vineri, 25 martie 2016

Super weekend Curtea Veche! Reduceri intre 25% - 40% la TOATE titlurile + Transport GRATUIT!

Oferta buna la carti - merita sa vezi

In acest weekend toate titlurile editurii Curtea Veche au reduceri intre 25%-40%, TRANSPORT GRATUIT indiferent de valoarea comenzii!

Cele mai vandute titluri din aceasta campanie sunt:

Flash-uri din sens opus - Marian Godina - VEZI DETALII!
Am extras doua pagini cu doua scurte intamplari din acest volum placut de citit, relaxant, iar acuma la un pret excelent si TRANSPORT GRATUIT!
Paginile se deruleaza mai jos, pe rand, fara oprire, daca nu ati apucat sa cititi, asteptati putin, pagina revine:


Carte regala de bucate - Principesa Margareta a Romaniei - VEZI DETALII!
Vei putea realiza retete cu adevarat deosebite!  TRANSPORT GRATUIT!De la bine la excelent - Zig Ziglar - VEZI DETALII!
Zig Ziglar e neîntrecut în domeniul motivaţional şi poate realmente să te ajute să-ţi limpezeşti mintea, să laşi la o parte gândurile care te împiedică să ai succes în viaţă şi să-ţi împlineşti vocaţia. Cu ajutorul lui, vei izbuti să înţelegi în ce constă o reuşită adevărată şi să redevii stăpân pe visurile tale. Aşa că lasă-l să-ţi arate cum să duci o viaţă excelentă, şi nu doar bună! TRANSPORT GRATUIT!


Despre fericire, viata si multe altele - Dalai Lama - VEZI DETALII!
„Oricine vrea să obţină fericirea şi să evite suferinţa. Atunci când ne amintim că ceilalţi sunt în număr infinit, iar tu eşti doar unul singur, indiferent cât de superior eşti, ceilalţi devin mai valoroşi. Şi dacă ai o oarecare putere de judecată, vei descoperi că merită să te sacrifici pentru binele celorlalţi. TRANSPORT GRATUIT!

Acestea fiind doar cateva din cartile aflate in aceasta promotie de week-end, va invit sa vedeti intreaga oferta cu reduceri de pana la 40% la carti foarte interesante de la Curtea Veche si nu uitati un aspect important - TRANSPORT GRATUIT!  INDIFERENT DE VALOAREA COMENZII!

Articol realizat in parteneriat cu libraria LIBRIS si 2parale!  

Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti

Pe site-ul meu 100decarti puteti gasi fragmente de 50-60 de pagini din carti, si librariile de unde puteti sa cumparati cartile ale caror fragmente le-am redat.


Comisioanele realizate din vanzarile de carte de pe acest blog 100decarti.blogspot.ro si de pe site-ul meu https://sites.google.com/site/100decarti  o vor ajuta pe fiica mea sa parcurga cu bine perioada pe care o petrece la Sevilla, unde a fost acceptata cu bursa ERASMUS - arhitectura, pentru acest an scolar!
Va atasez confirmarea acceptarii de pe site-ul Universitatii din Sevilla! 

Aici, la finalul articolului am pus si o poza cu confirmarea acceptarii la Universitate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu