Treceți la conținutul principal

În relaţii nu există noroc sau ghinion. Există doar iubire și tipare ascunse - O carte despre cupluri, relatii si iubire

Secretul dezvăluit despre partenerii oglindă

Relația de iubire privită ca o cale către eliberarea interioară
RUEDIGER SCHACHE

An apariție: 2015
Format: 13x20, plastifiată mată, clape interioare, semn de carte, înfoliată individual
Pagini: 307

M-am gandit sa va aduc in atentie aceasta carte, din libraria online a Editurii Atman - unde sunt afiliat, pentru ca acesta e un subiect de actualitate, deoarece ne confruntam mereu cu probleme mai mici sau mai mari, pe care le amplificam in mintea noastra, probleme care ne chinuie viata si sufletul.

Autorul acestui volum, Ruediger Schache, este cercetător al conştiinţei, autor de cărţi, jurnalist independent, conducător de seminar, antrenor, lector. După absolvirea studiilor de economie şi psihologie, a lucrat mai mulţi ani ca manager într-o întreprindere industrială de succes din Germania. Apoi, s-a hotărât să devină jurnalist şi scriitor independent.

A călătorit mult prin SUA, Mexic şi Asia şi a petrecut doi ani într-un centru de tratament din Brazilia, ocazie cu care a urmat o serie de cursuri. Acestea au condus la o perspectivă profundă şi holistică asupra relaţiei dintre realitatea personală, iubire, relaţii şi sensul existenţei umane.

În prezent, prin seminarii, conferinţe şi discuţii, el transmite o cunoaştere aprofundată a relaţiilor interne şi externe, abordând teme care ne determină viaţa.

VEZI DISPONIBLITATEA VOLUMULUI Secretul dezvăluit despre partenerii oglindă de RUEDIGER SCHACHE

Partenerul este asemenea unei oglinzi, iar în oglindă ni se revelează soluţia.

Într-o relaţie nu se petrece nimic întâmplător, deoarece fiinţa pe care ai atras-o în viaţa ta face parte din planul vieţii tale. Ceea ce spune sau nu, ceea ce gândește sau simte, modul în care se comportă îţi oglindesc forţele energetice lăuntrice care îţi ghidează viaţa și relaţia.

Prin intermediul principiului oglinzii vei fi capabil să descifrezi tiparele inconștiente. Dacă înţelegi ce a acţionat până acum în fundal, vei atrage transformări benefice în viaţa ta.  Blocajele sufletești vor dispărea, iar în fi nal se poate petrece ceea ce două fiinţe umane privesc drept cea mai înaltă fericire comună: o iubire eliberată și profund împlinitoare, pentru fiinţa iubită și pentru tine însuţi.

Cartea de față este asemenea unui program practic, menit să vindece blocajele relaţionale, să aducă o profundă cunoaștere de sine și să ofere posibilitatea dobândirii unei reale eliberări interioare.

„În relaţii nu există noroc sau ghinion. Există doar iubire și tipare ascunse. Iar dincolo de tipare te așteaptă împlinire și libertate.”

La început e iubirea şi abia apoi se înfiripă relaţia de cuplu. Ambele urmează legi diferite. Iubirea nu pretinde nimic, nu dorește să schimbe ceva, ci pur și simplu există.

Relaţia, în schimb, se bazează pe dorinţe și așteptări, care interferează cu dorinţele și așteptările celui de lângă noi. Într-o mare măsură, acest lucru se petrece în mod inconștient, certurile, dezamăgirile și neînţelegerile fiind consecinţele sale directe. Pe cât de dureroase par să fie aceste situaţii conflictuale, ele ascund totuşi un potenţial inimaginabil de valoros al cunoașterii de sine și al dezvoltării individuale.

Ruediger Schache, autor a mai multor bestseller-uri, ne revelează în această carte șapte secrete ale oglinzii. Toate aceste secrete contribuie nu doar la atingerea unei relaţii de iubire care aduce împlinire, ci ne susţin totodată în dezvoltarea interioară și în atingerea libertăţii individuale.

Vei învăţa pas cu pas să recunoști propriile tipare și pe cele ale partenerului. Vechile întipăriri din subconştient și automatismele inconștiente își vor pierde treptat puterea, dând naştere astfel unui spaţiu nou pentru ceea ce vă unește: spaţiul iubirii.

In finalul carti, autorul ne transmite cateva cuvinte:
"Dragă cititoare, drag cititor!
În călătoria noastră ca ființe umane am privit cele mai importante forțe energetice care ne fac să fim ceea ce suntem în relațiile cu ceilalți și cu noi înșine.
Nu pentru a judeca, ci pentru a înțelege. Înțelegerea reprezintă o cheie fundamentală a porții către libertate. Înțelegerea este, în fond, iubire.
Tot ceea ce ți-a oferit viața până acum a fost menit să te ajute să crești.
Privind înapoi, vei înțelege că această creștere a avut întotdeauna loc în momentul în care ceva fundamental s-a clarificat. Cu fiecare înțelegere apărută, te-ai desprins totodată de anumite concepte învechite. Asemenea unei poveri sau a unui nod, pe care l-ai desfăcut dintr-odată.
Dacă în continuare vei căuta să înțelegi, viața se va dovedi a fi mereu prietenul tău cel mai bun. Ea te va susține să primești înlăuntrul tău tot ce îți va dărui, toate acestea reprezentând reale impulsuri evolutive. Tot ceea ce vrea a fi înțeles din inimă nu poate fi respins sau atacat. În felul acesta dorința de cunoaștere și dezvoltare îți va aduce totodată iubire, pace lăuntrică și împlinire.
Pe acest parcurs, îți doresc multă bucurie, experiențe și conștientizări pline de satifacții.
Cu multă iubire,
Al tău Ruediger Schache"

Daca si voi sunteti uneori dezorientati si aveti intrebari despre viata voastra, despre relatia voastra, poate ca aceasta carte ne ajuta sa ne lamurim, sa ne relaxam, sa vedem altfel problemele - de multe ori vedem probleme si le dam o mai mare amploare decat merita, asta ne chinuie si ne da insomnii si noduri in gat, ne face sa oftam si nu stim cum sa limpezim lucrurile.

Va invit sa VEDETI MAI MULTE DETALII SI PRETUL pentru Secretul dezvăluit despre partenerii oglindă de RUEDIGER SCHACHE!

Pentru a fi la curent cu promotiile librariilor in care sunt afiliat, va invit sa urmariti si pagina de facebook 100decarti.

editura-atman.ro/

Comentarii

Cele mai citite

Pachete de carti de educatie financiara - ne decidem sa o ducem mai bine

 Carti de dezvoltare personala prin educatie financiara Educația financiară este o abilitate esențială pentru a putea lua decizii în cunoștință de cauză în ceea ce privește banii noștri. Cărțile despre educația financiară pot fi o sursă excelentă de informații pentru a ne îmbunătăți cunoștințele și abilitățile financiare. Iată câteva motive pentru care ar trebui să c itești despre educația financiară : Pentru a-ți îmbunătăți situația financiară. Educația financiară te poate ajuta să-ți îmbunătățești situația financiară pe termen scurt și lung. Cărțile despre educația financiară te pot învăța cum să economisești bani, să-ți plătești datoriile și să-ți construiești averea. Pentru a înțelege mai bine cum funcționează banii. Cărțile despre educația financiară pot oferi o privire de ansamblu asupra conceptelor financiare de bază, cum ar fi bugetarea, economisirea, investițiile și creditul. Acestea te pot ajuta să înțelegi mai bine modul în care banii tăi lucrează pentru tine și cum poți s

Nu mai spuneti ca ati imbatranit si de asta sunteti uituc!

 Creierul uman - misterul din capul nostru Iata o promotie care te ajuta sa cumperi niste carti mult mai valoroase decat pretul lor! bookzone.ro te invită la Hora Reducerilor ! Reduceri de până la 85% și transport gratuit la comenzi de peste 99 lei! Ce te așteaptă pe bookzone.ro în timpul Horei Reducerilor : - Reduceri uluitoare de până la -85% la o selecție largă de produse, indiferent de editură - Transport gratuit la comenzile de peste 99 lei, pentru a face cumpărăturile online și mai accesibile pentru clienții dvs. Am 3 recomandari, trei produse cu adevarat speciale, nu degeaba sunt si cele mai cumparate, iar daca vrei sa vezi intreaga oferta CLICK AICI! Pachet Misterele creierului uman Trei mari valori ale medicinei românești îți dezvăluie misterele creierului uman pornind de la cercetările lor de-o viață. Profesorii Dănăilă, Ciurea și Dulcan au salvat mii de vieți în decursul unor cariere încununate cu recunoaștere internațională și, bineînțeles, cu multă recunoștință, iar acu

Librariile mele

 Librariile de unde va aduc eu cartile Blogul meu este unul care promoveaza cartile - prin urmare, va aduc oferte din librariile online, din 17 librarii online, unde activez ca afiliat - caut carti pe rafturile virtuale, citesc despre noutati, despre autori, ma scufund in lumea unde totul e posibil, si caut aici finalurile fericite! Am insirat mai jos librariile de unde va aduc eu cartile despre care scriu pe acest blog, si pe pagina de facebook pe care, de asemenea, mai vin cu lucruri dragute de prin librariile mele favorite,  https://www.facebook.com/100decarti 1.  elefant.ro "- este un proiect al companiei elefant online S.A . lansat în 17 iunie 2010. Proiectul a început prin a fi o librărie online oferind o experiență complexă de shopping cultural online, iar ulterior a devenit Mallul Online al Familiei Tale , în ofertă regăsindu-se produse pentru cei mici și pentru cei mari, pentru casă și pentru grădină. elefant.ro comercializează în prezent în jur de 110.000 de produse din