Treceți la conținutul principal

"Nu a luat niciodata droguri, nu a facut sex si nu a ucis pe nimeni. De-a lungul a sase saptamani le face pe toate trei."

 Selecția de CARTI DE VACANTA cu și despre crime, mister și alte întâmplări

 In perioada 13-26 iunie pe carturesti.ro primești -20% de la al doilea titlu cumpărat. Succes la descoperit cine, unde și de ce!

Scara Diavolului de HELEN FITZGERALD

Bronny, o tanara australiana, se trezeste saraca in Londra. Este o fata protejata - blanda si amabila - care si-a petrecut adolescenta intr-o bula plina de teama. Nu a luat niciodata droguri, nu a facut sex si nu a ucis pe nimeni. De-a lungul a sase saptamani le face pe toate trei. Un grup de excursionisti intra intr-o casa abandonata din Londra in cautarea unei vieti pline de desfranare fara sa plateasca chirie -->> VEZI MAI MULT!

Lovitura de gratie de STEFAN AHNHEM
A estorcat. A abuzat. A violat. În ascensiunea sa, a călcat în picioare vieţile multora. Este un om cum nu se poate mai josnic, din toate punctele de vedere. Se numeşte Kim Sleizner şi este şeful poliţiei din Copenhaga.

Dunja Hougaard a acţionat clandestin în investigarea fostului ei şef, Sleizner. Luni întregi, Dunja şi echipa ei au strâns informaţii. Când un înalt funcţionar din serviciile de informaţii daneze este găsit mort, împreună cu o femeie necunoscută, pe fundul apei din port, laţul este, în sfârşit, gata să se strângă. Singura întrebare este: pe cine va prinde? În acelaşi timp, pe celălalt mal al canalului, în Helsingborg, poliţistul suedez Fabian Risk primeşte o veste care schimbă totul... -->> VEZI MAI MULT!

Cult de CAMILLA LACKBERG, HENRIK FEXEUS
Când un băieţel dispare de la o grădiniţă din Stockholm, inspectorul de poliţie Mina Dabiri și colegii ei sunt puși din nou la încercare. Găsesc imediat asemănări cu răpirea unui alt copil, încheiată tragic, și înţeleg că au de-a face cu forţe dispuse să ucidă. Iar indiciile sugerează că vor mai dispărea și alţi copii -->> VEZI MAI MULT!

Refugiul de SARAH PEARSE
Un wellness retreat idilic s-a deschis pe o insulă de pe coasta engleză, promițând odihnă și relaxare. Insula, cunoscută localnicilor drept Reaper’s Rock, are un trecut întunecat: a fost cândva terenul unui criminal în serie și se zvonește că ar fi blestemată.

Acum nu mai pot pleca!

Un cadavru este găsit sub pavilionul de yoga, aparent victima unei căzături tragice. Dar detectiva Elin Warner află curând că femeia nu se număra printre oaspeți. -->> VEZI MAI MULT!

Si din zece n-a mai ramas nici unul de AGATHA CHRISTIE
CEL MAI VÂNDUT SCRIITOR AL TUTUROR TIMPURILOR

CĂRȚI TRADUSE ÎN PESTE 100 DE LIMBI

PESTE 2 MILIARDE DE EXEMPLARE VÂNDUTE

„Zece...“ Zece străini sunt atrași de un misterios U.N. Owen, într-o casă de pe o insulă izolată, din apropierea Devonului. „Nouă...“ În timpul cinei, un mesaj înregistrat îi acuză pe fiecare în parte de câte o crimă, iar în final, în aceeași seară, unul dintre oaspeți moare. „Opt...“ Rupți de lume din cauza unei furtuni violente și urmăriți de versurile unei vechi poezii pentru copii, care număra descrescător de la zece la zero, oaspeții lui U.N. Owen încep, unul câte unul, să moară. „Șapte...“ Care dintre ei este criminalul? Oare va supraviețui cineva? -->> VEZI MAI MULT!

Zeii vinovatiei de MICHAEL CONNELLY
Mickey Haller primește sms-ul „Sună-mă urgent - 187”, iar codul penal pentru crimă din California îi atrage imediat atenția. Cazurile de crimă au cele mai mari mize și sunt plătite bine, ceea ce înseamnă că Haller trebuie să fie în cea mai bună formă pentru această nouă provocare.

Mickey află că victima era o fostă clientă, o prostituată pe care credea că a salvat-o și a pus-o pe calea dreaptă. Află curând că ea s-a întors în LA și a revenit la viața ei de dinainte. Departe de a o salva, poate Mickey a fost cel care a pus-o în pericol. Bântuit de fantomele trecutului său, Mickey trebuie să muncească neobosit și să-și dovedească toată îndemânarea într-un caz care ar putea însemna răscumpărarea sa supremă sau dovada vinovăției sale supreme. -->> VEZI MAI MULT!

VEZI INTREAGA COLECTIE DE CARTI CU MISTERE SI CRIME DESCIFRATE!

Nu uitati si de PROMOTIE: In perioada 13-26 iunie pe carturesti.ro primești -20% de la al doilea titlu cumpărat. Succes la descoperit cine, unde și de ce!

Va invit sa urmariti si pagina de facebook 100decarti.

Comentarii

Cele mai citite

Fotografiile vechi descoperite într-un album mostenit ....

 Carti pe care le recomand - noutati Gara Malma de ALEX SCHULMAN Povestea urmărește trei călătorii aparent fără legătură între ele, toate îndreptându-se spre aceeași destinație: Malma. Printre protagoniști se numără un tată divorțat și fiica lui, un cuplu în pragul despărțirii și o femeie bântuită de o enigmă din trecut. Pe măsură ce peisajul Suediei se perindă prin ferestrele trenului, amintiri și imagini ingropate în memoria unei familii impovărate de secrete inundă prezentul. Fotografiile vechi descoperite într-un album mostenit devin punctul de convergență al acestor destine încrucișate. - VEZI OFERTA! Intoarcerea acasa de SLAVOMIR RAWICZ Povestea adevarata a unui drum anevoios spre libertate Poveste impresionantă a evadării și supraviețuirii în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Cartea te poartă prin aventurile sale, de la închisoare până în sălbăticie, într-o călătorie plină de suspans și perseverență. Slavomir Rawicz, ofițer de cavalerie polonez, este forțat să treacă pr

Ce sa iei cu tine din 2023

"Dar hotărârea de a supraviețui nu va fi îndeajuns anul acesta." - cel putin asa zice "Flacara de fier" Ești gata pentru tot ce a fost mai bun în 2023?  Carturesti v-a pregatit tot ce a fost mai interesant în 2023, dar poate nu ai apucat să descoperi.  Atat de multe carti! Atat de interesaante! Romantice, thrillere, de aventuri, politiste, in romana, in engleza sau alte limbi! O oferta bogata, pentru toata lumea! Am selectat cateva volume, insa VEZI AICI INTREAGA OFERTA ! Codul Katharina" de JORN LIER HORST           Katharina Haugen a dispărut în urmă cu douăzeci și patru de ani. În fiecare an, la aniversarea dispariției ei, inspectorul șef William Wisting îi vizitează soțul, pe Martin Haugen, bărbatul pe care nu l-a putut ajuta niciodată. Și recitește dosarele cazului, căutând răspunsul pe care nu l-a putut găsi niciodată. Codul pe care nu l-a putut rezolva niciodată.           Până acum. Anul acesta va fi diferit. Căci un polițist de la Kripos, Adrian Stille

Pachete de carti de educatie financiara - ne decidem sa o ducem mai bine

 Carti de dezvoltare personala prin educatie financiara Educația financiară este o abilitate esențială pentru a putea lua decizii în cunoștință de cauză în ceea ce privește banii noștri. Cărțile despre educația financiară pot fi o sursă excelentă de informații pentru a ne îmbunătăți cunoștințele și abilitățile financiare. Iată câteva motive pentru care ar trebui să c itești despre educația financiară : Pentru a-ți îmbunătăți situația financiară. Educația financiară te poate ajuta să-ți îmbunătățești situația financiară pe termen scurt și lung. Cărțile despre educația financiară te pot învăța cum să economisești bani, să-ți plătești datoriile și să-ți construiești averea. Pentru a înțelege mai bine cum funcționează banii. Cărțile despre educația financiară pot oferi o privire de ansamblu asupra conceptelor financiare de bază, cum ar fi bugetarea, economisirea, investițiile și creditul. Acestea te pot ajuta să înțelegi mai bine modul în care banii tăi lucrează pentru tine și cum poți s