Treceți la conținutul principal

Lecturi de neuitat

Carti despre viata - despre criminali reali, despre supravietuitori ai razboiului, despre lumea in care traim 

Am cateva recomandari, pe care le regasiti mai jos, sau puteti alege din o colectie superba de noutati in LIBRIS - de unde vin si recomandarile mele!

Vaduva de razboi de Tara Moss

        Titlul este disponibil cu precomanda. Livrarea se va face incepand cu data de 20 martie 2024.
        O poveste palpitanta despre curaj si secrete, plasata in Australia postbelica.
        Sydney, 1946. Neinfricata corespondenta de razboi Billie Walker este fericita sa se afle in sfarsit acasa, caci, pentru ea, zilele ametitoare de dupa incheierea conflagratiei mondiale sunt innegurate de pierderea tatalui, precum si de disparitia in Europa a sotului ei, Jack. Ca pentru a inrautati lucrurile, acum, ca razboiul s-a terminat, ziarele au decis sa renunte la reportajele ei pentru a le acorda prioritate la angajare soldatilor care se intorc de pe front. Billie insa este o supravietuitoare si este hotarata sa preia controlul asupra propriului viitor ... VEZI MAI MULT!

Partea intunecata a mintii de Kerry Daynes

Partea intunecata a mintii. Povesti adevarate din viata mea de psiholog criminalist
        Un studiu magistral in lumea unui psiholog criminalist.
        Cu onestitate, dar si cu un umor surprinzator, Kerry Daynes isi poarta cititorii, ca intr-o investigatie, in neobisnuita lume a unui psiholog criminalist.
        Cum arata o zi intr-o inchisoare de securitate maxima sau medie? Ce se intampla cu pacientii care simuleaza afectiuni psihice? Si, mai ales, ce faci cand - ca psiholog criminalist, expertul in cazuri de abuz - devii tu insati victima?
        Societatea civilizata are niste idei atat de fixe despre cine sunt infractorii - ducem cu noi profilurile interiorizate ale celor care incalca legea, transformandu-le in izbavitoare contraexemple pentru noi, cei buni. Si una dintre multele consecinte, atunci cand ne separam psihologic de ei in acest fel, dezumanizandu-i chiar, considerandu-i monstri, este ca nu-i mai vedem pe cei care traiesc printre noi ... VEZI MAI MULT!

Intoarcere in libraria Morisaki de Satoshi Yagisawa

Titlul este disponibil cu precomanda. Livrarea se va face incepand cu data de 15 aprilie 2024.
        In Tokyo exista un cartier in care se afla cel mai mare numar de librarii si anticariate din lume. Se numeste Jimbocho, iar iubitorii de carti pot gasi aici romane din epoca Meiji, carti de arta, scenarii de teatru si harti vechi. Dar nu doar atat: vanatorii de editii princeps sau de romane cu autograf sunt la ei acasa aici, iar sa-i vezi la lucru este un adevarat spectacol. In libraria Morisaki, un mic anticariat specializat in literatura japoneza moderna, nu incap mai mult de cinci persoane odata. Cartile se inghesuie pe rafturi si invadeaza fiecare colt al podelei, iar cand soseste un client, imediat apare de dupa tejghea proprietarul, unchiul Satoru. Recent, sotia lui, Momoko, i-a dat o mana de ajutor, si adesea, in timpul liber, dupa serviciu, i se alatura si nepoata lui, Takako.
        Takako le ofera unchiului si matusii ei o excursie, angajandu-se sa le tina locul cat timp sunt plecati si sa se mute in camera de deasupra librariei pentru cateva seri, asa cum facuse si altadata. Totul pare sa mearga bine, dar atunci de ce se comporta Satoru atat de ciudat?  ... VEZI MAI MULT!

Mesagerul de Markus Zusak

        Ed Kennedy este un tanar sofer de taxi, care nu pare sa aiba un viitor stralucit. Este slab la jocul de carti, indragostit fara speranta de cea mai buna prietena a lui, Audrey, si total devotat cainelui sau care bea cafea, Portarul. Viata lui este dominata de o rutina pasnica si de incompetenta, pana cand, din neatentie, opreste jefuirea unei banci. Atunci soseste primul as prin posta, iar Ed devine un mesager.             Fiind ales sa ii pese, el isi croieste drum prin oras, ajutand si ranind (atunci cand este necesar), pana cand ramane o singura intrebare: cine se afla in spatele misiunii lui Ed? ... VEZI MAI MUL!

Zona de interes de Martin Amis
        Romanul lui Martin Amis este o adevarata oglinda, ce pare a face imposibilul: sa puna in scena o poveste autentica de dragoste dintr-un lagar nazist de exterminare, un triunghi amoros care-si traieste micile drame pe fundalul unei cutremuratoare "banalitati a raului".
        Un roman zdrobitor despre identitate si umanitate. In egala masura plina de umor si nelinistitoare, cartea lui Amis analizeaza felul in care haosul si psihoza generalizata mutileaza sufletele ... VEZI MAI MULT!

Cartile sunt vandute de LIBRIS - unde sunt afiliat!

Mai putem povesti si pe pagina de facebook 100decarti - haideti acolo!

Comentarii

Cele mai citite

Pachete de carti de educatie financiara - ne decidem sa o ducem mai bine

 Carti de dezvoltare personala prin educatie financiara Educația financiară este o abilitate esențială pentru a putea lua decizii în cunoștință de cauză în ceea ce privește banii noștri. Cărțile despre educația financiară pot fi o sursă excelentă de informații pentru a ne îmbunătăți cunoștințele și abilitățile financiare. Iată câteva motive pentru care ar trebui să c itești despre educația financiară : Pentru a-ți îmbunătăți situația financiară. Educația financiară te poate ajuta să-ți îmbunătățești situația financiară pe termen scurt și lung. Cărțile despre educația financiară te pot învăța cum să economisești bani, să-ți plătești datoriile și să-ți construiești averea. Pentru a înțelege mai bine cum funcționează banii. Cărțile despre educația financiară pot oferi o privire de ansamblu asupra conceptelor financiare de bază, cum ar fi bugetarea, economisirea, investițiile și creditul. Acestea te pot ajuta să înțelegi mai bine modul în care banii tăi lucrează pentru tine și cum poți s

Nu mai spuneti ca ati imbatranit si de asta sunteti uituc!

 Creierul uman - misterul din capul nostru Iata o promotie care te ajuta sa cumperi niste carti mult mai valoroase decat pretul lor! bookzone.ro te invită la Hora Reducerilor ! Reduceri de până la 85% și transport gratuit la comenzi de peste 99 lei! Ce te așteaptă pe bookzone.ro în timpul Horei Reducerilor : - Reduceri uluitoare de până la -85% la o selecție largă de produse, indiferent de editură - Transport gratuit la comenzile de peste 99 lei, pentru a face cumpărăturile online și mai accesibile pentru clienții dvs. Am 3 recomandari, trei produse cu adevarat speciale, nu degeaba sunt si cele mai cumparate, iar daca vrei sa vezi intreaga oferta CLICK AICI! Pachet Misterele creierului uman Trei mari valori ale medicinei românești îți dezvăluie misterele creierului uman pornind de la cercetările lor de-o viață. Profesorii Dănăilă, Ciurea și Dulcan au salvat mii de vieți în decursul unor cariere încununate cu recunoaștere internațională și, bineînțeles, cu multă recunoștință, iar acu

Librariile mele

 Librariile de unde va aduc eu cartile Blogul meu este unul care promoveaza cartile - prin urmare, va aduc oferte din librariile online, din 17 librarii online, unde activez ca afiliat - caut carti pe rafturile virtuale, citesc despre noutati, despre autori, ma scufund in lumea unde totul e posibil, si caut aici finalurile fericite! Am insirat mai jos librariile de unde va aduc eu cartile despre care scriu pe acest blog, si pe pagina de facebook pe care, de asemenea, mai vin cu lucruri dragute de prin librariile mele favorite,  https://www.facebook.com/100decarti 1.  elefant.ro "- este un proiect al companiei elefant online S.A . lansat în 17 iunie 2010. Proiectul a început prin a fi o librărie online oferind o experiență complexă de shopping cultural online, iar ulterior a devenit Mallul Online al Familiei Tale , în ofertă regăsindu-se produse pentru cei mici și pentru cei mari, pentru casă și pentru grădină. elefant.ro comercializează în prezent în jur de 110.000 de produse din