Treceți la conținutul principal

Sase ani HARLAN COBEN - noutati cu livrare rapida

Carti nou-noute, cu livrare in 24 de ore


Sase ani HARLAN COBEN
Neputincios, Jake asistă la nunta lui Natalie, femeia pe care o iubește. Idila lor s-a încheiat, iar ea l-a făcut să promită că n-are s-o mai caute vreo­dată. Jack se ține de cuvânt timp de șase ani, până în momentul în care dă peste necrologul lui Todd Sanderson, soțul femeii iubite. Cel puțin așa pare că ar sta lucrurile. Dar la înmormântare văduva se dovedește a fi o necu­noscută. Atunci, unde e Natalie? De ce l-ar fi mințit? Hotărât să o găsească, Jake cade pradă unei intrigi ucigașe. Și descoperă că în dragoste există uneori adevăruri care ucid.
VEZI OFERTA AICI!


Acesta este blogul meu cu promotii la carti - iubesc cartile, citesc in fiecare clipa libera, de pe hartie si de pe tableta.
Asa ca m-am gandit sa impart si cu altii placerea de a citi - caut noutati, caut promotii, le pun aici pentru noi.

Fiind un blog de afiliat - in foarte multe librarii online, am primit o provocare care spune ca daca cineva cumpara intrand in libraria online - Carturesti in acest caz, eu voi castiga un comision marit fata de cel obisnuit, care este de maxim 10%, in functie de categoria de produse cumparata.
Prin urmare, voi cumparati cartile favorite, cu pret redus, iar eu castig un mic comision, pentru care va sunt recunoscatoare.
Puteti cumpara orice carte sau produs doriti din Carturesti, este suficient sa intrati acolo printr-un link de aici.


Acuma, iata alte carti din categoria noutati, care mi se par foarte interesante:

Silenzio stampa FLORIN PURLUCA
VEZI OFERTA AICI!
Dragostea este liniște.
Oare?!!
O incitantă şi pasionantă poveste de dragoste, un destin uluitor al unui personaj cu care te vei identifica din ce în ce mai mult, pe măsură ce îi vei citi aventura vieţii. O carte despre care îţi vei aminti şi vei vorbi cu mare drag!
VEZI OFERTA pentru Silenzio stampa FLORIN PURLUCA


Ziua razbunarii JOHN GRISHAM
Pete Banning este fiul preferat al oraşului Clanton – erou decorat în cel de-Al Doilea Război Mondial, exponent al unei familii importante din zonă, fermier de succes, tată, soţ şi totodată membru de vază al Bisericii Metodiste. El revine acasă din război, în orăşelul său natal din Mississippi, şi îl ucide pe predicatorul metodist al comunităţii aparent fără niciun motiv. După ce este condamnat, confruntându-se cu moartea prin spânzurare, respinge oferta guvernatorului de a-i fi comutată pedeapsa dacă îşi divulgă motivul şi singura sa declaraţie – în faţa şerifului, a avocaţilor săi, a judecătorului şi a familiei – rămâne „Nu am nimic de spus“. El pare să nu se teamă de moarte şi e gata să ia cu el în mormânt motivul secret al crimei comise.
Călătoria incitantă prin care ne însoţeşte John Grisham ne poartă din junglele din Filipine şi tranşeele războiului până în lumea plină de secrete a unui azil de boli mintale şi sălile de tribunal în care avocaţii încearcă disperaţi să îi salveze viaţa lui Pete Banning.

VEZI AICI OFERTA pentru Ziua razbunarii JOHN GRISHAM


Cultura generala ca sa fii genial!
Enciclopedie ilustrata cu intrebari si raspunsuri
Poți găsi fluviul Amazon pe o hartă a lumii?
Dar muntele Fuji?
Ce este sternul?
Dar coccisul ?
Poți identifica un Archaeopteryx?
Poți deosebi o minge de tenis de una de baseball ?
Nu?
Atunci asta-i cartea care îți trebuie, înțesată de informații și cu multe teste. Acumulează cunoștințe
noi, apoi testează-te găsind soluțiile pe baza ilustrațiilor!

VEZI OFERTA pentru Cultura generala ca sa fii genial! Enciclopedie ilustrata cu intrebari si raspunsuri


Timpul necesar HANNE ORSTAVIK
Signe are 30 de ani și tocmai s-a mutat din oraș împreună cu fiica și soțul ei. Plănuiesc să-și sărbătorească Crăciunul împreună, însă vizita neașteptată a părinților ei divorțați îi declanșează o serie de amintiri dureroase. Cu mulți ani în urmă, în nordul îndepărtat al Norvegiei, familia ei s-a destramăt iremediabil, iar urmele acelei traume o urmăresc până în prezent. Cu intuiție psihologică perfectă, Hanne Ørstavik formulează o meditație uimitoare asupra răbdării și alienării conjugale.
VEZI OFERTA pentru Timpul necesar HANNE ORSTAVIK!


Irlandezul. Asasinul mafiei CHARLES BRANDT
Frank Sheeran, zis „Irlandezul”, a învațat să ucidă în armata americană în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, participând la invazia Italiei și la eliberarea acesteia de trupele germane. Întors acasă, trăiește din învârteli și din rezolvarea treburilor murdare ale altora, lucrând pentru unul dintre cei mai mari mafioți ai vremii, Russell Bufalino. În cele din urmă, ajunge să joace un rol atât de important în gruparea condusă de acesta, încât procurorul general al SUA din perioada respectivă, Rudy Giuliani, îl pune pe o lista de 26 de personalități ale mafiei.
Când Bufalino îi ordonă lui Sheeran să-l omoare pe Hoffa, Irlandezul se achită de misiune știind că, dacă ar refuza, ar fi ucis el însuși.
Ajuns la bătrânețe, Sheeran îi mărturisește lui Charles Brandt că a executat pentru mafie peste 25 de asasinate. Povestea lui, înregistrată de Brandt, a stat ulterior la baza scrierii acestui volum care se citește pe nerăsuflate.

„Este cea mai bună carte despre mafie pe care am citit-o pâna acum și, credeți-mă, le-am citit pe toate. Este foarte autentică.” Steven Van Zandt, actor, interpretul personajului Silvio Dante în serialul Clanul Soprano
VEZI AICI OFERTA pentru Irlandezul. Asasinul mafiei CHARLES BRANDT


Acul din sange SARAH BOWER
Un nou roman de la autoarea bestsellerului Borgia. Păcatele familiei
Ianuarie 1067. Charismaticul episcop Odo de Bayeux vrea o tapiserie enormă, care să glorifice cucerirea Angliei de către fratele său, ducele de Normandia. Așa că o angajează pe ea, a cărei îndemânare la brodat e legendară.
Ea plănuiește să îl omoare când are ocazia. El și fratele lui i-au asasinat regele și i-au dat lumea peste cap. Nu vrea altceva decât răzbunare.
Dar niciunul dintre ei nu a luat în calcul că se vor îndrăgosti nebunește. Așa că dușmanii devin iubiți, prietenii devin dușmani și nimic din viață, sau de pe tapiserie, nu e ceea ce pare.


Va invit sa vedeti intreaga promotie de NOUTATI de la CARTURESTI!

Pentru a fi la curent cu promotiile librariilor in care sunt afiliat, va invit sa urmariti si pagina de facebook 100decarti.


Comentarii

Cele mai citite

Pachete de carti de educatie financiara - ne decidem sa o ducem mai bine

 Carti de dezvoltare personala prin educatie financiara Educația financiară este o abilitate esențială pentru a putea lua decizii în cunoștință de cauză în ceea ce privește banii noștri. Cărțile despre educația financiară pot fi o sursă excelentă de informații pentru a ne îmbunătăți cunoștințele și abilitățile financiare. Iată câteva motive pentru care ar trebui să c itești despre educația financiară : Pentru a-ți îmbunătăți situația financiară. Educația financiară te poate ajuta să-ți îmbunătățești situația financiară pe termen scurt și lung. Cărțile despre educația financiară te pot învăța cum să economisești bani, să-ți plătești datoriile și să-ți construiești averea. Pentru a înțelege mai bine cum funcționează banii. Cărțile despre educația financiară pot oferi o privire de ansamblu asupra conceptelor financiare de bază, cum ar fi bugetarea, economisirea, investițiile și creditul. Acestea te pot ajuta să înțelegi mai bine modul în care banii tăi lucrează pentru tine și cum poți s

Nu mai spuneti ca ati imbatranit si de asta sunteti uituc!

 Creierul uman - misterul din capul nostru Iata o promotie care te ajuta sa cumperi niste carti mult mai valoroase decat pretul lor! bookzone.ro te invită la Hora Reducerilor ! Reduceri de până la 85% și transport gratuit la comenzi de peste 99 lei! Ce te așteaptă pe bookzone.ro în timpul Horei Reducerilor : - Reduceri uluitoare de până la -85% la o selecție largă de produse, indiferent de editură - Transport gratuit la comenzile de peste 99 lei, pentru a face cumpărăturile online și mai accesibile pentru clienții dvs. Am 3 recomandari, trei produse cu adevarat speciale, nu degeaba sunt si cele mai cumparate, iar daca vrei sa vezi intreaga oferta CLICK AICI! Pachet Misterele creierului uman Trei mari valori ale medicinei românești îți dezvăluie misterele creierului uman pornind de la cercetările lor de-o viață. Profesorii Dănăilă, Ciurea și Dulcan au salvat mii de vieți în decursul unor cariere încununate cu recunoaștere internațională și, bineînțeles, cu multă recunoștință, iar acu

Librariile mele

 Librariile de unde va aduc eu cartile Blogul meu este unul care promoveaza cartile - prin urmare, va aduc oferte din librariile online, din 17 librarii online, unde activez ca afiliat - caut carti pe rafturile virtuale, citesc despre noutati, despre autori, ma scufund in lumea unde totul e posibil, si caut aici finalurile fericite! Am insirat mai jos librariile de unde va aduc eu cartile despre care scriu pe acest blog, si pe pagina de facebook pe care, de asemenea, mai vin cu lucruri dragute de prin librariile mele favorite,  https://www.facebook.com/100decarti 1.  elefant.ro "- este un proiect al companiei elefant online S.A . lansat în 17 iunie 2010. Proiectul a început prin a fi o librărie online oferind o experiență complexă de shopping cultural online, iar ulterior a devenit Mallul Online al Familiei Tale , în ofertă regăsindu-se produse pentru cei mici și pentru cei mari, pentru casă și pentru grădină. elefant.ro comercializează în prezent în jur de 110.000 de produse din