sâmbătă, 22 aprilie 2017

"Înseamnă că fata pe care o iubeşti e în sala de mese, dezgolindu-şi sufletul, iar tu stai aici, să dai cu pumnul în dulăpioare"

Ziua internațională a cărții


Iata una din promotiile frumoase ale acestui week-end, de la ELEFANT:

Duminica este ziua internațională a cărții iar din acest motiv oferta de carte este variată și cuprinde:
- peste 2.000 de cărți cu 60% reducere
- peste 5.000 de titluri cu 50% reducere
- o carte cadou la comenzi de cărți de minimum 49 lei pentru fiecare din editurile Humanitas, Litera, All, Nemira și Trei
- un eBook gratis la orice comanda de eBook-uri
- 1 + 1 gratis la o selecție de cărți în limba engleză

Iata, mai jos, un autor care cuprinde povesti de dragoste si framantari, carti care nu se adreseaza doar cititorilor tineri. Mie mi-a placut volumul de mai jos, din care redau un scurt fragment, volum pe care il regasiti la Elefant, alaturi de inca doua volume scrise de Katie McGarry:

DESTINE LA LIMITA - Katie McGarry


ATÂT DE DIFERIŢI UNUL FAŢĂ DE CELĂLALT…
ŞI TOTUŞI, ATÂT DE POTRIVIŢI.


"Înseamnă că fata pe care o iubeşti e în sala de mese, dezgolindu-şi sufletul, iar tu stai aici, să dai cu pumnul în dulăpioare"

Am ţinut-o până când şi-a recăpătat echilibrul, folosindu-se de portbagajul maşinii mele. Obrajii albi i s-au îmbujorat, poate de stânjeneală, poate de frig. Oricare ar fi fost cauza, mi s-a părut ceva amuzant. Dar, înainte să mă pot distra pe seama ei, am văzut-o făcând ochii mari şi privind încheietura de care o ţineam eu.
Mâneca ei lungă şi albastră i se ridicase până mai sus de cot şi i-am urmărit privirea către pielea dezgolită. Ea a încercat să-şi smucească mâna, dar eu am strâns-o mai tare şi mi-am înghiţit dezgustul. În toate căminele scoase parcă din filmele de groază în care locuisem, niciodată nu văzusem o mutilare ca asta. Cicatrice albe şi de un roşu pal i se reliefau până sus pe braţ, în zigzag.

— Ce pana mea e asta?
Mi-am smuls privirea de pe cicatrice şi i-am cercetat chipul, aşteptând răspunsuri. Ea a inspirat în câteva icnete superficiale, după care s-a smucit pentru a doua oară şi a reuşit să se smulgă din strânsoarea mea.
— Nimic.
— Nu poţi să spui că asta n-ar fi nimic.
Şi asta sigur duruse al naibii de mult când se petrecuse. Echo şi-a tras de mânecă până dincolo de încheietură, peste degete. Semăna cu un cadavru. Sângele îi fugise pur şi simplu din obraji şi un tremur mut începuse să-i zguduie trupul.
— Lasă-mă în pace.
Mi-a întors spatele şi s-a repezit, cu paşi împleticiţi, înapoi spre bibliotecă. - VEZI MAI MULT ...

Articol realizat in parteneriat cu libraria ELEFANT!

Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti

Pe site-ul meu 100decarti puteti gasi fragmente de 50-60 de pagini din carti, si librariile de unde puteti sa cumparati cartile ale caror fragmente le-am redatNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu