sâmbătă, 22 octombrie 2016

Chef de glume - Almanahul Times New Roman

Carti amuzante pentru zilele ploioase

Pe langa diversele carti pe care le citim, uneori e placut sa iei o pauza cu doua - trei pagini dintr-un volum amuzant, sa te mai inseninezi, cu atat mai mult cu cat zilele acestea este o vreme posomorata rau de tot.
Asa ca am descoperit  Almanahul Times New Roman - cam toti am citit macar un articol amuzant al trupei de la Times New Roman, care ridiculizeaza diversele evenimente pe care le vedem zilnic la tv. Sunt articole care ne starnesc imaginatia, si ne provoaca sa continuam gluma fantezista, critica, ironica si amuzanta.
Recomand volumul  Almanahul Times New Roman atat pentru voi cat si ca un cadou simpatic pentru un prieten cu simtul umorului!

De exemplu,pe asta o stiati?
"Ai un prieten la Cernavodă? O singură pastilă de uraniu poate să-ţi ţină caloriferul cald 174 de ani;"

Sau:
"Pericolul unor inundații iminente în județul Vaslui a scos la iveală faptul că guvernanții au, totuși, inimă. Aceștia au arătat că țin nu numai la oameni, ci și la vasluieni, trimițând deja primele tranșe de vaccinuri pentru locuitorii din acea zonă care sunt alergici la apă, adică absolut toți."

Nenumarate alte pastile si articole veti gasi in volumul  Almanahul Times New Roman care poate fi cumparat de la eMAG, in exclusivitate!


Un alt volum relaxant, ironic si amuzant este Flash-uri din sens opus, Marian Godina, care spune:
"Am citit în ultima perioadă că, de fapt, nu aș exista și că sunt doar produsul unei campanii de marketing. A citit asta și tata și mi-a zis că e adevărat. Sunt rodul unei campanii inițiate de el, cu vreo nouă luni înainte de 7 septembrie 1986, ziua din care am început să exist. De vreo nouă ani, sunt polițist. Numai mama nu s-a obișnuit cu asta, iar atunci când mă sună și îi zic că nu pot vorbi, că-s la poliție, mă intreabă ce-am făcut." - poate fi cumparata de la eMAG

Oferta realizata in parteneriat cu eMAG si Profitshare!

Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti

Pe site-ul meu 100decarti puteti gasi fragmente de 50-60 de pagini din carti, si librariile de unde puteti sa cumparati cartile ale caror fragmente le-am redat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu