duminică, 1 iulie 2018

Barbatul care n-a mai sunat Sase zile perfecte, apoi el a disparut

PROMOTIE FRUMOASA - CARTI SI O VACANTA IN EGIPT


O promotie frumoasa adusa de Carturesti, cumperi carti in perioada 27 iunie - 27 iulie si ai sansa de a merge in vacanta in Egipt - toate detaliile mai jos, dupa ce vorbim despre CARTEA VERII 2018!

Barbatul care n-a mai sunat

ROSIE WALSH

Sase zile perfecte, apoi el a disparut
Descriere
Imagineaza-ti ca intalnesti un barbat, ca petreceti impreuna sase zile de neuitat si ca te indragostesti nebuneste de el. Sentimentul este reciproc, o simti cu toata fiinta ta.
Asa ca, atunci cand pleaca intr-o calatorie si promite sa te sune de la aeroport, nu ai niciun motiv sa crezi ca n-o va face.Dar el nu mai suna.
Saptamanile trec, toti prietenii te indeamna sa-l uiti, dar tu stii ca trebuie sa i se fi intamplat ceva, trebuie sa existe un motiv pentru tacerea lui.
Si daca descoperi ca exista intr-adevar un motiv, ca ai avut tot timpul dreptate? Dar ca motivul este singurul lucru pe care nu vi l-ati impartasit unul altuia?
Adevarul.

Suna atat de chinuitor!

„Un roman ca un puzzle. Sfasietor si induiosator in acelasi timp.“
Jill Santopolo

VEZI DETALII/ CUMPARA AICI cartea "Barbatul care nu a mai sunat"Si acum despre promotia cu vacanta in EGIPT:

Vrei o vacanță în Egipt?Vara aceasta Carturesti te trimite în Egipt! 
În perioada 27 iunie - 27 iulie orice achiziție de pe carturesti.ro te înscrie în tragerea la sorți pentru o vacanță de șapte zile în Egipt.
Ai timp să te documentezi despre ceea ce mai e de văzut și de trăit în Egipt,  într-o perioadă pe care o vei alege, apoi, împreună  cu cei de la Carturesti!
Suna deosebit de atragatot!

Prin urmare, cumpără de pe carturesti.ro și gândește-te ce mai pui pe listă pe lângă piramide, cămile, soare și mare. Regulamentul concursului este disponibil aici. Spor la cumpărături!


Promotia aceasta este adusa ca afiliat CARTURESTI!

Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarticarturesti.ro%20

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu