joi, 14 ianuarie 2016

CARTI in lichidare de stoc (pana la 75% reducere)

Lichidare de stoc la carti - suna bine, nu?

Na, acuma e momentul sa iti faci provizii de carti - colectii SF de exceptie, Stephen King, Rodica Ojog Brasoveanu si altii - pana la 75% reducere la o multime de carti!
Înființată în 1991, Editura Nemira este una dintre primele edituri particulare din România și și-a păstrat celebritatea în industria cărții prin rafinament, prin valoarea autorilor publicați și, nu în ultimul rând, prin curajul de a experimenta permanent noi tehnici literare.

Inițial, Nemira a fost identificată cu literatura science-fiction după ce a lansat o marcă derivată – colecția Nautilus ce a fost foarte bine primită de cititori.
Ulterior, și-a sporit semnificația impunându-se cu noi produse editoriale.

Colectia de Povestiri Stiintifico-Fantastice (CPSF) Anticipatia, "teribilul" Stephen King si alti autori atat de iubiti!
In imaginile de mai jos am pus cateva din cartile din oferta:


Articol realizat in parteneriat cu libraria NEMIRA si 2parale!  
Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti

Pe site-ul meu 100decarti puteti gasi fragmente de 50-60 de pagini din carti, si librariile de unde puteti sa cumparati cartile ale caror fragmente le-am redat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu