sâmbătă, 15 septembrie 2018

15% DISCOUNT la cartile romantice de la LIRA si ALMA

CARTI ROMANTICE


Un week-end frumos vine cu reduceri de preturi la carti.

Lecturi usoare, pentru serile de toamna - VEZI OFERTA DE CARTI ROMANTICE AICI!

Cumperi o duzina, le citesti si apoi le faci cadou!

Iata una dintre cartile acestei promotii, o carte lejera, relaxanta, cu personaje frumoase si pline de personalitate, o carte care iti da o stare de spirit buna:


O aventura secreta Mary Balogh
La varsta de nouasprezece ani, Hannah Reid a devenit ducesa de Dunbarton.
Un deceniu mai tarziu, dupa moartea sotului ei, mai frumoasa ca niciodata, este in sfarsit libera si bogata.
Ca sa-si socheze cunoscutii conventionali, intentioneaza sa guste din placerile interzise ale vietii si sa-si ia un amant. Dar nu orice amant, ci pe insusi Constantine Huxtable, cel mai periculos, dar si cel mai atragator barbat din lumea buna londoneza.
Faptul ca nasterea lui a fost considerata ilegitima i-a rapit lui Constantine titlul de conte. Si desi i s-a refuzat astfel pe nedrept intrarea in randurile aristocratiei, Constantine nu-si refuza nimic, cand vine vorba de deliciile vietii. Se zvoneste ca resedinta lui de la tara este martora unor nopti fierbinti, iar vaduvele sunt tinta lui cu predilectie pentru aventurile care nu tin mai mult de un sezon.
Ducesa de Dunbarton pare sa se potriveasca perfect rolului, fiind singura, vaduva, independenta si aparent superficiala si vanitoasa.  Dar oare asa sa fie?
Caci odata ce aceste doua fiinte pasionale si scandaloase se intalnesc, descopera ca nu este deloc usor sa incerce flacarile dorintei... fara sa cada in mrejele iubirii. - CUMPARA AICI!


Promotia aceasta este adusa ca afiliat BOOKCITY!

Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti
bookcity.ro%20

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu