca afiliat - caut carti pe rafturile virtuale, citesc despre noutati, despre autori, ma scufund in lumea unde totul e posibil, si caut aici finalurile fericite! Am insirat mai jos librariile de unde va aduc eu cartile despre care scriu pe acest blog, si pe pagina de facebook pe care, de asemenea, mai vin cu lucruri dragute de prin librariile mele favorite,  https://www.facebook.com/100decarti 1.  elefant.ro "- este un proiect al companiei elefant online S.A . lansat în 17 iunie 2010. Proiectul a început prin a fi o librărie online oferind o experiență complexă de shopping cultural online, iar ulterior a devenit Mallul Online al Familiei Tale , în ofertă regăsindu-se produse pentru cei mici și pentru cei mari, pentru casă și pentru grădină. elefant.ro comercializează în prezent în jur de 110.000 de produse din