sâmbătă, 19 martie 2016

Super weekend Nemira! Reduceri intre 30% - 89% la TOATE titlurile + Transport GRATUIT!

Super-reducere de pret in week-end

In acest weekend TOATE titlurile Nemira au reduceri intre 30% - 89%  + Transport GRATUIT indiferent de valoarea comenzii!
Vreti sa stiti care sunt cele mai cautate titluri de la aceasta editura? Iata:

- doua carti care au pret sub 10 lei si reduceri de peste 60%.

Viata ca o teapa. Mic tratat antiratare - Alan H. Cohen
Crezi ca nu meriti sa suferi? Te bucuri de viata? Spui „da“ cand ai vrea sa spui „nu“?
Ai senzatia ca toti ceilalti sunt mai importanti decat tine?
Nu te astepti la nimic bun? Te lasi condus de aparente?
Iti infometezi sufletul?
Alan H. Cohen iti dezvaluie zece motive care iti transforma viata in chin si iti arata ce poti face pentru a îndrepta lucrurile. - VEZI MAI MULT!Iubirea ca o teapa. Mic tratat de reusita in amor - Alan H. Cohen
Crezi că soarta e nedreaptă cu tine?

Că ai ghinion în dragoste?
Că ţi se joacă mereu o festă?
Ai sentimentul că nu există relaţia perfectă și că iubirea e doar un mit?
Alan H. Cohen îţi dezvăluie cu umor de ce dai greș în amor. Îţi dă sfaturi practice despre cum poţi afla cine este omul potrivit pentru tine. Îţi povestește din experienţele altora. Îţi arată că e bine să te schimbi pentru ca viaţa ta să se schimbe. - VEZI MAI MULT!

Apoi, mai sunt:

Inainte de barbati - Nina Bouraoui
Un roman incandescent şi senzual, care dezvăluie zbuciumul şi fragilitatea adolescenţei, voluptuos dar plină de graţie, hipnotic, irezistibil.

Povestea unui băiat care trăieşte singur cu mama sa. Povestea unei veri, anotimp periculos şi violent. Povestea lui Jérémie şi a obsesiei sale pentru Sami. Povestea unei părăsiri. Tinereţea, vârstă sălbatică – orice e posibil, orice poate fi năruit, pentru că totul este comandat de o singută forţă: DORINŢA.

„Scriitura carnală, la limita organicului, dezvăluie o sinceritate în care se contopeşte inocenţa cu „neajunsul de a te fi născut” atât de proprii adolescenţei. Printr-un personaj unic, suntem invitaţi să privim realitatea cu ochii spălaţi de ipocrizie, de laşitate, demistificând virtuţile sufletului pentru exaltarea autentică a dorinţei. [...] Aceasta e arta Ninei Bouraoui: oferă, cu tandreţe, chipul nevăzut al celuilalt.”
Thomas Yadan
VEZI MAI MULT!


Seria Jocurile foamei - Suzanne Collins - VEZI OFERTA!

VEZI INTREAGA OFERTA DE WEEK-END NEMIRA!

Articol realizat in parteneriat cu libraria LIBRIS si 2parale!  

Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti

Pe site-ul meu 100decarti puteti gasi fragmente de 50-60 de pagini din carti, si librariile de unde puteti sa cumparati cartile ale caror fragmente le-am redat.


Comisioanele realizate din vanzarile de carte de pe acest blog 100decarti.blogspot.ro si de pe site-ul meu https://sites.google.com/site/100decarti  o vor ajuta pe fiica mea sa parcurga cu bine perioada pe care o petrece la Sevilla, unde a fost acceptata cu bursa ERASMUS - arhitectura, pentru acest an scolar!
Va atasez confirmarea acceptarii de pe site-ul Universitatii din Sevilla! 

Aici, la finalul articolului am pus si o poza cu confirmarea acceptarii la Universitate.


Libris.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu