Treceți la conținutul principal

... dupa ce-si inverseaza gentile la sala de sport, vietile lor se impletesc - si scapa total de sub control.

Ce carti frumoase! Si o promotie buna! 

In acest weekend, in libraria LIBRIS - TOATE titlurile editurii Litera au reduceri intre -50%-30%. 

Carti foarte frumoase in aceasta promotie, iar eu am gasit cateva despre viata, carti care ne provoacă să ne punem întrebări, să căutăm răspunsuri, să facem conexiuni și să găsim soluții. 

Cartile ne oferă perspectivă asupra lumii, deoarece ne expun la diferite culturi, istorii, realități și perspective. Ele ne permit să călătorim în timp și spațiu, să ne identificăm cu alți oameni și să ne îmbogățim experiența de viață. Ele ne ajută să ne dezvoltăm empatia, toleranța și respectul față de diversitate.

Puteti sa alegeti din recomandarile mele sau sa cautati alte carti foarte frumoase AICI - in libraria LIBRIS!

In mod normal, Sam si Nisha nu ar fi trebuit sa-si intersecteze niciodata drumurile. Dar dupa ce-si inverseaza gentile la sala de sport, vietile lor se impletesc - si scapa total de sub control. La o prima vedere, fiecare o judeca pe cealalta dintr-un unghi limitat, subiectiv. In scurt timp insa, descopera ca se afla de aceeasi parte a baricadei: amandoua sunt femei intr-o lume nedreapta si abuziva a barbatilor ... VEZI MAI MULT!


Aceasta carte e una care mi-a ramas in minte - m-a impresionat lupta, panica, viata grea pe care o au unii oameni - excelenta carte!!! 
Lydia Quixano Perez traieste in orasul mexican Acapulco si este proprietara unei mici librarii. Are un fiu in varsta de opt ani, Luca, lumina ochilor ei, si un sot minunat, jurnalist de profesie. Si cu toate ca realitatea dura a cartelurilor incepe sa-si faca simtita prezenta, viata Lydiei este, in principiu, una destul de confortabila. Desi stie ca nu se vor vinde, Lydia aduce in librarie si o parte dintre cartile ei favorite. Iar intr-o buna zi, un barbat intra in magazin si alege cateva carti, printre care si doua dintre preferatele ei. Javier este un erudit si un barbat fermecator. Si, ceea ce Lydia nu stie, este liderul celui mai nou cartel al drogurilor din oras. Dupa ce sotul ei publica un articol in care vorbeste fara ocolisuri despre proaspatul jefe, viata intregii familii se va schimba radical. Silita sa fuga din oras in urma asasinarii sotului si a rudelor sale, Lydia calatoreste impreuna cu fiul ei cu faimosul tren La Bestia spre nord, catre Statele Unite, acolo unde Javier nu-i poate gasi ... VEZI MAI MULT!


Mallory Greenleaf a terminat cu sahul. Fiecare mutare conteaza in zilele noastre; dupa ce acest sport a dus la distrugerea familiei sale cu patru ani in urma, Mallory se concentreaza asupra mamei si surorilor sale si asupra slujbei fara perspective care ii permite sa isi intretina familia. Asta pana cand accepta fara tragere de inima sa joace intr-un ultim turneu caritabil si, fara sa stie prea bine cum, il invinge pe celebrul Nolan Sawyer, actualul campion mondial si baiat rau al sahului.
Infrangerea lui Nolan in fata unei necunoscute socheaza pe toata lumea ... VEZI MAI MULT!

Paris, iulie 1942: Sarah, o fetita evreica in varsta de zece ani, este arestata in toiul noptii, impreuna cu parintii ei, de politia franceza, dar nu inainte de a-si incuia fratele in ascunzatoarea lor secreta, convinsa fiind ca se va intoarce dupa numai cateva ore pentru a-l elibera. Paris, mai 2002: Julia, o jurnalista americana, stabilita de multi ani la Paris si maritata cu un francez, trebuie sa scrie un articol despre razia de la Vel' d'Hiv, cu ocazia comemorarii a saizeci de ani de la acest eveniment de trista amintire in istoria Frantei. In timpul investigatiei sale, Julia descopera intamplator o serie de secrete de familie adanc ingropate, care o leaga de Sarah, si simte nevoia de a reconstitui destinul tragic al fetei. Pe masura ce se adanceste in trecu­tul ei, lucrurile pe care le afla o tulbura si o fac sa-si puna intrebari cu privire la propria existenta ... VEZI MAI MULT!

Paris, 1944. Elise Chevalier stie ce inseamna sa iubesti... si sa urasti. Logodnicul ei, un tanar soldat francez, a fost ucis de trupele germane pe cand apara Linia Maginot. Nevoita sa supravietuiasca acum sub ocupatie inamica, Elise trebuie sa-si inabuse cu orice pret furia care mocneste in ea. Sebastian Kleinhaus nu se mai recunoaste. Obligat sa poarte uniforma nazista, pe care o dispretuieste, tanarul cauta cu disperare o cale de iesire si pe cineva, oricine, care sa-i poata oferi o salvare.
 
Bretania, 1963. Cautand prin valiza ponosita de sub patul mamei sale, tanara Josephine Chevalier, in varsta de optsprezece ani, descopera un secret care o tulbura profund. Hotarata sa scoata la iveala adevarul, porneste intr-o calatorie la Paris, unde afla ... VEZI MAI MULT!

Jimbocho, Tokyo. Cartierul librariilor si al anticariatelor, un veritabil paradis pentru cititorii pasionati. Un colt de lume linistit si atemporal, aflat la numai cativa pasi de metrou si de marile cladiri moderne ale capitalei. Siruri intregi de vitrine pline de carti, noi sau la mana a doua. Nu toata lumea cunoaste cartierul, oamenii fiind atrasi mai cu seama de Ginza sau de miile de lumini din Shibuya.
Desi locuieste de ani buni in Tokyo, Tatako - o fata de douazeci si cinci de ani, cu o viata destul de monotona - nu a frecventat niciodata acea parte a orasului. Totusi, aici este situata libraria Morisaki, care se afla in familia ei de trei generatii. O pravalioara cu carti, intr-o cladire veche din lemn, cu o camera la etaj, folosita ca depozit ... VEZI MAI MULT!

Secrete intunecate si dureri ascunse, intr-un roman fascinant, plasat in Italia sfasiata de razboi si pe strazile pline de viata din New York
New York, 1979
De Ziua Recunostintei, Evelina este inconjurata de familie si de prietenii iubiti, care s-au reunit la ea acasa, ca in fiecare an. Inima ei, desi plina de recunostinta pentru tot ceea ce are, poarta regrete pentru acele lucruri la care a renuntat. Desi traieste in America de peste treizeci de ani, este inca italianca in adancul sufletului ei.
Nordul Italiei, 1934
Tanara Evelina duce o viata privilegiata alaturi de parintii si fratii ei, intr-o vila maiestuoasa, dar care are mare nevoie de reparatii. Sora ei mai mare, Benedetta, urmeaza sa se casatoreasca cu un bancher, pentru a raspunde dorintelor tatalui ei. Evelina isi jura ca nu se va casatori niciodata din datorie ... VEZI MAI MULT!

Puteti sa alegeti din recomandarile mele sau sa cautati alte carti foarte frumoase AICI - in libraria LIBRIS!

Mai putem povesti si pe pagina de facebook 100decarti - haideti acolo!

Comentarii

Cele mai citite

Pachete de carti de educatie financiara - ne decidem sa o ducem mai bine

 Carti de dezvoltare personala prin educatie financiara Educația financiară este o abilitate esențială pentru a putea lua decizii în cunoștință de cauză în ceea ce privește banii noștri. Cărțile despre educația financiară pot fi o sursă excelentă de informații pentru a ne îmbunătăți cunoștințele și abilitățile financiare. Iată câteva motive pentru care ar trebui să c itești despre educația financiară : Pentru a-ți îmbunătăți situația financiară. Educația financiară te poate ajuta să-ți îmbunătățești situația financiară pe termen scurt și lung. Cărțile despre educația financiară te pot învăța cum să economisești bani, să-ți plătești datoriile și să-ți construiești averea. Pentru a înțelege mai bine cum funcționează banii. Cărțile despre educația financiară pot oferi o privire de ansamblu asupra conceptelor financiare de bază, cum ar fi bugetarea, economisirea, investițiile și creditul. Acestea te pot ajuta să înțelegi mai bine modul în care banii tăi lucrează pentru tine și cum poți s

Nu mai spuneti ca ati imbatranit si de asta sunteti uituc!

 Creierul uman - misterul din capul nostru Iata o promotie care te ajuta sa cumperi niste carti mult mai valoroase decat pretul lor! bookzone.ro te invită la Hora Reducerilor ! Reduceri de până la 85% și transport gratuit la comenzi de peste 99 lei! Ce te așteaptă pe bookzone.ro în timpul Horei Reducerilor : - Reduceri uluitoare de până la -85% la o selecție largă de produse, indiferent de editură - Transport gratuit la comenzile de peste 99 lei, pentru a face cumpărăturile online și mai accesibile pentru clienții dvs. Am 3 recomandari, trei produse cu adevarat speciale, nu degeaba sunt si cele mai cumparate, iar daca vrei sa vezi intreaga oferta CLICK AICI! Pachet Misterele creierului uman Trei mari valori ale medicinei românești îți dezvăluie misterele creierului uman pornind de la cercetările lor de-o viață. Profesorii Dănăilă, Ciurea și Dulcan au salvat mii de vieți în decursul unor cariere încununate cu recunoaștere internațională și, bineînțeles, cu multă recunoștință, iar acu

Librariile mele

 Librariile de unde va aduc eu cartile Blogul meu este unul care promoveaza cartile - prin urmare, va aduc oferte din librariile online, din 17 librarii online, unde activez ca afiliat - caut carti pe rafturile virtuale, citesc despre noutati, despre autori, ma scufund in lumea unde totul e posibil, si caut aici finalurile fericite! Am insirat mai jos librariile de unde va aduc eu cartile despre care scriu pe acest blog, si pe pagina de facebook pe care, de asemenea, mai vin cu lucruri dragute de prin librariile mele favorite,  https://www.facebook.com/100decarti 1.  elefant.ro "- este un proiect al companiei elefant online S.A . lansat în 17 iunie 2010. Proiectul a început prin a fi o librărie online oferind o experiență complexă de shopping cultural online, iar ulterior a devenit Mallul Online al Familiei Tale , în ofertă regăsindu-se produse pentru cei mici și pentru cei mari, pentru casă și pentru grădină. elefant.ro comercializează în prezent în jur de 110.000 de produse din