Treceți la conținutul principal

"Este dovedit stiintific: femeile sunt tari!"

11 CARTI LA PRECOMANDA


Avem aici o super promotie la 11 volume in precomanda - Lecturi de nerefuzat la preturi SMART, pana la 50% reducere  + sute de alte volume cu pret redus - oferta vine de la Editura NEMIRA.


Iata care sunt cele 11 titluri:


Femei in stiinta. 50 de femei temerare care au schimbat lumea
de RACHEL IGNOTOFSKY
Carte educativa, minunat ilustrata, Femei in stiinta aduce in prim-plan contributiile a 50 de femei notabile in domeniul stiintei, tehnologiei, ingineriei si matematicii (STEM), din Antichitate si pana azi. Aceasta colectie plina de ilustratii unice si fascinante contine si infografice pe teme importante precum echipamentul de laborator, procentul femeilor care lucreaza in domeniile STEM si un glosar stiintific ilustrat. Portretele acestor deschizatoare de drumuri cuprind figuri binecunoscute, precum primatologa Jane Goodall sau pioniere mai putin cunoscute, precum Katherine Johnson, fiziciana si matematiciana de culoare care a calculat traiectoria misiunii Apollo 11 pe Luna.

Femei in stiinta prezinta realizarile femeilor cutezatoare care au deschis calea pentru generatiile urmatoare de specialiste in inginerie, biologie, matematica, medicina, astronautica, fizica si altele!

VEZI DETALII/ PRECOMANDA Femei in stiinta. 50 de femei temerare care au schimbat lumea



Ultimul tren spre Istanbul
de AYSE KULIN

Selva, fiica unui conducator otoman, pleaca la Paris sa inceapa o noua viata cu Rafael, sotul ei, fiul aratos al unui medic evreu. Numai ca Franta e invadata de nazisti.
In timp, cei doi indragostiti aflati in exil descopera ca nimic – nici razboiul, nici politica si nici macar religia – nu poate desface legaturile de familie. Impreuna strabat un continent macinat de conflicte, suspiciuni si violente. In cautarea libertatii, risca tot.
VEZI DETALII/ PRECOMANDA Ultimul tren spre Istanbul



Apusul (Seria Terra XXI, partea a II-a)
de ADRIAN MIHALTIANU
Semnele sfarsitului existau. Dar furtuna i-a prins pe toti, buni sau rai, oameni sau ciborgi, batrani sau tineri.
Cine va mai ramane dupa Ziua Judecatii?

„Adrian Mihaltianu ne propune un viitor apropiat sumbru, dar plauzibil, in care nanotehnologiile, implanturile mentale si inteligentele artificiale pun in pericol insasi ideea de OMENIRE. O poveste captivanta si surprinzatoare, care duce mai departe intamplarile din Epoca Inocentei.“
Andrei Crivat
VEZI DETALII/ PRECOMANDA Apusul (Seria Terra XXI, partea a II-a)



Mort la datorie (Seria Bill Hodges, partea a III-a)
de STEPHEN KING
A treia parte din seria BILL HODGES.

Brady Hartsfield e in stare vegetativa de multi ani. Sa-si revina complet pare improbabil. Dar, dincolo de starea lui, autorul atentatului cu Mercedes in care au murit opt persoane este de fapt foarte prezent. Mai mult, a perseverat si si-a dezvoltat puteri noi, ucigatoare, care pot face dezastru fara ca el sa paraseasca patul de spital. Acum e gata de un alt atac si hotarat sa se razbune pe oricine ii sta in drum. Printre altii, in drum sta si Bill Hodges, politistul pe care il stiti din Mr. Mercedes si Ce-am gasit al meu sa fie.
VEZI DETALII/ PRECOMANDA Mort la datorie (Seria Bill Hodges, partea a III-a)



Ghidul micului astronom prin Univers
de ADRIAN SONKA, ADNAN VASILE
Ghidul micului astronom prin Univers sau Astronomie pentru copii si restul lumii, de Adrian Sonka, este o introducere in astronomie pentru copii si pentru toti cei care vor sa afle mai multe despre Univers.

Este o carte bine documentata, cu informatii la zi din astronomie, dar si cu mult umor si glume science geek, adresata cititorilor de toate varstele care vor sa stie mai multe despre ce se intampla in spatiul cosmic
VEZI DETALII/ PRECOMANDA Ghidul micului astronom prin Univers



Busola
de MATHIAS ENARD
La Viena se innopteaza, iar Franz Ritter, muzicolog sedus de Orient, in zadar incearca sa adoarma. Intre veghe si vis, intre nostalgie si febra, prind contur amintiri fara numar, de la Istanbul, Alep, Damasc, Palmira, Teheran, precum si umbra unei iubiri imposibile.
VEZI DETALII/ PRECOMANDA Busola



Bach si orga fermecata
de CRISTINA ANDONE, THEA OLTEANU, ADRIANA GHEORGHE, SEBASTIAN OPRITA
Un volum nou ce completeaza colectia binecunoscuta a Cristinei Andone, Povesti din Padurea Muzicala.

Colectia  Povesti din Padurea Muzicala  reprezinta o serie de povesti pentru copii scrise de Cristina Andone, ale caror personaje principale sunt cei mai mari compozitori ai lumii. Cartile, original ilustrate de Adriana Gheorghe, Sebastian Oprita si Thea Olteanu, ii vor „imprieteni” pe copii cu muzica clasica, oferindu-le, intr-un mod accesibil, informatii esentiale pentru cultura lor generala.
VEZI DETALII/ PRECOMANDA Bach si orga fermecata



Portalul de criptal
de BOBBIE PEERS
William Wenton, baiatul care poate sparge orice cod, se afla din nou in pericol, insa de data asta unul care porneste chiar din interiorul sau.

In momentul in care isi da seama ca o afectiune stranie il face sa-si piarda controlul – de spart coduri nici nu mai poate fi vorba – William Wenton hotaraste ca problema sa poate fi rezolvata doar intr-un singur loc: la Institutul de Cercetari Post-Umane.

Insa Institutul nu mai arata deloc asa cum isi aduce el aminte. Camera sa seamana mai degraba cu o celula, iar curtea si imprejurimile cladirii sunt permanent monitorizate de roboti aerieni si terestri. Profesorii nu vor sa-i spuna ce se intampla, desi este foarte clar ca toata lumea se teme de ceva. Sau de cineva
VEZI DETALII/ PRECOMANDA Portalul de criptal



Enescu si hora razelor de soare, editie Centenara
de CRISTINA ANDONE, THEA OLTEANU, ADRIANA GHEORGHE, SEBASTIAN OPRITA
Editia centenara Enescu si hora razelor de soare  este o editie speciala, realizata cu ocazia implinirii a 100 de ani de la Marea Unire. Cartea are in plus o minunata poveste, Dor de doina, un titlu care uneste doua dintre cele mai frumoase cuvinte din limba romana, dor si doina.
VEZI DETALII/ PRECOMANDA Enescu si hora razelor de soare, editie Centenara



Pachet Povesti din Padurea Muzicala 3 vol.
de CRISTINA ANDONE, THEA OLTEANU, ADRIANA GHEORGHE, SEBASTIAN OPRITA
Pachetul contine titlurile:

Enescu si hora razelor de soare, editie Centenara

Vivaldi si cele patru anotimpuri

Bach si orga fermecata
VEZI DETALII/ PRECOMANDA PACHET POVESTI DIN PADUREA MUZICALA



Vivaldi si cele patru anotimpuri
de CRISTINA ANDONE, THEA OLTEANU, ADRIANA GHEORGHE, SEBASTIAN OPRITA
Un volum nou ce completeaza colectia binecunoscuta a Cristinei Andone, Povesti din Padurea Muzicala.
VEZI DETALII/ PRECOMANDA Vivaldi si cele patru anotimpuri


Promotia aceasta este adusa ca afiliat NEMIRA!

Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti



nemira.ro%20

Comentarii

Cele mai citite

Pachete de carti de educatie financiara - ne decidem sa o ducem mai bine

 Carti de dezvoltare personala prin educatie financiara Educația financiară este o abilitate esențială pentru a putea lua decizii în cunoștință de cauză în ceea ce privește banii noștri. Cărțile despre educația financiară pot fi o sursă excelentă de informații pentru a ne îmbunătăți cunoștințele și abilitățile financiare. Iată câteva motive pentru care ar trebui să c itești despre educația financiară : Pentru a-ți îmbunătăți situația financiară. Educația financiară te poate ajuta să-ți îmbunătățești situația financiară pe termen scurt și lung. Cărțile despre educația financiară te pot învăța cum să economisești bani, să-ți plătești datoriile și să-ți construiești averea. Pentru a înțelege mai bine cum funcționează banii. Cărțile despre educația financiară pot oferi o privire de ansamblu asupra conceptelor financiare de bază, cum ar fi bugetarea, economisirea, investițiile și creditul. Acestea te pot ajuta să înțelegi mai bine modul în care banii tăi lucrează pentru tine și cum poți s

Nu mai spuneti ca ati imbatranit si de asta sunteti uituc!

 Creierul uman - misterul din capul nostru Iata o promotie care te ajuta sa cumperi niste carti mult mai valoroase decat pretul lor! bookzone.ro te invită la Hora Reducerilor ! Reduceri de până la 85% și transport gratuit la comenzi de peste 99 lei! Ce te așteaptă pe bookzone.ro în timpul Horei Reducerilor : - Reduceri uluitoare de până la -85% la o selecție largă de produse, indiferent de editură - Transport gratuit la comenzile de peste 99 lei, pentru a face cumpărăturile online și mai accesibile pentru clienții dvs. Am 3 recomandari, trei produse cu adevarat speciale, nu degeaba sunt si cele mai cumparate, iar daca vrei sa vezi intreaga oferta CLICK AICI! Pachet Misterele creierului uman Trei mari valori ale medicinei românești îți dezvăluie misterele creierului uman pornind de la cercetările lor de-o viață. Profesorii Dănăilă, Ciurea și Dulcan au salvat mii de vieți în decursul unor cariere încununate cu recunoaștere internațională și, bineînțeles, cu multă recunoștință, iar acu

Librariile mele

 Librariile de unde va aduc eu cartile Blogul meu este unul care promoveaza cartile - prin urmare, va aduc oferte din librariile online, din 17 librarii online, unde activez ca afiliat - caut carti pe rafturile virtuale, citesc despre noutati, despre autori, ma scufund in lumea unde totul e posibil, si caut aici finalurile fericite! Am insirat mai jos librariile de unde va aduc eu cartile despre care scriu pe acest blog, si pe pagina de facebook pe care, de asemenea, mai vin cu lucruri dragute de prin librariile mele favorite,  https://www.facebook.com/100decarti 1.  elefant.ro "- este un proiect al companiei elefant online S.A . lansat în 17 iunie 2010. Proiectul a început prin a fi o librărie online oferind o experiență complexă de shopping cultural online, iar ulterior a devenit Mallul Online al Familiei Tale , în ofertă regăsindu-se produse pentru cei mici și pentru cei mari, pentru casă și pentru grădină. elefant.ro comercializează în prezent în jur de 110.000 de produse din