miercuri, 20 aprilie 2016

70.000 de titluri în promoţie - reduceri de până la 80% de ZIUA CARTII

Oferta de carte din doua librarii uriase

Nenumarate sunt ofertele la carti in aceste zile, iar in acest articol am sa va povestesc despre doua campanii prilejuite de ziua cartii, poate va ajuta sa gasiti cartea pe care doreati sa o cumparati:
Cele doua promotii vin de la Elefant si de la eMAG, si le detaliez mai jos:

50% REDUCERE LA CARTE PE ELEFANT

In această seară, la ora 00.00 se da drumul unei promoții de 50% REDUCERE la peste 50 000 de cărți.
Promoția este valabilă doar mâine, 21 aprilie, iar voi puteti beneficia de ea introducând codul HAPPY50BOOKS în pagina de comandă. - VEZI CARTILE DIN PROMOTIA ELEFANT!


Pana la 80% DISCOUNT - ZIUA CARTII LA eMAG - “Book Manifest”

O sărbătorim pe 23 aprilie şi cea mai bună metodă de ne aduce aminte că o mare parte din creativitatea noastră se datorează exerciţiului lecturii este ...  să cumparam cât mai multe cărţi!
Iată de ce eMAG vă invită să participaţi la Campania “Book Manifest”!

Aşadar, în perioada 19-23 aprilie 2016, nu mai puţin de 70.000 de titluri în promoţie se află ofertă cu reduceri de până la 80%.
Cărţile au dat buzna în “rafturile” de campanie eMAG cu promoţii care mai de care mai frumoase.

Titlurile incită la “pune-mă în coş” –  albume de artă sau educative, Biblia ilustrată, beletristică şi carte de călătorie, mii de tentaţii aşteaptă să fie evidenţiate prin promovare creativă. - VEZI CARTILE DIN PROMOTIA eMAG!


Ziua Internațională a cărții și a drepturilor de autor se sărbătorește anual pe 23 aprilie și este organizată de UNESCO în scopul promovării lecturii, publicării și a drepturilor de autor. Prima astfel de manifestare s-a desfășurat în 1995.

23 aprilie marchează trecerea în neființă a doi titani ai literaturii universale: William Shakespeare și Miguel de Cervantes, precum și a altor scriitori: scriitorul peruan Inca Garcilaso de la Vega (1616), poetul englez William Wordsworth (1850), scriitorul francez Jules Barbey d'Aurevilly (1889) și poetul englez Rupert Brooke (1915).

Prin Hotărârea de Guvern nr. 293 din 14 aprilie 2005, ziua de 23 aprilie a fost declarată "Ziua Bibliotecarului din România"[1], astfel că în România, începând cu 2005, în ziua de 23 aprilie se sărbătorește și Ziua Bibliotecarului concomitent cu Ziua Internațională a cărții și a drepturilor de autor (WIKIPEDIA)

Articol realizat in parteneriat cu libraria Elefant  si eMAG!  

Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti

Pe site-ul meu 100decarti puteti gasi fragmente de 50-60 de pagini din carti, si librariile de unde puteti sa cumparati cartile ale caror fragmente le-am redat.


Comisioanele realizate din vanzarile de carte de pe acest blog 100decarti.blogspot.ro si de pe site-ul meu https://sites.google.com/site/100decarti  o vor ajuta pe fiica mea sa parcurga cu bine perioada pe care o petrece la Sevilla, unde a fost acceptata cu bursa ERASMUS - arhitectura, pentru acest an scolar (sa nu credeti ca e usor, nici pentru ea, plecata la peste 3000 km, nici pentru noi, ca parinti, cu gandul si sufletul acolo, cand te intrebi in fiecare clipa ce face si cum o mai duce - de exemplu, in ianuarie si-a rupt un oscior la picior, la degetele, fara mama si tata langa ea, a mers asa, cu osul rupt la examen, apoi au dus-o colegii la spital, apoi emotii cu asigurarea, apoi emotii ca nu putea umbla, cu ghips pana la genunchi - insa totul e mai usor cand esti tanar)
!

Va atasez confirmarea acceptarii de pe site-ul Universitatii din Sevilla! 
Aici, la finalul articolului am pus si o poza cu confirmarea acceptarii la Universitate. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu