Treceți la conținutul principal

50% reducere la peste 50.000 de carti

Unde se sfarseste adevarul si unde incepe minciuna?  Cele mai ravnite carti, la cel mai bun pret AZI



Joi, 09 martie, ne putem bucura de campania de 50% reducere la peste 50.000 de carti de la Elefant.
Codul este BOOKS50 si este valabil pana azi la ora 23:59

Sunt scoase la reducere si cartile noi - din aceasta categorie am pus cateva titluri mai jos, intreaga oferta puteti s-o vedeti AICI!


Cateva dintre noutati:

Un eremit în Himalaya - Paul Brunton
Sedus de spiritualitatea Orientului, Paul Brunton a calatorit in aceasta regiune pentru a cunoaste oameni sfinti si a-si insusi intelepciunea lor. In 1936, a petrecut citeva luni intr-un loc izolat din muntii Himalaya,
unde a aplicat invataturile stravechi in incercarea de a intra in contact cu sinele sau superior. Desi nu lipsita de peripetii, aceasta aventura i-a prilejuit experiente spirituale si intilniri cu personaje pe cit de diferite, pe atit de interesante, de la yoghini si pelerini pina la unul dintre printii nepalezi. In Un eremit in Himalaya, Brunton ne ofera un incintator jurnal de calatorii, dar si un ghid spiritual care ne invata sa gasim pacea interioara, atit de necesara in frenetica lume civilizata. -->> vezi mai mult!


Cum ne construim dusmanul. Ed. 2017- Umberto Eco
Pentru a se putea defini, o societate are nevoie de un dusman care sa fie complet diferit de ea. O dovedesc regimurile rasiste, in frunte cu nazistii si fascistii, care si-au inventat un inamic monstruos folosindu-se de argumente intolerabile. O dovedesc de asemenea, astazi, societatile ce urmaresc sa obtina consensul general prin gasirea unui dusman in „alteritatea” imigrantilor. Problema dusmanului colectiv a devenit un subiect predilect al lui Umberto Eco si face obiectul primeia dintre scrierile reunite in acest volum. Angajate sau pline de umor, celelalte texte ne ofera subtile analize pe teme ca absolutul, astronomiile imaginare, tezaurele catedralelor, insulele pierdute, destinul literar al lui James Joyce in epoca fascista sau chiar WikiLeaks. -->> vezi mai mult!


Firmanul orb - Ismail Kadare
Sub forma unor metafore extrem de puternice, precum legea absurda a orbirii tuturor celor suspectati ca ar avea darul deochiului sau construirea, in palimpsest, a Hagiei Sofia peste vechea biserica crestina, Kadare spune povestea unei lumi pline de cruzime, dar si de farmecul specific al taramurilor atat de incercate, incat istoria lor pare sa tina de ordinul miticului si fantasticului.

Parabole ale conditiei umane, cele cinci nuvele istorice din acest volum dezvaluie aceeasi scriitura profetica, epica a lui Ismail Kadare, care are in centru tinutul sau natal: Albania. Un tinut al unei multitudini de popoare, limbi si religii care incarneaza tragedia unei uri legendare. -->> vezi mai mult!


Dilema omnivorului. Patru feluri de mancare: o istorie naturala - Michael Pollan
„Ce ar trebui sa mancam la cina?“ Intr-o masura sau alta, aceasta intrebare simpla asalteaza orice creatura confruntata cu o mare varietate de lucruri pe care le poate manca. Avand de ales dintre nenumaratele alimente potentiale pe care le ofera natura, oamenii au fost nevoiti sa invete care dintre ele sunt sigure si care nu sunt – ce ciuperci trebuie evitate, de exemplu, si ce afine putem savura.

Pollan a impartit Dilema omnivorului in trei parti, cate una pentru fiecare dintre lanturile trofice care ne sustin: mancarea industrializata, mancarea alternativa sau „organica“ si alimentele pe care oamenii si le procura singuri, din vanat, cules si gradinarit. Pollan urmareste fiecare lant trofic literalmente din pamant pana pe masa, subliniind relatia noastra coevolutiva cu speciile pe seama carora traim. El incheie fiecare sectiune asezandu-se la masa – la McDonald's, acasa cu familia, la o cina cu alimente de la Whole Foods, si la o revolutionara ferma „transorganica“ din Virginia.  -->> vezi mai mult!

Nu ratati oferta zilei de azi de la Elefant:
-->> 50% reducere la peste 50.000 de carti
Folositi codul BOOKS50 - este valabil pana azi la ora 23:59


Articol realizat in parteneriat cu libraria ELEFANT!

Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti

Pe site-ul meu 100decarti puteti gasi fragmente de 50-60 de pagini din carti, si librariile de unde puteti sa cumparati cartile ale caror fragmente le-am redat.


Comentarii

Cele mai citite

Pachete de carti de educatie financiara - ne decidem sa o ducem mai bine

 Carti de dezvoltare personala prin educatie financiara Educația financiară este o abilitate esențială pentru a putea lua decizii în cunoștință de cauză în ceea ce privește banii noștri. Cărțile despre educația financiară pot fi o sursă excelentă de informații pentru a ne îmbunătăți cunoștințele și abilitățile financiare. Iată câteva motive pentru care ar trebui să c itești despre educația financiară : Pentru a-ți îmbunătăți situația financiară. Educația financiară te poate ajuta să-ți îmbunătățești situația financiară pe termen scurt și lung. Cărțile despre educația financiară te pot învăța cum să economisești bani, să-ți plătești datoriile și să-ți construiești averea. Pentru a înțelege mai bine cum funcționează banii. Cărțile despre educația financiară pot oferi o privire de ansamblu asupra conceptelor financiare de bază, cum ar fi bugetarea, economisirea, investițiile și creditul. Acestea te pot ajuta să înțelegi mai bine modul în care banii tăi lucrează pentru tine și cum poți s

Nu mai spuneti ca ati imbatranit si de asta sunteti uituc!

 Creierul uman - misterul din capul nostru Iata o promotie care te ajuta sa cumperi niste carti mult mai valoroase decat pretul lor! bookzone.ro te invită la Hora Reducerilor ! Reduceri de până la 85% și transport gratuit la comenzi de peste 99 lei! Ce te așteaptă pe bookzone.ro în timpul Horei Reducerilor : - Reduceri uluitoare de până la -85% la o selecție largă de produse, indiferent de editură - Transport gratuit la comenzile de peste 99 lei, pentru a face cumpărăturile online și mai accesibile pentru clienții dvs. Am 3 recomandari, trei produse cu adevarat speciale, nu degeaba sunt si cele mai cumparate, iar daca vrei sa vezi intreaga oferta CLICK AICI! Pachet Misterele creierului uman Trei mari valori ale medicinei românești îți dezvăluie misterele creierului uman pornind de la cercetările lor de-o viață. Profesorii Dănăilă, Ciurea și Dulcan au salvat mii de vieți în decursul unor cariere încununate cu recunoaștere internațională și, bineînțeles, cu multă recunoștință, iar acu

4 carti pentru vacanta de iarna

 CARTI de relaxare in zilele Sarbatorilor de iarna Cititul este o activitate foarte benefică pentru minte și suflet, mai ales în vacanța de iarnă, când ai mai mult timp liber și poți să te relaxezi cu o carte bună.  Cititul te poate face să călătorești cu mintea în alte locuri și timpuri, să cunoști oameni noi și să trăiești aventuri fascinante.  Cititul te poate relaxa la fel de mult ca o vacanță, dacă alegi cărți care îți plac și care îți provoacă emoții pozitive.  Poți să citești și cărți despre iarna sau despre Crăciun, pentru a te bucura de atmosfera sărbătorilor. Cititul poate fi și o activitate distractivă pentru întreaga familie, dacă citești împreună cu copiii sau cu prietenii și discutați pe baza celor citite. Am ales dintre rafturile CARTURESTI patru volume lejere care te pot relaxa, fara sa fie nevoie sa te concentrezi la text: Fiica ascunsa ELENA FERRANTE - VEZI DETALII! Unora le plac roscatele - JAN WOLKERS - VEZI DETALII! Maine incepe o noua viata - VIRGINIE GRIMALDI -