marți, 24 mai 2016

CAMASA LUI de Augustina Siman

Scriitoarea care si-a descoperit acel Chanel No.5 al sau

BookCity.ro

”Augustina Siman este scriitoarea care, asemeni unei femei trecute prin experienta anilor, si-a descoperit acel Chanel No.5 al sau in felul de a scrie - unic si irepetabil ca parfum. Savurezi fiecare metafora a textului ei, o treci prin corzile sufletului si o simti vibrind in ganduri inca multa vreme dupa... Nu am sa gresesc spunand ca fiecare femeie isi regaseste cel putin pentru una dintre starile de spirit o unda din parfumul acestor rnaduri, Savurati-le pe indelete. - VEZI DETALII!

Articol realizat in parteneriat cu libraria BOOK-CITY si 2parale!  

Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti

Pe site-ul meu 100decarti puteti gasi fragmente de 50-60 de pagini din carti, si librariile de unde puteti sa cumparati cartile ale caror fragmente le-am redat.


Comisioanele realizate din vanzarile de carte de pe acest blog 100decarti.blogspot.ro si de pe site-ul meu https://sites.google.com/site/100decarti  o vor ajuta pe fiica mea sa parcurga cu bine perioada pe care o petrece la Sevilla, unde a fost acceptata cu bursa ERASMUS - arhitectura, pentru acest an scolar!
Va atasez confirmarea acceptarii de pe site-ul Universitatii din Sevilla! 

Aici, la finalul articolului am pus si o poza cu confirmarea acceptarii la Universitate.

BookCity.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu