vineri, 17 iunie 2016

Cea mai asteptata carte a momentului! Fluturi 3, semnata de Irina Binder, va fi disponibila din data de 25 iunie 2016

Fluturi 3, semnata de Irina Binde


Cea mai asteptata carte a momentului!

Fluturi 3, semnata de Irina Binder, va fi disponibila din data de 25 iunie 2016. 
Cu autograf si transport gratuit, doar pe Libris.ro! Doar primele 500 de exemplare vor avea autograful Irinei Binder!

TRANSPORT GRATUIT!

Fluturi 3 este continuarea romanului cu acelasi nume, bestseller pe piata de carte din Romania in 2013, 2014, 2015, 2016.
 Fragment din Fluturi 3:

      In pofida faptului ca ma dezamagise si ma ranise, nu puteam sa-l urasc. Eram suparata pe el si simteam nevoia sa il torturez cu reprosuri. Voiam sa-l fac sa simta toata durerea mea, sa simta gustul amar al vinovatiei, dar asta nu mi-ar fi adus mie alinare imi era ciuda ca nu-l puteam uri, fiindca aveam impresia ca daca l-as fi urat sau daca macar nu l-as mai fi iubit, suferinta mi-ar fi fost mai usoara.

      Cand cineva ne raneste avem tendinta sa cautam afinare in bratele protectoare ale cuiva care ne iubeste si in care avem incredere. Eu nu mai aveam brate primitoare care sa-mi ofere liniste si siguranta. Aveam doar bratele imaginare ale tatalui meu pentru a ma adaposti.
      Priveam omul care ma dezamagise cel mai tare. Avea un aer vinovat, spasit, resemnat. Nu-si ridica privirea si aveam impresia ca nici macar nu respira. Statea ca un condamnat care isi astepta ingrozit sentinta. Mi-am amintit de indata de tatal meu care imi spusese candva sa nu lovesc niciodata un om aflat la pamant, oricat de grava ar fi greseala lui.


Nu uitati: TRANSPORT GRATUIT!

Articol realizat in parteneriat cu libraria LIBRIS  si 2parale!  

Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti

Pe site-ul meu 100decarti puteti gasi fragmente de 50-60 de pagini din carti, si librariile de unde puteti sa cumparati cartile ale caror fragmente le-am redat.


Comisioanele realizate din vanzarile de carte de pe acest blog 100decarti.blogspot.ro si de pe site-ul meu https://sites.google.com/site/100decarti  o vor ajuta pe fiica mea sa parcurga cu bine perioada pe care o petrece la Sevilla, unde a fost acceptata cu bursa ERASMUS - arhitectura, pentru acest an scolar!
Va atasez confirmarea acceptarii de pe site-ul Universitatii din Sevilla! (pana la sfarsitul lui septembrie 2016)

Aici, la finalul articolului am pus si o poza cu confirmarea acceptarii la Universitate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu