Treceți la conținutul principal

Carti captivante si pline de dramatism

Beletristica in PROMOTIE!

LITERA -50%-30% sii TRANSPORT GRATUIT la peste 50 lei

In perioada 30 iunie - 02 iulie 2023, TOATE titlurile editurii Litera au reduceri intre -50%-30% si Transport Gratuit la comenzi peste 50 lei cu livrare in Romania. Exceptie de la campanie fac cartile aflate cu Precomanda. 

        Olive Smith este in anul al treilea de doctorat la Universitatea Stanford si nu crede in relatiile romantice de durata. Dar prietena ei cea mai buna este convinsa de importanta iubirii, asa ca, pentru a o convinge pe Anh ca se intalneste cu cineva si ca este pe drumul cel bun pentru a fi fericita pana la adanci batraneti, Olive trebuie sa ia o hotarare. Oamenii de stiinta au nevoie de dovezi. Asadar, ca orice biolog care se respecta, Olive intra in panica si se saruta cu primul barbat pe care il vede.
        Acel barbat este nimeni altul decat Adam Carlsen, un tanar profesor in voga si un marlan bine-cunoscut. Tocmai de aceea, Olive este de-a dreptul uluita cand tiranul laboratorului de la Stanford accepta sa intre in joc si sa fie iubitul ei fals. Dar ... VEZI MAI MULT!

Fata in rochie vargata de Ellie Midwood

        A refuzat sa isi piarda speranta. A avut curajul sa se indragosteasca
        Anul 1942. Helena coboara din trenul de vite pe rampa inghetata de la Auschwitz. Are douazeci si patru de ore ca sa supravietuiasca. Pentru ca este programata sa mearga a doua zi la camera de gazare, nici macar nu i se tatueaza un numar de detinut. In timp ce ninsoarea cade in jurul ei, Helena tremura din toate incheieturile, de frig si de frica, stiind ca a fost condamnata la moarte fara sa aiba nici o vina, fara sa fi comis nici o crima. Cand un ofiter SS vine la ea si o trage din multime, impreuna cu alte cateva femei, Helena se teme de ce e mai rau. Dar barbatul le informeaza ca este ziua unuia dintre gardieni si le ordona sa cante si sa danseze, ca sa intretina atmosfera. In cazarma SS, aerul este sufocant, incarcat de fumul gros de tigara si de conversatiile zgomotoase. Dupa ce canta in cinstea sarbatoritului, Franz, acesta vine la ea si ii da o felie de tort pe un servetel - prima oara dupa zile intregi cand tanara primeste ceva de mancare. Gardianul ordona pe loc ca viata Helenei sa fie crutata, schimbandu-i astfel pentru totdeauna soarta.
        Urmeaza o ... VEZI MAI MULT!

Regina Charlotte de Julia Quinn
        "Suntem o singura coroana. Greutatea lui este a mea, si greutatea mea este a lui"
        In anul 1761, intr-o zi insorita de septembrie, un rege si o regina dau pentru intaia data ochii unul cu celalalt. In cateva ore, sunt deja sot si sotie.
        Nascuta ca o printesa germana, Charlotte de Mecklenburg-Strelitz este o tanara frumoasa, incapatanata si extrem de inteligenta - nu neaparat insusirile pe care curtea britanica le cauta la viitoarea sotie a regelui George al III-lea. Dar firea ei independenta si inflacarata se dovedeste a-i fi de ajutor, fiindca George ascunde mari secrete - secrete ce ar putea zdruncina din temelii insasi monarhia.
        Aruncata fara voia ei in noul rol de regina, Charlotte este nevoita sa descalceasca si sa infrunte intrigile de la curte - avand in acelasi timp grija de propria inima, caci, desi este respinsa si tinuta la distanta, ea se indragosteste iremediabil de ... VEZI MAI MULT!

Fata care a evadat de la Auschwitz de Ellie Midwood

        Nimeni nu scapa cu viata de la Auschwitz. Mala, detinuta cu numarul 19880, a inteles acest lucru de cand a coborat din trenul de vite cu care a fost adusa si a pasit pe portile iadului. Ca mesagera si interpreta pentru SS, ea se foloseste de statutul ei privilegiat in lagar pentru a salva cat mai multe vieti cu putinta, ducandu-le pe furis cate o bucata de paine celor disperati de foame. Edward - detinutul cu numarul 531 - este unul dintre veteranii lagarului. Desi arata ca toti ceilalti, cu capul ras si uniforma sa vargata, Edek este, in secret, unul dintre membrii miscarii de rezistenta. Si are un plan de evadare.
        Amandoi sunt inchisi pentru simplul pacat de a exista. Dar cand se intalnesc, umbrele intunecate ale Auschwitz-ului sunt luminate de un licar de speranta. Edward o convinge pe Mala ca ... VEZI MAI MULT!

Taramul minunilor de Nicholas Sparks

        Nu ne alegem intotdeauna drumul in viata; uneori, drumul ne alege pe noi...
        Dupa ce, impreuna cu Tommie, fiul ei in varsta de sase ani, Beverly fuge din preajma unui sot abuziv, ea incearca sa-si construiasca o noua viata intr-un orasel izolat. Beverly ramane insa permanent in alerta, iar cand Tommie incepe sa sustina ca, in toiul noptii, a auzit pe cineva umbland pe acoperisul casei si strigandu-l pe nume, Beverly ia o decizie disperata... Intre timp, Colby Mills porneste intr-o cursa contracronometru, de un cu totul alt fel. Muzician ratat, Colby conduce acum mica ferma a familiei, situata in Carolina de Nord. Cand se iveste insa ocazia, el accepta un angajament temporar intr-un bar din St. Pete Beach, in Florida, unde o intalneste pe Morgan Lee, ceea ce ii da intreaga viata peste cap.
        Fiica a unui cuplu instarit de medici din Chicago, Morgan tocmai si-a incheiat studiile muzicale la o facultate de prestigiu, iar ambitia ei este sa se mute la Nashville si sa devina star de muzica pop. La nivel romantic si muzical, ea si Colby ... VEZI MAI MULT!

VEZI ALTE CARTI DIN OFERTA!

Carti vandute de LIBRIS!

Va invit sa urmariti si pagina de facebook 100decarti.

Comentarii

Cele mai citite

Fotografiile vechi descoperite într-un album mostenit ....

 Carti pe care le recomand - noutati Gara Malma de ALEX SCHULMAN Povestea urmărește trei călătorii aparent fără legătură între ele, toate îndreptându-se spre aceeași destinație: Malma. Printre protagoniști se numără un tată divorțat și fiica lui, un cuplu în pragul despărțirii și o femeie bântuită de o enigmă din trecut. Pe măsură ce peisajul Suediei se perindă prin ferestrele trenului, amintiri și imagini ingropate în memoria unei familii impovărate de secrete inundă prezentul. Fotografiile vechi descoperite într-un album mostenit devin punctul de convergență al acestor destine încrucișate. - VEZI OFERTA! Intoarcerea acasa de SLAVOMIR RAWICZ Povestea adevarata a unui drum anevoios spre libertate Poveste impresionantă a evadării și supraviețuirii în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Cartea te poartă prin aventurile sale, de la închisoare până în sălbăticie, într-o călătorie plină de suspans și perseverență. Slavomir Rawicz, ofițer de cavalerie polonez, este forțat să treacă pr

Ce sa iei cu tine din 2023

"Dar hotărârea de a supraviețui nu va fi îndeajuns anul acesta." - cel putin asa zice "Flacara de fier" Ești gata pentru tot ce a fost mai bun în 2023?  Carturesti v-a pregatit tot ce a fost mai interesant în 2023, dar poate nu ai apucat să descoperi.  Atat de multe carti! Atat de interesaante! Romantice, thrillere, de aventuri, politiste, in romana, in engleza sau alte limbi! O oferta bogata, pentru toata lumea! Am selectat cateva volume, insa VEZI AICI INTREAGA OFERTA ! Codul Katharina" de JORN LIER HORST           Katharina Haugen a dispărut în urmă cu douăzeci și patru de ani. În fiecare an, la aniversarea dispariției ei, inspectorul șef William Wisting îi vizitează soțul, pe Martin Haugen, bărbatul pe care nu l-a putut ajuta niciodată. Și recitește dosarele cazului, căutând răspunsul pe care nu l-a putut găsi niciodată. Codul pe care nu l-a putut rezolva niciodată.           Până acum. Anul acesta va fi diferit. Căci un polițist de la Kripos, Adrian Stille

Nu mai spuneti ca ati imbatranit si de asta sunteti uituc!

 Creierul uman - misterul din capul nostru Iata o promotie care te ajuta sa cumperi niste carti mult mai valoroase decat pretul lor! bookzone.ro te invită la Hora Reducerilor ! Reduceri de până la 85% și transport gratuit la comenzi de peste 99 lei! Ce te așteaptă pe bookzone.ro în timpul Horei Reducerilor : - Reduceri uluitoare de până la -85% la o selecție largă de produse, indiferent de editură - Transport gratuit la comenzile de peste 99 lei, pentru a face cumpărăturile online și mai accesibile pentru clienții dvs. Am 3 recomandari, trei produse cu adevarat speciale, nu degeaba sunt si cele mai cumparate, iar daca vrei sa vezi intreaga oferta CLICK AICI! Pachet Misterele creierului uman Trei mari valori ale medicinei românești îți dezvăluie misterele creierului uman pornind de la cercetările lor de-o viață. Profesorii Dănăilă, Ciurea și Dulcan au salvat mii de vieți în decursul unor cariere încununate cu recunoaștere internațională și, bineînțeles, cu multă recunoștință, iar acu