vineri, 12 ianuarie 2018

Poti sa ai un an mai bun cu ALAIN DE BOTTON

Dragostea intre fictiune si nonfictiune


Alain de Botton este un romancier, eseist și jurnalist britanic de origine elvețiană. Cărțile sale, unele fiind traduse si publicate și în România, au ajuns bestseller-uri în 30 de țări.

Dintre bestsellerurile publicate la noi, poate cele mai cautate sunt "Eseuri de îndrăgostit" și "Sex, shopping și un roman".

Cel mai recent volum, aparut la noi in 2017, este

Ce se intampla in iubire

Autorul imaginează, cu umor, înțelepciune și sensibilitate, cursa cu obstacole a unei relații de lungă durată.

Se poate trăi în cuplu aşa cum spune povestea: „fericiți până la adânci bătrâneţi“? Ştim ce dubii au pesimiştii, ştim şi ce euforie candidă îi animă pe optimişti. La mijloc, aşa cum îi stă bine adevărului, se găseşte punctul de vedere al unui scriitor versat în arta de-a diseca romantismul, anxietatea şi succesul. Ce se întâmplă în iubire este o poveste incitantă despre întâlnirea dintre iluziile pe care ni le ţesem şi foarfeca realităţii. - VEZI MAI MULT!VEZI ALTE CARTI SEMNATE ALAIN BOTTON!

Oferta realizata in parteneriat cu Carturesti

Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti

Pe site-ul meu 100decarti puteti gasi fragmente de 50-60 de pagini din carti, si librariile de unde puteti sa cumparati cartile ale caror fragmente le-am redat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu