luni, 31 iulie 2017

Romane World of Warcraft si The Official Cookbook

25% DISCOUNT - LIVRARE IMEDIATA


Pentru fanii seriei fantasy WORLD OF WARCRAFT - Reduceri între 20% și 25% pentru romane World of Warcraft cu livrare imediată din stoc. Oferta e disponibila pana in 31 august.

Ce mi se pare foarte interesant este volumul cartii de bucate World of Warcraft. The Official Cookbook (Universul Warcraft) - Acest volum conține rețete ale Hoardei și ale Alianței precum Dirge's Kickin' Chimaerok Chops sau Mulgore Spice Bread.
Cu ajutorul acestui ghid vei învăța să prepari meniuri fantastice inspirate din apreciatul joc multiplayer.
Selecția variată de rețete pline de imaginație oferă fiecăruia câte ceva indiferent dacă ești un amator în bucătătie sau un master chef,  un druid sau un orc care visează o porție de Beer Basted Boar Ribs.
Acest volum include și rețete inedite de băuturi cum ar fi Greatfather's Winter Ale, Junglevine Wine sau Winter Veil Nog. - PRET REDUS CU 10% - VEZI OFERTA!


Nu uitati - livrarea pentru aceasta colectie de carti se face imediat!

Oferta realizata in parteneriat cu Books Express!

Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti

Pe site-ul meu 100decarti puteti gasi fragmente de 50-60 de pagini din carti, si librariile de unde puteti sa cumparati cartile ale caror fragmente le-am redat.


books-express.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu