Treceți la conținutul principal

Illuminati – Societatea secretă care a deturnat întreaga lume

Illuminati – Inițieri terifiante, manipulari financiare - Istoria, funcționarea, influența și puterea ordinului secret Illuminati


Promotie adusa in fata voastra in calitate de afiliat ATMAN!



Editura In Extenso lansează o carte semnată de Jim Marrs - VEZI AICI DETALII!

Illuminati – Societatea secretă care a deturnat întreaga lume


Inițieri terifiante. Mari bănci și manipulări financiare. Posibile legături cu familiile Rockefeller, Rothschild, Adams și Bush. Reanalizarea dovezilor, documentelor și conexiunilor. Istoria, funcționarea, influența și puterea ordinului secret Illuminati.



Despre Illuminati Societatea secretă care a deturnat întreaga lume, care este și titlul cărții sale, ce va apare în curând la Editura In Extenso, Jim Marrs ne spune – în ultimul său interviu, întrebat care este definiția sa cu privire la Illuminati:

„Aceasta s-a tot schimbat și continuă să se schimbe. Am început să iau contact cu toate teoriile conspiraționiste, am aflat că Illuminati ar fi în spatele tuturor lucrurilor care se petrec în lume, inițial m-am gândit că totul este disproporționat și exagerat, pentru că lumea este totuși un loc haotic, se petrec tot felul de lucruri, dar trebuie să vă spun, după un an de investigații, bazate pe 50 de ani de cercetare, am ajuns la concluzia că există o mână de oameni, dacă sunt cu adevărat oameni, care conduc lumea”. 
Acest lucru a fost șocant chiar și pentru autor, așa cum mărturisește într-un interviu.

„Există o multitudine de versiuni diferite cu privire la ceea ce sunt Illuminati, dar majoritatea cercetătorilor sunt de acord că grupul constă în principal din stratul superior al elitei financiare și politice a lumii. În general, este folosit ca un termen-cheie pentru a descrie acel unu la sută din populație, oligarhii, plutocrații sau clasa dominantă, a căror bogăție și putere combinate influențează fiecare aspect al vieții noastre de zi cu zi”, a scris Tom Hidell de la Illuminatirex.com.

VEZI DETALII CU PRIVIRE LA COMANDA!

În zilele noastre, un număr tot mai mare de oameni realizează că o mână de bancheri și finanțatori internaționali – care au stabilit regulile pentru instituțiile financiare și ratele dobânzilor mondiale – controlează economia globală și, prin urmare, majoritatea guvernelor. Subiecte cum ar fi schimbările climatice, ambiguitatea identității de gen, legislația împotriva portului de arme, medicamentele și vaccinurile nocive și organismele modificate genetic (GMO) umplu în permanență mass-media deținută de acești giganți corporatiști numai pentru că astfel de probleme mențin societatea divizată și în conflict, fapt care servește pentru a distrage atenția publicului de la adevărații conducători ai lumii.

Potrivit jurnalistului Rich Scheck, „Fie că îl etichetați prin Noua Ordine Mondială, statul din umbră, complexul militar-industrial sau lumea huxwelliană din 2016, așa cum o fac eu, o revizuire atentă a peisajului actual demonstrează clar că suntem guvernați de «o elită de putere» a oligarhilor corupți și a bancherilor globaliști, care domină procesul de luare a deciziilor prin intermediul lobby-știlor lor, controlul politicienilor aleși indiferent de culoarea lor politică și prin faptul că dețin mijloacele de comunicare.”

Cercetătorii au descoperit prea multe conexiuni și coincidențe, împreună cu declarațiile liderilor mondiali, pentru a elimina pur și simplu noțiunea de tentativă de control global realizată de către un grup mic, dar perseverent. „Când observăm cu sinceritate mașinațiile care au loc în prezent în această sferă pe care o numim planeta Pământ, devine evident că o astfel de înșelăciune este rezultatul unui efort atent planificat și coordonat, practicat de lideri de la nivel înalt din multe guverne-cheie din întreaga lume”, a remarcat dr. John Reizer, fondatorul site-ului NoFakeNews, adăugând că majoritatea cetățenilor nu pot înțelege ideea unui control central puternic asupra Pământului „nu pentru că ar fi proști, [ci] mai ales datorită faptului că majoritatea oamenilor și viziunea lor asupra vieții și structurii societății sunt departe de ceea ce se petrece de fapt în lume... În momentul în care controlezi și influențezi direct perspectiva realității pe care o civilizație a îmbrățișat-o, prin conținutul din mass-media care este furnizat strategic, tu controlezi totul, pentru toate intențiile și pentru toate scopurile”.

Henry Makow a afirmat la un moment dat: „Aceasta ne face să ne gândim la un soldat care este la o paradă și nu merge pas la pas cu ceilalți, dar are neobrăzarea, banii și mijloacele de informare pentru a-i convinge pe ceilalți soldați că ei sunt cei desincronizați. Extrapolați această imagine la un nivel cosmic și veți înțelege Noua Ordine Mondială.”
Deși secretul este o parte vitală a teologiei Iluminaților, scopul final este altul, și anume să facă întregul plan să pară „incredibil” pentru public. Controlul mass-mediei joacă un rol imens în acest sens. Pentru a evalua succesul acestui obiectiv, spune-ți prietenilor și vecinilor voștri ce anume credeți despre Illuminati. Există mari șanse ca ei să nu știe despre ce anume vorbiți, și cu atât mai puțin să aibă vreo părere cu privire la acest subiect.

Din fericire pentru omenire, nivelul conștiinței se ridică în întreaga lume. Din ce în ce mai mulți
oameni devin din ce în ce mai informați cu privire la realitățile vieții actuale de pe Pământ. O mare parte se datorează internetului, care s-a extins din ce în ce mai mult.
Datorită comunicării tot mai mari între populații, gândirea tradițională se prăbușește în foarte multe domenii – de la politica de partid și guvernarea centralizată, la religiozitatea dogmatică și viziunea noastră despre originea omului. Având în vedere legăturile dintre anumite familii bogate, - în special familiile Rockefeller și Rothschild, care au manifestat un interes uriaș pentru literatura și artefactele sumeriene –, ipoteza că cel puțin o parte din elita dominant a lumii s-ar putea să nu fie în întregime umană nu ar trebui respinsă fără a fi analizată. La urma urmei, se poate demonstra clar că politicile și practicile unor astfel de familii și corporații nu sunt în interesul cetățenilor sau al mediului înconjurător.

Dovezile vizitelor antice ale unor ființe non-umane sunt convingătoare, aproape copleșitoare. Desenele descoperite în peșteri, tăblițele de lut, descrierile biblice, scrierile antice și artefactele ieșite din comun din întreaga lume atestă realitatea unei asemenea prezențe în istorie. Din moment ce s-a demonstrat că un număr mic de persoane fixate pe genealogie, care se ascund în spatele fronturilor corporatiste, încearcă să controleze bogăția și puterea planetei, poate că a sosit timpul să ne întrebăm cu toată seriozitatea: Oare ei sunt ca și noi? Indiferent care ar fi răspunsul, firul care leagă astronauții antici și cunoștințele lor de Iluminații Bavarezi și organizațiile Iluminate din zilele noastre este Iluminismul, teologia înșelăciunii și luptei pentru putere.

Pentru ca pacea, armonia și adevărata libertate individuală să domnească pe această planetă, va trebui să înfruntăm această filosofie a Iluminismului, și nu doar societățile și ordinele care o însoțesc. Vechiul ordin al Iluminaților nu mai există, însă Iluminismul însă își mai aruncă umbra peste lume.

Se pare totuși că există ceva și mai întunecat în spatele efortului de a subjuga omenirea și de a distruge mediul înconjurător, decât simpla lăcomie corporatistă sau lupta politicienilor pentru putere.

Vă lăsăm plăcerea de a descoperi acest secret în paginile cărții ce va ajunge cât de curând în mâinile voastre. - VEZI DETALII AICI!



Cartea o veți putea comanda online de pe site-ul Editurii Atman. - VEZI MAI MULT AICI!


Promotie adusa in fata voastra in calitate de afiliat Editura Atman!

Pentru a fi la curent cu promotiile librariilor in care sunt afiliat, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti



Comentarii

Cele mai citite

Fotografiile vechi descoperite într-un album mostenit ....

 Carti pe care le recomand - noutati Gara Malma de ALEX SCHULMAN Povestea urmărește trei călătorii aparent fără legătură între ele, toate îndreptându-se spre aceeași destinație: Malma. Printre protagoniști se numără un tată divorțat și fiica lui, un cuplu în pragul despărțirii și o femeie bântuită de o enigmă din trecut. Pe măsură ce peisajul Suediei se perindă prin ferestrele trenului, amintiri și imagini ingropate în memoria unei familii impovărate de secrete inundă prezentul. Fotografiile vechi descoperite într-un album mostenit devin punctul de convergență al acestor destine încrucișate. - VEZI OFERTA! Intoarcerea acasa de SLAVOMIR RAWICZ Povestea adevarata a unui drum anevoios spre libertate Poveste impresionantă a evadării și supraviețuirii în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Cartea te poartă prin aventurile sale, de la închisoare până în sălbăticie, într-o călătorie plină de suspans și perseverență. Slavomir Rawicz, ofițer de cavalerie polonez, este forțat să treacă pr

Librariile mele

 Librariile de unde va aduc eu cartile Blogul meu este unul care promoveaza cartile - prin urmare, va aduc oferte din librariile online, din 17 librarii online, unde activez ca afiliat - caut carti pe rafturile virtuale, citesc despre noutati, despre autori, ma scufund in lumea unde totul e posibil, si caut aici finalurile fericite! Am insirat mai jos librariile de unde va aduc eu cartile despre care scriu pe acest blog, si pe pagina de facebook pe care, de asemenea, mai vin cu lucruri dragute de prin librariile mele favorite,  https://www.facebook.com/100decarti 1.  elefant.ro "- este un proiect al companiei elefant online S.A . lansat în 17 iunie 2010. Proiectul a început prin a fi o librărie online oferind o experiență complexă de shopping cultural online, iar ulterior a devenit Mallul Online al Familiei Tale , în ofertă regăsindu-se produse pentru cei mici și pentru cei mari, pentru casă și pentru grădină. elefant.ro comercializează în prezent în jur de 110.000 de produse din

Ce sa iei cu tine din 2023

"Dar hotărârea de a supraviețui nu va fi îndeajuns anul acesta." - cel putin asa zice "Flacara de fier" Ești gata pentru tot ce a fost mai bun în 2023?  Carturesti v-a pregatit tot ce a fost mai interesant în 2023, dar poate nu ai apucat să descoperi.  Atat de multe carti! Atat de interesaante! Romantice, thrillere, de aventuri, politiste, in romana, in engleza sau alte limbi! O oferta bogata, pentru toata lumea! Am selectat cateva volume, insa VEZI AICI INTREAGA OFERTA ! Codul Katharina" de JORN LIER HORST           Katharina Haugen a dispărut în urmă cu douăzeci și patru de ani. În fiecare an, la aniversarea dispariției ei, inspectorul șef William Wisting îi vizitează soțul, pe Martin Haugen, bărbatul pe care nu l-a putut ajuta niciodată. Și recitește dosarele cazului, căutând răspunsul pe care nu l-a putut găsi niciodată. Codul pe care nu l-a putut rezolva niciodată.           Până acum. Anul acesta va fi diferit. Căci un polițist de la Kripos, Adrian Stille