Treceți la conținutul principal

"Înseamnă că fata pe care o iubeşti e în sala de mese, dezgolindu-şi sufletul, iar tu stai aici, să dai cu pumnul în dulăpioare"

Ziua internațională a cărții


Iata una din promotiile frumoase ale acestui week-end, de la ELEFANT:

Duminica este ziua internațională a cărții iar din acest motiv oferta de carte este variată și cuprinde:
- peste 2.000 de cărți cu 60% reducere
- peste 5.000 de titluri cu 50% reducere
- o carte cadou la comenzi de cărți de minimum 49 lei pentru fiecare din editurile Humanitas, Litera, All, Nemira și Trei
- un eBook gratis la orice comanda de eBook-uri
- 1 + 1 gratis la o selecție de cărți în limba engleză

Iata, mai jos, un autor care cuprinde povesti de dragoste si framantari, carti care nu se adreseaza doar cititorilor tineri. Mie mi-a placut volumul de mai jos, din care redau un scurt fragment, volum pe care il regasiti la Elefant, alaturi de inca doua volume scrise de Katie McGarry:

DESTINE LA LIMITA - Katie McGarry


ATÂT DE DIFERIŢI UNUL FAŢĂ DE CELĂLALT…
ŞI TOTUŞI, ATÂT DE POTRIVIŢI.


"Înseamnă că fata pe care o iubeşti e în sala de mese, dezgolindu-şi sufletul, iar tu stai aici, să dai cu pumnul în dulăpioare"

Am ţinut-o până când şi-a recăpătat echilibrul, folosindu-se de portbagajul maşinii mele. Obrajii albi i s-au îmbujorat, poate de stânjeneală, poate de frig. Oricare ar fi fost cauza, mi s-a părut ceva amuzant. Dar, înainte să mă pot distra pe seama ei, am văzut-o făcând ochii mari şi privind încheietura de care o ţineam eu.
Mâneca ei lungă şi albastră i se ridicase până mai sus de cot şi i-am urmărit privirea către pielea dezgolită. Ea a încercat să-şi smucească mâna, dar eu am strâns-o mai tare şi mi-am înghiţit dezgustul. În toate căminele scoase parcă din filmele de groază în care locuisem, niciodată nu văzusem o mutilare ca asta. Cicatrice albe şi de un roşu pal i se reliefau până sus pe braţ, în zigzag.

— Ce pana mea e asta?
Mi-am smuls privirea de pe cicatrice şi i-am cercetat chipul, aşteptând răspunsuri. Ea a inspirat în câteva icnete superficiale, după care s-a smucit pentru a doua oară şi a reuşit să se smulgă din strânsoarea mea.
— Nimic.
— Nu poţi să spui că asta n-ar fi nimic.
Şi asta sigur duruse al naibii de mult când se petrecuse. Echo şi-a tras de mânecă până dincolo de încheietură, peste degete. Semăna cu un cadavru. Sângele îi fugise pur şi simplu din obraji şi un tremur mut începuse să-i zguduie trupul.
— Lasă-mă în pace.
Mi-a întors spatele şi s-a repezit, cu paşi împleticiţi, înapoi spre bibliotecă. - VEZI MAI MULT ...

Articol realizat in parteneriat cu libraria ELEFANT!

Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti

Pe site-ul meu 100decarti puteti gasi fragmente de 50-60 de pagini din carti, si librariile de unde puteti sa cumparati cartile ale caror fragmente le-am redatComentarii

Postări populare de pe acest blog

Crossfire: Atractia, Revelatia, Implinirea, Fascinatia, Descatusarea – seria Crossfire - Sylvia Day

Sylvia Day -  seria CrossfireO serie de carti fierbinti, am vrut sa pun un fragment cu primele 50 de pagini din primul volum - Atractia, pe site-ul meu cu fragmente din carti, dar m-am sfiit din cauza scenelor descrise cam prea direct.

Puteti cumpara online toate volumele CROSSFIRE traduse de pe Editura Litera sau din Libraria Elefant

In august 2015 a aparut si al patrulea volum al seriei, tradus in limba romana, iar in iulie 2016 a aparut si al cincilea volum al seriei.
FASCINATIA. Crossfire – Vol. 4 Intreaga serie Crossfire cuprinde urmatoarele volume:
1. Volumul 1 - Atractia
2. Volumul 2 - Revelatia
3. Volumul 3 - Implinirea
4. Volumul 4 - Fascinatia
5. Volumul 5 - One with You -tradus si publicat in iulie 2016, la Editura Litera - Descatusarea - vol. VFASCINATIA. Crossfire – Vol. 4
PATIMA… VRAJA… FASCINATIE

O RELATIE CARE ATINGE NOI CULMI SI ABISURI CU FIECARE ZI

Pachet 6 carti romantice. O selectie exceptionala despre iubire, pasiune si destine remarcabile

Carti romantice pentru o vara calda Am gasit cateva seturi/ pachete de carti romantice, usor de citit in vacanta, carti care iti dau o stare placuta, de relaxare, si pe care le poti citi in orice conditii - pe masina, pe tren, la plaja, oriunde:

Primul set ar fi:

Pachet 6 carti romantice. O selectie exceptionala despre iubire, pasiune si destine remarcabileCosta doar 20 lei!
Pachetul conţine titlurile:
- O iubire imposibilă (vol. 1)
- O iubire imposibilă (vol. 2)
- Fete rele (vol. 1)
- Fete rele (vol. 2)
- Muzica inimii
- Iubire vinovată.

Alte seturi de carti romantice, la pret excelent, intre 17 lei si 40 lei:

Din categoria "Sunt timid dar ma tratez" - carti erotice

Sunt Justin Drake. Și transform nevestele în târfe. Ce inceput agresiv! Acesta face parte din volumul erotic "Pervertirea" de S. L. Jennings.A aparut in 2016.  Un bestseller New York Times plin de senzualitate, care dă frâu liber oricăror scenarii erotice și împinge limitele plăcerii dincolo de orice imaginație. Aflați povestea seducătoare și provocatoare a unui bărbat care le învață pe femei tot ce trebuie să știe ca să-și facă partenerii fericiți în pat… și în același timp să-și împlinească fanteziile cele mai îndrăznețe. - VEZI DETALII!

Trebuie sa recunosc faptul ca pana la "50 de umbre ale lui Grey" de E.L. James nu am citit nici o carte de acest gen, nici nu stiam ca exista asa ceva. Cand m-am apucat de Grey nu ma asteptam la ce a urmat!
De fapt, chiar dispretuiam, asa, usor, cartile romantice, apoi m-am prins ca te deconecteaza, si daca esti prea obosit, nu poti citi ceva greu.
Colectia de carti erotice se imbogateste pe zi ce trece, insa unele cam scartaie, …