joi, 10 martie 2016

Igor Bergler - Biblia pierduta - coduri secrete, suspans, umor fin, mister

Cel mai bun volum romanesc al anului 2015 - BIBLIA PIERDUTA - Igor Bergler

"— Cartea are doar două ilustraţii, „Oraşul Raiului” şi diavolul cu pricina. Tot legenda susţine că Herman ar fi făcut un pact cu diavolul ca să poată scrie totul într-o singură noapte şi să scape de condamnare.
— De aici numele Biblia Diavolului.
— Într-adevăr. S-a speculat că ar fi blestemată. Toate locurile în care a fost ţinută în Evul Mediu au fost distruse şi, în general, au pierit de foc, unele arse până la temelii. Întreg misterul din jurul ei e întreţinut inclusiv de legenda cu pricina. Doar că…"

Cartea anului 2015, asteptata si foarte "cumparata" de catre romani.
Autorul, timisorean, a lansat volumul in noiembrie 2015, publicat la RAO.

Ca sa nu va chinuiti s-o gasiti in librarii, iata de unde putem s-o cumparam:
- libraria Elefant - de cele mai multe ori este cu pret redus - merita vazut
- libraria Libris - transport absolut GRATUIT, indiferent de valoarea comenzii

A fost cartea cu cele mai multe precomenzi, cititorii infocati au vrut sa fie siguri ca primesc inaintea tuturor volumul.
Igor Bergler, autorul romanului "Biblia pierdută", a declarat că a scris programatic acest volum, urmârind structurile unor cărţi internaţionale de succes, cu gândul de a-l face atât de bun încât să devină bestseller în New York Times. - "Am ambiţia dementă (...) să fie primul roman, scris în România, care să ajungă bestseller în New York Times".

"Biblia pierdută", de Igor Bergler, o carte "meticulos documentată" care "dezvăluie motivele reale pentru care Vlad Ţepeş, un prinţ renascentist, a fost transformat de către propaganda epocii în Dracula", 


Prezentare
Trei crime ii schimba planurile profesorului Baker de la Universitatea Princeton aflat la Sighisoara pentru o conferinta de istorie. 

Cea mai controversata figura a Europei de Est, Vlat Tepes, a finantat un proiect ambitios care avea sa schimbe fata intregii lumi. Proiectul: multiplicarea unui mesaj menit a fi dscifrat doar de anumiti initiati. In 1455 codul este ascuns in prima lucrare tiparita vreodata: Biblia B42 cunoscuta ca si Biblia lui Gutenberg.

O adevarata odisee culturala care imbina desavarsit momente de umor fin, episoade de suspans autentic, mesaje ascunse si coduri secrete minutios construite, cartea eveniment a anului captiveaza de la prima propozitie si ofera o experienta literara de neegalat.


Am pus un citat pe site-ul meu din acest volum - VEZI AICI!
Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti

Pe site-ul meu 100decarti puteti gasi fragmente de 50-60 de pagini din carti, si librariile de unde puteti sa cumparati cartile ale caror fragmente le-am redat.


Comisioanele realizate din vanzarile de carte de pe acest blog 100decarti.blogspot.ro si de pe site-ul meu https://sites.google.com/site/100decarti  o vor ajuta pe fiica mea sa parcurga cu bine perioada pe care o petrece la Sevilla, unde a fost acceptata cu bursa ERASMUS - arhitectura, pentru acest an scolar!
Va atasez confirmarea acceptarii de pe site-ul Universitatii din Sevilla! 

Aici, la finalul articolului am pus si o poza cu confirmarea acceptarii la Universitate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu