joi, 28 aprilie 2016

CARTILE SECOLULUI XXI + VOUCHER 45% la MII de CARTI

NOUTATI - Cartile care ne cuceresc

Or fi cartile clasice foarte bune, cautate si obligatorii pentru inraitii in ale cititului, insa noul stil de scris - alert, modern, se pliaza foarte bine pe felul nostru de viata, astfel ca noutatile sunt vanate de catre noi, si de abia asteptam sa apara o carte noua buna!
Asa ca avem o categorie de carti care poate si numita "Cartile secolului XXI" pentru care aveti un scurt colaj mai jos - oferta este adusa de libraria ELEFANT.

In plus, se ofera VOUCHER de 45% la mii de carti, din toate categoriile - regulamentul pentru voucher este AICI!


Articol realizat in parteneriat cu libraria ELEFANT si 2parale!  

Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti

Pe site-ul meu 100decarti puteti gasi fragmente de 50-60 de pagini din carti, si librariile de unde puteti sa cumparati cartile ale caror fragmente le-am redat.


Comisioanele realizate din vanzarile de carte de pe acest blog 100decarti.blogspot.ro si de pe site-ul meu https://sites.google.com/site/100decarti  o vor ajuta pe fiica mea sa parcurga cu bine perioada pe care o petrece la Sevilla, unde a fost acceptata cu bursa ERASMUS - arhitectura, pentru acest an scolar!
Va atasez confirmarea acceptarii de pe site-ul Universitatii din Sevilla! 

Aici, la finalul articolului am pus si o poza cu confirmarea acceptarii la Universitate.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu