Treceți la conținutul principal

Supercărți premiate, cu 25% reducere - aparitii noi

"Charlie descoperă însă o neașteptată moștenire transmisă de Humboldt de dincolo de mormânt, fapt care îi va schimbă radical viață."

Darul lui Humboldt - Saul Bellow
Data apariției: ianuarie 2019


PREGATIRI pentru anunțul Costa Book Awards din 29 ianuarie, care urmează să dezvăluie cartea anului 2018.

Titlurile distinse s-au adunat pe site-ul CARTEPEDIA încununate cu reduceri de până la 25%.

Descoperă selecția CARTEPEDIA de cărți premiate și scriitori nominalizați la prestigioasele premii internaționale.

Promotie adusa in fata voastra in calitate de afiliat CARTEPEDIA!


Am 3 volume din aceasta PROMOTIE, volume pe care le prezint mai jos:


1. Darul lui Humboldt - Saul Bellow
Data apariției: ianuarie 2019

Mulți ani, marele poet Von Humboldt Fleisher și Charlie Citrine, un tânăr îndrăgostit de literatură, au fost cei mai buni prieteni.
La moartea să, însă, Humboldt este un ratat, iar viață lui Charlie a atins un moment de criză: carieră să se află în impas, este prins într-un divor dureros, îndrăgostit de o tânără total nepotrivită și are o legătură cu un mafiot nevrotic.
Charlie descoperă însă o neașteptată moștenire transmisă de Humboldt de dincolo de mormânt, fapt care îi va schimbă radical viață.
VEZI DISPONIBILITATEA AICI!




2. 4 3 2 1 - Paul Auster

Data apariției: decembrie 2018

Finalist Man Booker Prize 2017

O operă monumentală, patru romane într-unul singur


Cu aproape două săptămâni înainte de termen, pe 3 martie 1947, în maternitatea Spitalului Beth Israel din Newark, New Jersey, Archibald Isaac Ferguson vine pe lume.
Din acest punct, viața lui Ferguson o va lua pe patru căi paralele și independente.
Patru Fergusoni identici, cu același material genetic, își vor urma propria traiectorie, traversând istoria - Războiul Rece, aselenizarea, asasinarea lui JKF, asasinarea lui Martin Luther King sau Războiul din Vietnam – fiecare în felul său.

Acest roman poate fi citit fie linear, fie făcând combinații alternative, urmărind povestea lui Archie 1 până la final, pentru a vă întoarce apoi în urmă să descoperiți ce au făcut cu viața lor Archie 2, 3 și 4. Oricare dintre variante va fi o delectare.



3. Aventurile lui Augie March (Carte pentru toți) - Saul Bellow

Data apariției: decembrie 2018

Premiul Nobel pentru Literatură 1976!

Roman distins cu National Book Award!

Aventurile lui Augie March este povestea picarescă a unui tânăr evreu sărac din Chicago, în perioada Marii Depresiuni. Înzestrat de mic cu o predispoziție aparte pentru situațiile spectaculoase, Augie se lansează într-o succesiune haotică de ocupații mai mult sau mai puțin legale, abandonându-le apoi pe toate din cauza limitărilor pe care i le impun.
Este un personaj imprevizibil, plin de viață, iar aventurile prin care trece nu par să aibă vreo morală anume sau să-l ducă într-o direcție evidență.
Romanul abundă în personaje și scene savuroase din cercurile boeme frecventate de erou, prezentate într-un stil expansiv și exuberant, reușind astfel să spună, pe lângă povestea unui erou, și pe cea a unui oraș american, și explorând temele contrastante ale tradiției și înstrăinării, ale bunăstării și sărăciei, iubirii și pierderii.
Este o carte despre căutarea împlinirii într-o lume descurajată de colapsul economic și despre spiritul de aventură ce destabilizează prejudecățile și așteptările comune.
Romanul a fost distins cu National Book Award, pe care Bellow l-a mai primit de încă două ori (pentru Herzog și Planeta domnului Sammler), o performanță unică în literatură americană.
VEZI DISPONIBILITATEA AICI!



Promotie adusa in fata voastra in calitate de afiliat CARTEPEDIA!

VEZI INTREAGA OFERTA AICI!

Pentru a fi la curent cu promotiile librariilor in care sunt afiliat, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti


cartepedia.ro

Comentarii

Cele mai citite

7 carti pe care nu le poti lasa din mana

 7 volume cu suspans Bine v-am regasit in noul an, care, cu totii speram, sa fie un an plin de vitalitate si nou cu adevarat, bun pentru toti. Cred ca in toata perioada asta urata care a constituit majoritatea anului 2020, multi dintre noi, ca sa mai uitam de toate grijile care ne bantuiau mintea, am citit, Eu asa am facut, ca sa scap de vartejul de ganduri din cap, citeam, citesc - asta imi aduce alt fel de concentrare. Sper sa reusiti si voi sa va bucurati mintea, cu multe si diverse carti. Am ales din bogata librarie TREI , (unde sunt afiliat), cateva volume palpitante, captivante, numai bune sa ne scoata din prezentul nostru si sa ne mai relaxeze. Toate aceste volume promit sa ne tina in priza, sa ne captiveze, asa ca, iata-le: Soțiile de Tarryn Fisher Bestseller New York Times, USA Today, Globeand Mail, Toronto Star „Un adevărat thriller psihologic… cu un final șocant." – Suspense Magazine Un roman care te ține cu sufletul la gură, alert și plin de suspans. Un thriller pe car

Tanara cersetoare, Abandon, Fiicele razboiului, Caminul fetelor orfane, Copilul din Toscana - 5 propuneri de carti in acest week-end

"Memoria ne consolează și inevitabil ne dezamăgește" Am gasit in libraria Litera 5 volume pe care m-am gandit sa le extrag pentru noi, pentru ca mi se par interesante. Stiti ce cred ca este fantastic? Faptul ca, de cand oamenii au invatat sa scrie, au o fantezie nemaipomenita, inepuizabila, si inventeaza mereu noi povesti deosebite, diferite, pe care le transpun in cartile care ajung sa ne placa atat de mult! Eu spun mereu ca fantezia si imaginatia oamenilor este pus si simplu inepuizabila! Revenind pe Pamant, trebiuie sa va spun ca urmeaza o promotie foarte atragatoare: in săptămâna 11-17 iulie , Litera.ro desfasoara campania "Xmas in july" , în cadrul căreia vor avea REDUCERI DE PÂNĂ LA -70% la mii de bestselleruri. Transportul este gratuit la comenzi peste 149 lei.  Iaca cele 5 titluri despre care va vorbeam: Tanara cersetoare de Alice Munro Născută în cartierul sărac al unui orășel canadian, Rose s-a luptat toată copilăria și adolescența cu Flo, mama ei vit

Lecturi de neuitat

Carti despre viata - despre criminali reali, despre supravietuitori ai razboiului, despre lumea in care traim  Am cateva recomandari, pe care le regasiti mai jos, sau puteti alege din o colectie superba de noutati in LIBRIS - de unde vin si recomandarile mele! Vaduva de razboi de Tara Moss          T itlul este disponibil cu precomanda. Livrarea se va face incepand cu data de 20 martie 2024.           O poveste palpitanta despre curaj si secrete, plasata in Australia postbelica.           Sydney, 1946. Neinfricata corespondenta de razboi Billie Walker este fericita sa se afle in sfarsit acasa, caci, pentru ea, zilele ametitoare de dupa incheierea conflagratiei mondiale sunt innegurate de pierderea tatalui, precum si de disparitia in Europa a sotului ei, Jack. Ca pentru a inrautati lucrurile, acum, ca razboiul s-a terminat, ziarele au decis sa renunte la reportajele ei pentru a le acorda prioritate la angajare soldatilor care se intorc de pe front. Billie insa este o supravietuitoare si