sâmbătă, 24 iunie 2017

Misterul gemenelor - Adi Rule - doar 16 lei

"Ca orice templu care se respecta, si acesta are o temnita"


In acest week-end LIBRIS desfasoara o campanie de reduceri de pret la carti
Cartile editurilor Corint si Leda au reduceri cuprinse intre 35% si 50%.
Aproape 1000 de carti din mai mult de 15 categorii sunt incluse in aceasta promotie.

Ca sa va faceti o idee, Misterul gemenelor - Adi Rule - este la doar 16 lei - carte din categoria literaturii pentru adolescenti si tineri
Transport gratuit la comenzi de peste 30 lei! - VEZI INTREAGA OFERTA LIBRIS!


Fragment din cartea: Misterul gemenelor - Adi Rule
 “Ca orice templu care se respecta, si acesta are o temnita. Sunt sigura ca au un alt nume pentru ea,
ceva de genul Zona Detentiei Corectionale Juste si Centru de Exercitiu. Dar ca persoana care a citit pana la saturatie romane de duzina, recunosc gratiile de fier, podeaua murdara si obiectele care par de specialitate fara ca natura lor sa fie imediat identificabila. Lumina slaba de la cele cateva lumanari fixate in perete creeaza genul de semiintuneric ce starneste panica nejustificata.
    Sau complet justificata.
    Bonner a fost expediat de preotul in violet, cu mana pe spatele lui, cu vreo doua etaje mai sus. Garzile si cu mine am continuat sa coboram pana cand lumina puternica a lampilor cu gaz, marmura si catifeaua aurita au fost inlocuite de palpairi galbene, piatra golasa si pete suspecte.
    Talpile imi frig in continuare, jucandu-se cu invizibilele tentacule de foc ce se strecoara din pamant pe sub podea, insa, din cate imi dau eu seama, evadarea e imposibila din incaperea aceasta. O singura usa, o singura scara ce duce la suprafata si probabil cincizeci de oameni pe care va trebui sa-i incinerez de aici pana afara. Nu e prea roz. Va trebui sa mai astept.
    Zgarda de fier marime-universala a Templului imi este fixat de gat. Lantul atasat trebuie sa cantareasca aproape cat mine si sunt silita sa ma cocosez, ca sa nu ma traga de gat in spate si sa ma stranguleze. Si, imi dau seama ca sunt o pacoste pentru societate, dar un scaun ar fi o pretentie exagerata?
    Cei doi gardieni imbracati in negru, o huiduma barboasa si o femeie slabanoaga, cu ochii goi, se incrunta la mine de sub coifurile lor de fier cu tepi - coifuri reprezentand razele soarelui, o idee care ar fi frumoasa, daca soarele ar fi negru si inspaimantator.
    - Deci, pentru ce esti aici? intreaba gardianul barbos. Falsificare sau erezie?
    Ma incrunt.
    - Nu vi se spun prea multe, asa-i?
    - Preacurvie? incearca femeia.
    - Ei, ma faci sa rosesc. Imi incrucisez bratele. Chiar nu stiti de ce ma aflu aici? Cum o sa ma puteti tortura corespunzator?”
CUMPARA Misterul gemenelor - Adi Rule la doar 16 lei


Articol realizat in parteneriat cu libraria LIBRIS!  

Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti

Pe site-ul meu 100decarti puteti gasi fragmente de 50-60 de pagini din carti, si librariile de unde puteti sa cumparati cartile ale caror fragmente le-am redat.libris.ro%20

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu