Treceți la conținutul principal

Supercărți premiate, cu 25% reducere - aparitii noi

"Charlie descoperă însă o neașteptată moștenire transmisă de Humboldt de dincolo de mormânt, fapt care îi va schimbă radical viață."

Darul lui Humboldt - Saul Bellow
Data apariției: ianuarie 2019


PREGATIRI pentru anunțul Costa Book Awards din 29 ianuarie, care urmează să dezvăluie cartea anului 2018.

Titlurile distinse s-au adunat pe site-ul CARTEPEDIA încununate cu reduceri de până la 25%.

Descoperă selecția CARTEPEDIA de cărți premiate și scriitori nominalizați la prestigioasele premii internaționale.

Promotie adusa in fata voastra in calitate de afiliat CARTEPEDIA!


Am 3 volume din aceasta PROMOTIE, volume pe care le prezint mai jos:


1. Darul lui Humboldt - Saul Bellow
Data apariției: ianuarie 2019

Mulți ani, marele poet Von Humboldt Fleisher și Charlie Citrine, un tânăr îndrăgostit de literatură, au fost cei mai buni prieteni.
La moartea să, însă, Humboldt este un ratat, iar viață lui Charlie a atins un moment de criză: carieră să se află în impas, este prins într-un divor dureros, îndrăgostit de o tânără total nepotrivită și are o legătură cu un mafiot nevrotic.
Charlie descoperă însă o neașteptată moștenire transmisă de Humboldt de dincolo de mormânt, fapt care îi va schimbă radical viață.
VEZI DISPONIBILITATEA AICI!
2. 4 3 2 1 - Paul Auster

Data apariției: decembrie 2018

Finalist Man Booker Prize 2017

O operă monumentală, patru romane într-unul singur


Cu aproape două săptămâni înainte de termen, pe 3 martie 1947, în maternitatea Spitalului Beth Israel din Newark, New Jersey, Archibald Isaac Ferguson vine pe lume.
Din acest punct, viața lui Ferguson o va lua pe patru căi paralele și independente.
Patru Fergusoni identici, cu același material genetic, își vor urma propria traiectorie, traversând istoria - Războiul Rece, aselenizarea, asasinarea lui JKF, asasinarea lui Martin Luther King sau Războiul din Vietnam – fiecare în felul său.

Acest roman poate fi citit fie linear, fie făcând combinații alternative, urmărind povestea lui Archie 1 până la final, pentru a vă întoarce apoi în urmă să descoperiți ce au făcut cu viața lor Archie 2, 3 și 4. Oricare dintre variante va fi o delectare.3. Aventurile lui Augie March (Carte pentru toți) - Saul Bellow

Data apariției: decembrie 2018

Premiul Nobel pentru Literatură 1976!

Roman distins cu National Book Award!

Aventurile lui Augie March este povestea picarescă a unui tânăr evreu sărac din Chicago, în perioada Marii Depresiuni. Înzestrat de mic cu o predispoziție aparte pentru situațiile spectaculoase, Augie se lansează într-o succesiune haotică de ocupații mai mult sau mai puțin legale, abandonându-le apoi pe toate din cauza limitărilor pe care i le impun.
Este un personaj imprevizibil, plin de viață, iar aventurile prin care trece nu par să aibă vreo morală anume sau să-l ducă într-o direcție evidență.
Romanul abundă în personaje și scene savuroase din cercurile boeme frecventate de erou, prezentate într-un stil expansiv și exuberant, reușind astfel să spună, pe lângă povestea unui erou, și pe cea a unui oraș american, și explorând temele contrastante ale tradiției și înstrăinării, ale bunăstării și sărăciei, iubirii și pierderii.
Este o carte despre căutarea împlinirii într-o lume descurajată de colapsul economic și despre spiritul de aventură ce destabilizează prejudecățile și așteptările comune.
Romanul a fost distins cu National Book Award, pe care Bellow l-a mai primit de încă două ori (pentru Herzog și Planeta domnului Sammler), o performanță unică în literatură americană.
VEZI DISPONIBILITATEA AICI!Promotie adusa in fata voastra in calitate de afiliat CARTEPEDIA!

VEZI INTREAGA OFERTA AICI!

Pentru a fi la curent cu promotiile librariilor in care sunt afiliat, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti


cartepedia.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Crossfire: Atractia, Revelatia, Implinirea, Fascinatia, Descatusarea – seria Crossfire - Sylvia Day

Sylvia Day -  seria CrossfireO serie de carti fierbinti, am vrut sa pun un fragment cu primele 50 de pagini din primul volum - Atractia, pe site-ul meu cu fragmente din carti, dar m-am sfiit din cauza scenelor descrise cam prea direct.

Puteti cumpara online toate volumele CROSSFIRE traduse de pe Editura Litera sau din Libraria Elefant

In august 2015 a aparut si al patrulea volum al seriei, tradus in limba romana, iar in iulie 2016 a aparut si al cincilea volum al seriei.
FASCINATIA. Crossfire – Vol. 4 Intreaga serie Crossfire cuprinde urmatoarele volume:
1. Volumul 1 - Atractia
2. Volumul 2 - Revelatia
3. Volumul 3 - Implinirea
4. Volumul 4 - Fascinatia
5. Volumul 5 - One with You -tradus si publicat in iulie 2016, la Editura Litera - Descatusarea - vol. VFASCINATIA. Crossfire – Vol. 4
PATIMA… VRAJA… FASCINATIE

O RELATIE CARE ATINGE NOI CULMI SI ABISURI CU FIECARE ZI

Pachet 6 carti romantice. O selectie exceptionala despre iubire, pasiune si destine remarcabile

Carti romantice pentru o vara calda Am gasit cateva seturi/ pachete de carti romantice, usor de citit in vacanta, carti care iti dau o stare placuta, de relaxare, si pe care le poti citi in orice conditii - pe masina, pe tren, la plaja, oriunde:

Primul set ar fi:

Pachet 6 carti romantice. O selectie exceptionala despre iubire, pasiune si destine remarcabileCosta doar 20 lei!
Pachetul conţine titlurile:
- O iubire imposibilă (vol. 1)
- O iubire imposibilă (vol. 2)
- Fete rele (vol. 1)
- Fete rele (vol. 2)
- Muzica inimii
- Iubire vinovată.

Alte seturi de carti romantice, la pret excelent, intre 17 lei si 40 lei:

Din categoria "Sunt timid dar ma tratez" - carti erotice

Sunt Justin Drake. Și transform nevestele în târfe. Ce inceput agresiv! Acesta face parte din volumul erotic "Pervertirea" de S. L. Jennings.A aparut in 2016.  Un bestseller New York Times plin de senzualitate, care dă frâu liber oricăror scenarii erotice și împinge limitele plăcerii dincolo de orice imaginație. Aflați povestea seducătoare și provocatoare a unui bărbat care le învață pe femei tot ce trebuie să știe ca să-și facă partenerii fericiți în pat… și în același timp să-și împlinească fanteziile cele mai îndrăznețe. - VEZI DETALII!

Trebuie sa recunosc faptul ca pana la "50 de umbre ale lui Grey" de E.L. James nu am citit nici o carte de acest gen, nici nu stiam ca exista asa ceva. Cand m-am apucat de Grey nu ma asteptam la ce a urmat!
De fapt, chiar dispretuiam, asa, usor, cartile romantice, apoi m-am prins ca te deconecteaza, si daca esti prea obosit, nu poti citi ceva greu.
Colectia de carti erotice se imbogateste pe zi ce trece, insa unele cam scartaie, …