joi, 9 iunie 2016

Cea mai bogata oferta de carti pentru premii, la cele mai bune preturi + Laptop CADOU!

PRECOMANDA - Inteligenta erotica ed.2016 - Esther Perel

In perioada 7-12 Iunie toate comenzile in valoare de cel putin 75 de lei participa la tragerea la sorti ce are ca premiu un laptop Dell in valoare de 1899 lei - VEZI MAI MULTE DETALII!
Inteligenta erotica- Esther Perel

Cartea lui Esther Perel, Inteligenta erotica. Reconcilierea vietii erotice cu viata de familie, editia 2016, este diponibila cu precomanda.
Livrarea se va face incepand cu data de 10 iunie.


ESTHER PEREL este un terapeut de cuplu si de familie foarte cunoscut care se dedica, de peste treizeci de ani, ajutorarii si salvarii cuplurilor ce se confrunta cu o multime de probleme in viata intima si care nu mai cunosc pasiunea. Ca terapeut certificat de mai multe organizatii de specialitate si, totodata, ca membra a American Family Therapy Academy si a Society for Sex Therapy and Research, indruma atent o multime de cupluri heterosexuale, homosexuale, bisexuale, interrasiale etc.
Conferentiaza pretutindeni in lume pe teme de inteligenta erotica si emotionala, relatii interculturale, medierea conflictelor si identitatea familiilor moderne.
A absolvit Hebrew University din Ierusalim si Lesley College si detine mai multe diplome de specialitate, cum ar fi cele de la Family Studies (New York), Institute for Sociotherapy (New York), The Family Institute of Cambridge (Cambridge) si New England Institute of Psychodrama (Cambridge).
A publicat numeroase articole de specialitate in reviste ca: The Washington Post, Vogue, Health Parent si Working Woman si a aparut in emisiuni televizate precum: Oprah Winfrey Show, The Today Show, Good Day New York etc. - VEZI DETALII OFERTA INTELIGENTA EROTICA - Esther Perel!

Alte carti aflate in librarie, cu reduceri diferite de pret:


Articol realizat in parteneriat cu libraria LIBRIS si 2parale!  

Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti

Pe site-ul meu 100decarti puteti gasi fragmente de 50-60 de pagini din carti, si librariile de unde puteti sa cumparati cartile ale caror fragmente le-am redat.


Comisioanele realizate din vanzarile de carte de pe acest blog 100decarti.blogspot.ro si de pe site-ul meu https://sites.google.com/site/100decarti  o vor ajuta pe fiica mea sa parcurga cu bine perioada pe care o petrece la Sevilla, unde a fost acceptata cu bursa ERASMUS - arhitectura, pentru acest an scolar!
Va atasez confirmarea acceptarii de pe site-ul Universitatii din Sevilla! 

Aici, la finalul articolului am pus si o poza cu confirmarea acceptarii la Universitate.Libris.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu