Treceți la conținutul principal

«O minciuna spusa o data ramane o minciuna, dar o minciuna spusa de o mie de ori devine adevar»

Adevaratul Anthony Fauci, Bill Gates, Big Pharma

Si razboiul global impotriva democratiei si sanatatii publice

ROBERT F. KENNEDY JR.

Ies unele carti foarte interesante, de care te miri ca ajung sa fie tiparite si sa se vanda in librarii.

Care o fi motivul pentru care nu sunt oprite? Sa fie oare, faptul ca, daca ar fi oprite, lucrurile dezvaluite acolo ar capata o valoare mult mai mare?

Nu stiu, insa, iata un volum interesant si care te pune pe ganduri, de parca nu ar exista, si asa, destule tetorii ale consspiratiei in legatura cu tot ce ni se intampla, mereu.

Nu am multe sa zic, dar, e o carte pe ccare o pun in wish list - nu e nevoie sa spun nimic mai mult.

„Daca vreti sa intelegeti rolul pe care Fauci, Gates, companiile farmaceutice, CDC, OMS, agentiile de informatii si altii l-au jucat in planificarea, lansarea si au profitat de pe urma pandemiei COVID, lasati ceea ce faceti si cititi aceasta carte puternica si minutios documentata! Viitorul tau, al familiei tale si al democratiei noastre sunt in joc.”

— RALPH PEZZULLO, autorul bestsellerurilor Jawbreaker, Zero Footprint si al altor carti

CUMPARA  "Adevaratul Anthony Fauci, Bill Gates, Big Pharma. Si razboiul global impotriva democratiei si sanatatii publice." ROBERT F. KENNEDY JR.

Descriere

„Dr. Joseph Goebbels a scris ca «o minciuna spusa o data ramane o minciuna, dar o minciuna spusa de o mie de ori devine adevar». In mod tragic pentru omenire, exista multe, multe neadevaruri enuntate de Fauci si de slugarnicii sai. RFK jr. aduce in atentia publicului decenii de minciuni.”

— LUC MONTAGNIER, laureat al premiului Nobel

„Fara a face compromisuri, Bobby Kennedy este unul dintre cei mai curajosi si cei mai sinceri oameni pe care i-am cunoscut vreodata. Intr-o zi, o sa fie rasplatit pentru asta. Pana atunci, cititi aceasta carte.”

— TUCKER CARLSON

„Cartea lui Bobby Kennedy spune adevarul intr-un moment in care grija fata de sanatate devine un prejudiciu pentru sanatate si in care neadevarul domneste prin antistiinta si stiri false.”

— DR. VANDANA SHIVA, director al Navdanya si autor al cartii Oneness vs. 1% (Unitate vs. 1%)

„Povestea ascensiunii si a domniei doctorului Fauci este, de fapt, despre coruptia absoluta a principalelor noastre institutii -guvern, sistem medical, universitati si (mai presus de toate) presa - de catre Big Pharma (si Fundatia Gates). Aceia dintre noi care credem cu adevarat in stiinta... avem acum aceasta carte pentru a ne ajuta sa scapam lumea de coruptie.”

— MARK CRISPIN MILLER, profesor de studii media la Universitatea din New York, editor News from Underground

„In calitate de avocat pledant, Robert F. Kennedy Jr. a actionat in judecata cele mai puternice corporatii din lume si le-a tras la raspundere pentru daunele aduse oamenilor si mediului. Aceste companii au negat orice abatere de la lege dar, de fiecare data, judecatorii si juratii au fost convinsi ca pozitia lui Kennedy era cea corecta. Informatiile [sale] ar trebui sa fie intotdeauna luate in considerare si, fie ca suntem de acord sau nu, cu totii invatam ascultand.”

— TONY ROBBINS, NEW YORK TIMES, autor de bestselleruri

Articol extras din libraria CARTURESTI!

Va invit sa urmariti si pagina de facebook 100decarti.

Comentarii

Cele mai citite

Fotografiile vechi descoperite într-un album mostenit ....

 Carti pe care le recomand - noutati Gara Malma de ALEX SCHULMAN Povestea urmărește trei călătorii aparent fără legătură între ele, toate îndreptându-se spre aceeași destinație: Malma. Printre protagoniști se numără un tată divorțat și fiica lui, un cuplu în pragul despărțirii și o femeie bântuită de o enigmă din trecut. Pe măsură ce peisajul Suediei se perindă prin ferestrele trenului, amintiri și imagini ingropate în memoria unei familii impovărate de secrete inundă prezentul. Fotografiile vechi descoperite într-un album mostenit devin punctul de convergență al acestor destine încrucișate. - VEZI OFERTA! Intoarcerea acasa de SLAVOMIR RAWICZ Povestea adevarata a unui drum anevoios spre libertate Poveste impresionantă a evadării și supraviețuirii în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Cartea te poartă prin aventurile sale, de la închisoare până în sălbăticie, într-o călătorie plină de suspans și perseverență. Slavomir Rawicz, ofițer de cavalerie polonez, este forțat să treacă pr

Ce sa iei cu tine din 2023

"Dar hotărârea de a supraviețui nu va fi îndeajuns anul acesta." - cel putin asa zice "Flacara de fier" Ești gata pentru tot ce a fost mai bun în 2023?  Carturesti v-a pregatit tot ce a fost mai interesant în 2023, dar poate nu ai apucat să descoperi.  Atat de multe carti! Atat de interesaante! Romantice, thrillere, de aventuri, politiste, in romana, in engleza sau alte limbi! O oferta bogata, pentru toata lumea! Am selectat cateva volume, insa VEZI AICI INTREAGA OFERTA ! Codul Katharina" de JORN LIER HORST           Katharina Haugen a dispărut în urmă cu douăzeci și patru de ani. În fiecare an, la aniversarea dispariției ei, inspectorul șef William Wisting îi vizitează soțul, pe Martin Haugen, bărbatul pe care nu l-a putut ajuta niciodată. Și recitește dosarele cazului, căutând răspunsul pe care nu l-a putut găsi niciodată. Codul pe care nu l-a putut rezolva niciodată.           Până acum. Anul acesta va fi diferit. Căci un polițist de la Kripos, Adrian Stille

Pachete de carti de educatie financiara - ne decidem sa o ducem mai bine

 Carti de dezvoltare personala prin educatie financiara Educația financiară este o abilitate esențială pentru a putea lua decizii în cunoștință de cauză în ceea ce privește banii noștri. Cărțile despre educația financiară pot fi o sursă excelentă de informații pentru a ne îmbunătăți cunoștințele și abilitățile financiare. Iată câteva motive pentru care ar trebui să c itești despre educația financiară : Pentru a-ți îmbunătăți situația financiară. Educația financiară te poate ajuta să-ți îmbunătățești situația financiară pe termen scurt și lung. Cărțile despre educația financiară te pot învăța cum să economisești bani, să-ți plătești datoriile și să-ți construiești averea. Pentru a înțelege mai bine cum funcționează banii. Cărțile despre educația financiară pot oferi o privire de ansamblu asupra conceptelor financiare de bază, cum ar fi bugetarea, economisirea, investițiile și creditul. Acestea te pot ajuta să înțelegi mai bine modul în care banii tăi lucrează pentru tine și cum poți s