marți, 27 septembrie 2016

Dragoste de vanzare

"Acela a fost momentul în care el mi-a pătruns în suflet"


Se pare ca seria After de Anna Todd este o poveste de dragoste moderna, cu framantari si chinurile complete, foarte incinanta si pe care nu poti s-o lasi din mana pana nu ajungi la deznodamant! Mai jos puteti vedea un fragment sugestiv, incitant si usor picant!
Daca va intereseaza, zilele acestea o gasiti cu 26% discount pe Elefant.

In plus, libraria online Elefant are o promotie care se desfasoara in 28 si 29 septembrie, astfel:

In prima zi, miercuri - 28 septembrie, clientii isi pot adauga in Happy Deal produsele preferate pentru care vor extra-discount. In pagina de produs va aparea un pop-up care informeaza de aceasta campanie.

Extra-discountul se primeste a doua zi - 29 septembrie, pe email sau se poate vedea in contul fiecarui client.

Asa ca aruncati o privire la cartile voastre favorite pe ELEFANT.ro - libraria partenera care a anuntat acest eveniment.

Vorbind despre After, iata cele trei volume disponibile in limba romana:

Seria AFTER - de ANNA TODDIn ordinea aparitiei:
1. Dupa ce ne-am intalnit
2. Dupa ce ne-am certat
3. Dupa ce ne-am indragostit
4. After Ever Happy - pe aceasta o gasiti in limba engleza pe Book - Express

Fragment din primul volum - Dupa ce ne-am intalnit:

Eram naivă pe atunci şi, în multe feluri, încă mai simt. Dar nu aveam de unde să ştiu ce mă aşteaptă.
Întâlnirea cu a mea colegă de cameră a fost intensă şi ciudată de la bun început, iar aceea cu grupul ei de prieteni ţăcăniţi, şi mai şi. Erau atât de diferiţi de toată lumea pe care o cunoscusem înainte şi eram intimidată în prezenţa lor, nedumerită de lipsa de atenţie pe care o acordau naturii umane. Foarte repede m-am integrat în nebunia lor, bucurându-mă de ea...
Acela a fost momentul în care el mi-a pătruns în suflet.
De la prima noastră întâlnire, Hardin mi-a schimbat viaţa într-un fel în care niciun curs de la nicio facultate şi niciun grup de lectură pentru tineret nu mi-ar fi putut-o schimba vreodată. Viaţa mea s-a transformat, iute, într-un film ca acelea pe care le vedeam în adolescenţă, iar replicile lor ridicole au devenit realitate. Aş fi făcut ceva diferit dacă aş fi ştiut ce va urma? Nu sunt sigură. Mi-ar plăcea să pot da un răspuns cinstit, dar nu sunt în stare. Uneori sunt recunoscătoare, atât sunt de absorbită de pasiunea momentului, încât judecata mi se întunecă şi nu îl văd decât pe el. În alte ocazii, mă gândesc la durerea pe care mi-a provocat-o, la faptul sfâşietor că m-am pierdut pe mine, aşa cum eram, la haosul acelor momente când simţeam că lumea mi se dă peste cap, şi răspunsul nu mai este, dintr-odată, atât de limpede ca la început.
Dar sunt sigură că viaţa şi inima mea nu vor mai fi niciodată aceleaşi, nu după apariţia lui Hardin.

...............

De-a lungul anilor, prietenia noastră a devenit ceva mai mult şi niciunul din noi nu a mai avut o altă relaţie.
Îi scriu lui Noah că îl iubesc şi mă hotărăsc să dorm puţin înainte de a mă apuca de învăţat. Îmi scot agenda şi îmi mai trec o dată în revistă temele. Îmi permit să aţipesc douăzeci de minute.
Nu trec nici zece minute din somnul meu şi cineva bate la uşă. Mă gândesc că e Steph care şi-a uitat cheia şi deschid uşa ameţită.
Bineînţeles, nu e ea. E Hardin.
– Steph nu s-a întors, zic eu şi mă duc iar în pat, lăsându-i ușa deschisă.
Sunt puţin surprinsă că s-a obosit să bată la uşă, fiindcă ştiu că Steph i-a lăsat o cheie. Trebuie să vorbesc cu ea despre asta.
– Pot să aştept, spune el şi se trânteşte pe patul lui Steph.
– Fă ce vrei, îi zic, ignorându-i chicoteala, şi îmi trag pătura peste mine, închizând ochii. Sau, mai degrabă, încerc să-i ignor chicoteala.
Nu am cum să dorm ştiind că Hardin este în cameră, dar mai bine mă prefac că dorm decât să mă bag în discuţia ciudată și nepoliticoasă pe care e clar că o vom avea. Încerc să nu bag în seamă felul în care bate uşor cu degetele pe noptiera lui Steph până când îmi sună alarma.
– Te duci undeva? mă întreabă el, iar eu mă strâmb, deşi el nu mă vede.
– Nu, am vrut să aţipesc douăzeci de minute, îi spun şi mă ridic.
– Îţi pui alarma ca să te asiguri că dormi doar douăzeci de minute? întreabă el, amuzat.
– Da, aşa fac. Şi de ce te interesează pe tine?
Îmi iau cărţile şi le aşez organizat, în ordinea cursurilor din orar, şi pun notiţele de la fiecare curs deasupra lor.
– Ai cumva sindrom obsesivo-compulsiv?
– Nu, Hardin. Nu toată lumea e nebună pentru că face lucrurile într-un anumit fel. Nu e nimic rău în a fi ordonat, mă răstesc eu.
Iar el, desigur, râde. Refuz să mă uit la el, dar cu coada ochiului îl văd ridicându-se de pe pat.
Te rog nu veni aici, te rog, nu veni...
Dar s-a apropiat, căutând un loc pe patul meu unde să se poată aşeza. Îmi ia notiţele de la literatură şi dă câteva pagini exagerat de atent, de parcă ar avea în faţă un artefact valoros. Mă întind după ele, dar – ca un măgar enervant ce e – el le ridică şi mai sus, ca să mă ridic şi să mă întind după ele. Şi le aruncă în aer, iar foile cad pe podea alandala.
– Ridică-le! îi cer.
Rânjeşte şi spune:
– Ok, ok, dar îmi ia şi notiţele de la sociologie şi face acelaşi lucru.
Mă năpustesc să le ridic înainte să calce pe ele, dar pe el îl amuză grozav toată treaba.
– Hardin, încetează! strig eu, dar el procedează la fel şi cu următorul teanc de notiţe.
Nervoasă, mă ridic şi-l împing de pe patul meu.
– Vrei să spui că nu-ți place să ți se umble printer lucruri? întreabă, încă râzând.
De ce râde tot timpul de mine?
– Nu! Nu-mi place! strig eu şi-l împing din nou.
Se apropie de mine şi mă apucă de încheietură, împingându-mă în perete. Faţa lui se află la numai câţiva centimetri distanţă de a mea şi îmi dau seama brusc că respir greu. Vreau să ţip la el să mă lase şi să-mi puni notiţele la loc. Vreau să-l plesnesc, să-l alung. Dar nu sunt te stare. Am îngheţat lipită de zid şi vrăjită de ochii lui verzi, care se uită fix ...

Articol realizat in parteneriat cu libraria Elefant si Books Express!  

Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti

Pe site-ul meu 100decarti puteti gasi fragmente de 50-60 de pagini din carti, si librariile de unde puteti sa cumparati cartile ale caror fragmente le-am redat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu