Treceți la conținutul principal

Targ de carte cu 10.000 de titluri - online

CARTI DE FACUT CADOU

Macar o activitate poate fi placut si utila mintilor noastre in aceasta perioada de confuzie si tristete - cititul!
Se stie ca nimic nu se compara cu efectul benefic al cititului asupra mintii noastre, poate doar exercitiile de relaxare si meditatie - ar trebui combinate - relaxare - meditare - citit!

Cartepedia te invită la cel mai mare târg de carte dedicat cadourilor de Paști! 

Editurile au pregătit pentru tine standurile virtuale și au expus peste 10.000 de titluri, cu megareduceri cuprinse între 20% - 50%. 

"Vino în 𝑝𝑎𝑣𝑖𝑙𝑖𝑜𝑛𝑢𝑙 𝑑𝑒 𝑐𝑎𝑟𝑡𝑒 si alege din timp cadourile pentru cei dragi "
Oferta mea va plimba prin pavilionul de carte al librariei online CARTEPEDIA in calitate de afiliat.

Am facut o scurta selectie - beletristica, sanatate, sfaturi pentru o viata sanatoasa care sa va ajute sa aveti un organism rezistent, carti de curiozitati, mistere, bucatarie, o multime de domenii de interes, sper sa va placa, intreaga COLECTIE ESTE DISPONIBILA AICI!

Ziua răzbunării John Grisham
Pete Banning este fiul preferat al oraşului Clanton – erou decorat în cel de-Al Doilea Război Mondial, exponent al unei familii importante din zonă, fermier de succes, tată, soţ şi totodată membru de vază al Bisericii Metodiste. El revine acasă din război, în orăşelul său natal din Mississippi, şi îl ucide pe predicatorul metodist al comunităţii aparent fără niciun motiv. După ce este condamnat, confruntându-se cu moartea prin spânzurare, respinge oferta guvernatorului de a-i fi comutată pedeapsa dacă îşi divulgă motivul şi singura sa declaraţie – în faţa şerifului, a avocaţilor săi, a judecătorului şi a familiei – rămâne „Nu am nimic de spus". El pare să nu se teamă de moarte şi e gata să ia cu el în mormânt motivul secret al crimei comise. Călătoria incitantă prin care ne însoţeşte John Grisham ne poartă din junglele din Filipine şi tranşeele războiului până în lumea plină de secrete a unui azil de boli mintale şi sălile de tribunal în care avocaţii încearcă disperaţi să îi salveze viaţa lui
Pete Banning. -->> VEZI OFERTA!


Hrană pentru sănătate Jethro Kloss
Jethro Kloss, autorul bestsellerului Înapoi în Paradis, a dedicat jumătate din cartea să unei teme extrem de actuale cum este alimentația sănătoasă. Hrană pentru să­­natate reia textul original al cărții lui Kloss într-o formă bogat ilustrată, adaptată exigențelor cititorului modern. Cartea conține informații bine documentate și sfaturi utile care corespund concepției contemporane despre un stil de viață sănătos.
Identifica și descrie componentele nutritive esențiale pentru menținerea unui organism sănătos. Detaliază importantă nutriției adecvate și prezintă cele mai sănătoase alimente care trebuie consumate. Cuprinde rețetele favorite ale lui Kloss. Apariția acestei cărți la Editura Corint este însoțită de publicarea lucrării Plante pentru sanatatea aceluiași autor.
Jethro Kloss și-a dedicat întreagă să carieră promovării stilului de viață sănătos, această culminând cu publicarea cărții Înapoi în Paradis, în anul 1939. Kloss a dobândit experiență adunând plante și producând diverse alimente naturale, care la vremea respectivă erau singurele disponibile oamenilor care locuiau uneori la sute de kilometri depărtare de cel mai apropiat oraș. Multe dintre sfaturile și rețetele regăsite în paginile acestei cărți au fost mai întâi experimentate de Kloss și de familia acestuia.
Deși a fost scrisă în urmă cu șaptezeci de ani – fiind bazată pe valorile și practicile obișnuite ale acelor vremuri – Înapoi în Paradis conține idei care alcătuiesc esență concepției moderne despre o viață sănătoasă.
Hrană pentru sănătate respectă cu fidelitate textul primei lucrări a lui Kloss, Înapoi în Paradis, actualizand informațiile atunci când este cazul. Prin nouă formă de prezentare, care beneficiază de un design atractiv și modern, facilităm accesul publicului contemporan la materialul care, alături de lucrarea complementară, Plante pentru sănătate, nu numai că a trecut testul timpului, dar conține și sfaturi de mare actualitate privind adoptarea unui stil de viață mai sănătos. -->> VEZI OFERTA!


Plante pentru sănătate Jethro Kloss
Experiența lui Kloss se datorează folosirii plantelor și alimentelor naturale, singurele disponibile în acea vreme pentru oamenii care locuiau uneori la sute de kilometri distanță față de orașul cel mai apropiat. De fapt, părinții lui Kloss au fost cei la care tot veneau vecinii din zona rurală apropiată, cerând sfaturi pentru alimentația lor. Multe dintre aceste sfaturi se regăsesc în paginile de față.

Cu toate că a fost scrisă acum circa șaptezeci de ani – și este fundamentată pe valorile și practicile obișnuite în acea vreme –, lucrarea Înapoi în Paradis cuprinde idei aflate în prim-planul concepției moderne despre traiul sănătos.

Plante pentru sănătate rămâne fidelă față de lucrarea originală a lui Kloss, Înapoi în Paradis. Prezentând-o într-o grafică modernă, facem că lucrarea din care derivă volumul Plante pentru sănătate să ajungă la îndemână publicului din secolul al XXI-lea și să le ofere cititorilor accesul la un material care nu doar că a trecut proba timpului, ci își și păstrează intacte și oportune sfaturile privitoare la un stil de viață mai sănătos.- VEZI OFERTA!


Bine, intercalam si ceva dulce, pentru imbunatatirea starii de spirit"
25 de rețete dulci de băut și de mâncat: Floats și Milkshake-uri
Larousse
O culegere de cocktailuri sănătoase și răcoroase, numai bune pentru ... pentru orice situatie, de fapt. Pentru și mai multă culoare și gust, acestea conțin gheață, apă minerală, biscuiți, uneori alcool. Mai gustoase decât un cocktail, mai răcoroase decât un desert, aceste băuturi pot înlocui un aperitiv, o gustare sau pot fi aduse la sfârșitul cinei. Pentru cei mai îndrăzneți, lucrarea conține câteva rețete originale de milkshake. -->> VEZI OFERTA!



Antibiotice din plante. Alternative naturale pentru combaterea bacteriilor rezistente la medicamente (reeditare)
Stephen Harrod Buhner
Epoca miracolului penicilinei s-a sfârșit. Prin utilizarea fără discernământ a medicamentelor pe bază de antibiotice în spitale și în ferme de producție, oamenii au creat „supermicrobi“ – bacterii care dezvoltă rezistență la compușii unici din antibiotice.
Stephen Harrod Buhner oferă dovezi concludente că medicamentele din plante, cu amestecul lor complex de compuși antibiotici, sunt deosebit de eficiente împotriva bacteriilor rezistente la medicamente. Află cum plante cu efect antibiotic, cum ar fi aloe vera, usturoiul, echinaceea și extractul din seminţe de grepfrut, reprezintă cea mai bună apărare împotriva bacteriilor precum Staphylococcus aureus, Escherichia coli și Salmonella.
Află, de asemenea:
• cum să-ți întărești sistemul imunitar
• care sunt medicamentele din plante cu cele mai puternice proprietăți antibiotice
• cum se prepară și se folosesc medicamentele din plante
Un ghid extrem de util pentru sănătatea ta! -->> VEZI OFERTA!



Bolnavi la putere- David Owen
Lordul David Owen aduce în atenția noastră prin dubla să calitate – de medic și de politician– o mulțime de informații interesante și în parte necunoscute marelui public despre liderii de stat și de guvern din ultimul secol. Îmbinarea de-a dreptul măiestrită între judecată politică, documentul inedit, dar revelator, diagnosticul sever al medicului și opinia unui contemporan da paginilor cărții lui David Owen o densitate și o culoare pasionante și aș spune că este de neocolit pentru oricine vrea să înțeleagă ce s-a întâmplat sub ochii noștri. Pentru toți cei interesați de leadership în variatele sale ipostaze, noțiunea de sindrom hybris pe care o propune cartea de față este cât se poate de operantă. Autorul relevă într-un mod cu totul remarcabil mecanismele instalării acestui sindrom care capătă forme periculoase atunci când un lider dezvoltă, am zice, o relație mult prea intimă, aproape incestuoasă, nu atât cu cetățenii – asta presupune discernământ critic– cât cu ceea ce le place să numească „popor”.
Bolnavi la putere este un formidabil manifest contra populismului, contra unei pervertiri a politicului de către lideri, care guvernează pentru a fi pe placul electoratului, și în egală măsură de către electoratul care își imaginează că politicul ar fi echivalent cu adoratia pentru un lider. Sub acest aspect, cartea de față nu e doar pasionantă, ea este și salutară. - Prof. univ. dr. Zoe Petre - VEZI OFERTA!


Cartea cunoaşterilor - Constantin von Barloewen
Cartea cunoaşterilor este un fel de „bibliotecă interculturală", un volum în care puteţi regăsi personalităţi marcante ale secolului XX, angajate într-un dialog despre drepturile omului, globalizare, progresul tehnologic şi raporturile lumii contemporane cu spiritualitatea.
Constantin von Barloewen a fost profesor de antropologie la Karlsruhe, membru al Consiliului ştiinţific pentru studiile internaţionale al Universităţii Harvard şi coordonator academic pentru dialogul între culturi şi civilizaţii în cadrul Fundaţiei Château-Neuhardenberg din Berlin.
VEZI OFERTA!


Cealaltă femeie - Daniel Silva
Într-un sat izolat din munții Andaluziei, o franțuzoaică misterioasă începe să lucreze la o carte de memorii periculoasă. Este povestea unui bărbat pe care l-a iubit cândva în Beirut și a unui copil care i-a fost luat în numele trădării. Femeia este păstrătoarea celui mai bine păzit secret al Kremlinului. Cu mult timp în urmă, KGB a infiltrat o cârtiță în inima Occidentului – o cârtiță aflată într-unul dintre cele mai importante posturi din structurile de putere.
Un singur om poate da în vileag conspirația: Gabriel Allon, legendarul restaurator de artă și asasin, ajuns acum șef al serviciului secret de informații israelian. Gabriel a mai luptat împotriva forțelor întunecate ale noii Rusii, cu costuri personale mari. Acum, el și rușii se vor implica într-o confruntare finală de mari proporții, având ca miză soarta ordinii mondiale postbelice. -->> VEZI OFERTA!


Cele şapte fiice ale Evei - Bryan Sykes
O poveste uimitoare care ne dezvăluie că noi, europenii moderni, de tragem din şapte femei preistorice.
Cele şapte fiice ale Evei este relatarea pasionantă a cercetărilor întreprinse de Sykes asupra unei gene extraordinare, ADN-ul mitochondrial, care se transmite nealterată de la o generaţie la alt ape linie maternă, oferindu-ne astfel posibilitatea de a ne urmări strămoşii genetici în timp şi spaţiu.
Descoperirea ştiinţifică revoluţionară a lui Bryan Sykes este că europenii moderni se trag din şapte femei preistorice pe care le-a denumit “mame de clan”. Aceste “fiice ale Evei” care au trăit acum zeci de mii de ani, înainte de apariţia agriculturii, au primit un nume – Ursula, Xenia, Helena, Velda, Tare, Katrine şi Jasmine -, iar Bryan Sykes a încercat să ne prezinte cum ar fi putut arăta viaţa lor. Aflaţi, din această incursiune fascinantă în domeniul geneticii care ar putea fi mama dumneavoastră primordială. -->> VEZI OFERTA!


Feed. Înlocuirea - Nick Clarck Windo
Atotștiutorul Feed a devenit accesibil oricui, oricând și de oriunde. Nimeni nu mai poate concepe să trăiască în absența lui. Orice interacțiune, orice emoție, orice imagine ajunge instantaneu pe Feed. Este instrumentul esențial pe care se bazeaza toți oamenii pentru a se instrui, dar și pentru a afla mai multe despre gândurile și sentimentele soților, părinților, copiilor, colegilor, șefilor sau angajaților.
Într-o zi însă, Feedul se prăbușește, iar Tom și Kate trebuie să învețe să supraviețuiască în absența lui. Lipsți dintr-odată de toate cuceririle tehnicii și siliți să trăiască în cea mai cruntă sărăcie, cei doi încearcă să nu se dea bătuți. Când fiica lor, Bea, în vârsta de șase ani, dispare, lupta devine și mai aprigă, iar întrebarile se înmulțesc. Cine a luat-o? Cum poți căuta pe cineva într-o lume din care tehnologia a dispărut cu totul? Și, mai ales, ce se întâmplă atunci când nu mai ești sigur că oamenii pe care îi iubești sunt cine pretind că sunt? -->> VEZI OFERTA!


Ghid de cultură generală. Întrebări şi răspunsuri
Ghid de cultură generală este o carte fascinantă, care vă va deschide drumul spre minunata lume a cunoașterii, prin întrebări și răspunsuri interesante. Vă puteți testa cunoștințele, descoperind în același timp lucruri noi. Așadar, acceptați provocarea și răspundeți la întrebări. De la editorii Enciclopedia Britannica, din 1768, una dintre cele mai de încredere surse de informații din toata lumea. Aproape 1000 de întrebări din cele mai diferite domenii: artă, cultură, geografie, istorie, literatură, mitologie, știință, sport și laureați ai Premiului Nobel. Răspunsurile sunt susținute de explicații concise și bine documentate, care vă vor stimula imaginația și curiozitatea. Rubrica Știați că... vă oferă informații inedite, făcându-vă să descoperiți noi perspective asupra lumii - VEZI OFERTA!


Ironia istoriei americane - Reinhold Niebuhr
Scrisă de-a lungul tumultuoasei dar triumfătoarei perioade a anilor de după război în care America s-a impus ca putere mondială, Ironia istoriei americane este la fel de relevantă astăzi precum a fost întotdeauna. Citată de către politicieni foarte diferiţi, aşa cum sunt, de exemplu, Hillary Clinton şi John McCain, capodopera lui Niebuhr asupra incongruenţei dintre idealurile personale şi realitatea politică este, în acelaşi timp, o acuzaţie la adresa automulţumirii morale americane şi un avertisment faţă de posibila aroganţă a virtuţii. Pasionată, elocventă şi introspectivă, înţelepciunea lui Niebuhr va încuraja cititorii să îşi reconsidere opiniile despre ceea ce este drept şi nedrept, despre pace şi război. -->> VEZI OFERTA!



Locul în care a fost paradisul - Carlos Franz
O atmosferă nefastă pluteşte peste Iquitos, oraş de apusă splendoare din jungla amazoniană peruană, înconjurat de mirosul putred al drogurilor şi al morţii. Pe aceste pământuri arzătoare, ultima mare frontieră, unde, după cum spun localnicii, "a fost, pe vremuri, Paradisul", sosesc un consul, fiica sa, amanta acestuia şi un refugiat politic... Personaje dezrădăcinate care trăiesc într-o lume ecuatorială ce îi va împărţi în emisfere etice ireconciliabile: cea a pasiunii furibunde şi a intrigii, şi cea a iubirii care se transformă din fapt nemărturisit în tragedie. "Locul în care a fost Paradisul" este un roman de o forţă dramatică aparte şi, în acelaşi timp, profund actual. -->> VEZI OFERTA!



Origini - Lewis Dartnell
- "Vreau să explorez modul în care am fost creați de Pământ. Fiecare dintre noi este făcut la propriu din Pământ, ca toate formele de viață de pe planetă. Apa din corpul tău s-a revărsat odinioară în Nil, s-a transformat în ploaie musonică și a căzut asupra Indiei, apoi a făcut vârtejuri în Pacific. Carbonul din moleculele celulelor tale a fost extras din atmosferă de plantele pe care le consumi. Sarea din lacrimile și transpirația ta, calciul din oasele tale, fierul din sângele tău, toate au fost produse din rocile din scoarța Pământului, iar sulful din moleculele proteice ale părului și mușchilor tăi s-a revărsat din vulcani. Pământul ne-a dăruit și materia primă pe care am extras-o, am prelucrat-o și am transformat-o în uneltele și în tehnologiile noastre, de la topoarele de mână din Epoca Pietrei la computerele de azi." - Lewis Dartnel
- Cercetarea noastră se va întinde pe o durată de timp uluitoare. Întreaga istorie a omului s-a desfășurat în esență pe o hartă statică – într-un singur cadru din filmul Pământului.
- Dar lumea nu a arătat întotdeauna așa și, chiar dacă oceanele și continentele își schimbă poziția în intervale de timp lente din punct de vedere geologic, vechile suprafețe ale Pământului ne-au influențat foarte mult istoria.
- Vom analiza natura schimbătoare a Pământului și evoluția vieții de pe planetă din ultimele câteva miliarde de ani; evoluția omului de la strămoșii noștri, primatele, în ultimele cinci milioane de ani; evoluția aptitudinilor umane și răspândirea în întreaga lume, în ultimele sute de mii de ani; progresul civilizației în ultimii zece mii de ani; cele mai recente tendințe ale comerțului, industrializării și globalizării din ultimul mileniu; și, în cele din urmă, modul în care am ajuns să înțelegem această minunată istorie a originii în ultimul secol. -->> VEZI OFERTA!


Psihologie pentru oameni obisnuiți (Vol. 1+Vol. 2) - Radu F. Constantinescu, Ramona Constantinescu
- Nici nu știți câtă nevoie aveam de o psihologie a lumii urbane, a vieții de birou, a flirturilor online, a speakerilor motivaționali și a comerțului dezlănțuit! La vremuri noi, fantasme noi. Sunt atâtea și atâtea noi dorințe, dar și traume, pe care, vai, marii analiști nu au apucat să le descifreze.
- Psihologia evadează din turnul său de fildeș și iese… în stradă, pentru a le vorbi oamenilor obișnuiți. Este, din nou, o știință a sufletului, cristalizată la suprafața vieții de zi cu zi. O viață prinsă în vrăjile industriei luxului, a manipulărilor și a mantrelor publicitare.
- Psihologie pentru oameni obișnuiți, o cafea fără zahăr, ne va trezi din acest vis! Trebuie doar să privim în jur, să înțelegem și să ne punem cea mai importantă întrebare: de ce ne dorim ceea ce ne dorim? -->> VEZI OFERTA!


Splendida cetate a celor o mie de sori - Khaled Hosseini
 Khaled Hosseini spune în Splendida cetate a celor o mie de sori povestea unei iubiri coborâte parcă din vechile poeme persane, a unei prietenii care nu se dă în lături de la sacrificiul suprem şi a unui oraş care, în ciuda tuturor vicisitudinilor, se încăpăţânează să renască din propria-i cenuşă. În timp ce pe fundal se derulează evenimentele care au marcat istoria Afganistanului în ultimii treizeci de ani – ocupaţia sovietică, jihadul dus împotriva ei, războiul civil şi teroarea instaurată de regimul taliban –, două femei cât se poate de diferite descoperă cât de mare este puterea dragostei şi ce orori pot fi îndurate în numele ei. -->> VEZI OFERTA!

VEZI INTREAGA COLECTIE DE CARTI DE LA CARTEPEDIA!

Pentru a fi la curent cu promotiile librariilor in care sunt afiliat, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti.

cartepedia.ro

Comentarii

Cele mai citite

Pachete de carti de educatie financiara - ne decidem sa o ducem mai bine

 Carti de dezvoltare personala prin educatie financiara Educația financiară este o abilitate esențială pentru a putea lua decizii în cunoștință de cauză în ceea ce privește banii noștri. Cărțile despre educația financiară pot fi o sursă excelentă de informații pentru a ne îmbunătăți cunoștințele și abilitățile financiare. Iată câteva motive pentru care ar trebui să c itești despre educația financiară : Pentru a-ți îmbunătăți situația financiară. Educația financiară te poate ajuta să-ți îmbunătățești situația financiară pe termen scurt și lung. Cărțile despre educația financiară te pot învăța cum să economisești bani, să-ți plătești datoriile și să-ți construiești averea. Pentru a înțelege mai bine cum funcționează banii. Cărțile despre educația financiară pot oferi o privire de ansamblu asupra conceptelor financiare de bază, cum ar fi bugetarea, economisirea, investițiile și creditul. Acestea te pot ajuta să înțelegi mai bine modul în care banii tăi lucrează pentru tine și cum poți s

Nu mai spuneti ca ati imbatranit si de asta sunteti uituc!

 Creierul uman - misterul din capul nostru Iata o promotie care te ajuta sa cumperi niste carti mult mai valoroase decat pretul lor! bookzone.ro te invită la Hora Reducerilor ! Reduceri de până la 85% și transport gratuit la comenzi de peste 99 lei! Ce te așteaptă pe bookzone.ro în timpul Horei Reducerilor : - Reduceri uluitoare de până la -85% la o selecție largă de produse, indiferent de editură - Transport gratuit la comenzile de peste 99 lei, pentru a face cumpărăturile online și mai accesibile pentru clienții dvs. Am 3 recomandari, trei produse cu adevarat speciale, nu degeaba sunt si cele mai cumparate, iar daca vrei sa vezi intreaga oferta CLICK AICI! Pachet Misterele creierului uman Trei mari valori ale medicinei românești îți dezvăluie misterele creierului uman pornind de la cercetările lor de-o viață. Profesorii Dănăilă, Ciurea și Dulcan au salvat mii de vieți în decursul unor cariere încununate cu recunoaștere internațională și, bineînțeles, cu multă recunoștință, iar acu

Librariile mele

 Librariile de unde va aduc eu cartile Blogul meu este unul care promoveaza cartile - prin urmare, va aduc oferte din librariile online, din 17 librarii online, unde activez ca afiliat - caut carti pe rafturile virtuale, citesc despre noutati, despre autori, ma scufund in lumea unde totul e posibil, si caut aici finalurile fericite! Am insirat mai jos librariile de unde va aduc eu cartile despre care scriu pe acest blog, si pe pagina de facebook pe care, de asemenea, mai vin cu lucruri dragute de prin librariile mele favorite,  https://www.facebook.com/100decarti 1.  elefant.ro "- este un proiect al companiei elefant online S.A . lansat în 17 iunie 2010. Proiectul a început prin a fi o librărie online oferind o experiență complexă de shopping cultural online, iar ulterior a devenit Mallul Online al Familiei Tale , în ofertă regăsindu-se produse pentru cei mici și pentru cei mari, pentru casă și pentru grădină. elefant.ro comercializează în prezent în jur de 110.000 de produse din