duminică, 5 noiembrie 2017

The Atlas of Beauty: Women of the World in 500 Portraits (Beauty is everywhere)

NR. 1 in TOP - The Atlas of Beauty


Aceasta carte este una deosebita - prezinta portretele a 500 de femei din intreaga lume, realizate de  bloggerita Mihaela Noroc.

Din 2013, Mihaela Noroc a călătorit pe lume cu rucsacul și aparatul foto, fotografiind femei in viata  de zi cu zi, si prezentand diversitatea și frumusețea feminina din jurul nostru.
Atlasul frumuseții este o colecție de fotografii care sărbătorește femei din cincizeci de țări din întreaga lume și arată că frumusețea este peste tot, indiferent de bani, rasă sau statut social, și vine în mai multe dimensiuni și culori diferite.
Portretele lui Mihaela prezintă femei în mediile lor natale, de la pădurea tropicală Amazon până la piețele din India, străzile și parcurile orașului Londra din Harlem, creând o oglindă a  diverselor culturi și dovedind că frumusețea nu are reguli.

Imediat dupa aparitia sa din septembrie 2017, volumul The Atlas of Beauty: Women of the World in 500 Portraits (Beauty is everywhere) s-a bucurat de un mare succes. 
VEZI OFERTA/ CUMPARA!


Photographs and stories of 500 women from around the world, based on the author's hugely popular website.

Since 2013 Mihaela Noroc has travelled the world with her backpack and camera taking photos of everyday women to showcase the diversity and beauty all around us. The Atlas of Beauty is a collection of her photographs that celebrates women from fifty countries across the globe and shows that beauty is everywhere, regardless of money, race or social status, and comes in many different sizes and colours.
Mihaela's portraits feature women in their native environments, from the Amazon rain forest to markets in India, London city streets and parks in Harlem, creating a mirror of our varied cultures and proving that beauty has no rules.

VEZI MAI MULT ... 

Oferta realizata in parteneriat cu Books Express!

Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti

Pe site-ul meu 100decarti puteti gasi fragmente de 50-60 de pagini din carti, si librariile de unde puteti sa cumparati cartile ale caror fragmente le-am redat.books-express.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu