luni, 25 aprilie 2016

Oultander. Toată seria în engleză

Outlander - Diana Gabaldon

Pentru fanii care citesc și în engleză, toată seria Outlander în original (engleză) e disponibilă la Books Express.
Outlander Boxed Set (1-4): Outlander, Dragonfly in Amber, Voyager, Drums of Autumn
La comenzile de peste 150 lei beneficiati de un voucher de 30 lei, aplicati codul BOOKLOVER
Poate fi achizitionata la pachet - SET complet sau independent, fiecare volum - VEZI DETALII SI PRET OUTLANDER - ENGLEZA!

Praise for Diana Gabaldon's Outlander novels
"Marvelous and fantastic adventures, romance, sex . . . perfect escape reading."--"San Francisco Chronicle"," " on "Outlander"
" "
"History comes deliciously alive on the page."--New York "Daily News"," "on" Outlander"
"Gabaldon is a born storyteller. . . . The pages practically turn themselves."--"The Arizona Republic"," "on" Dragonfly in Amber"
" "
"Triumphant . . . Her use of historical detail and a truly adult love story confirm Gabaldon as a superior writer."--"Publishers Weekly"," "on "Voyager"
" "
"Unforgettable characters . . . richly embroidered with historical detail."--"The Cincinnati Post"," "on "Drums of Autumn"

Articol realizat in parteneriat cu libraria Books Express si 2parale!  

Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti

Pe site-ul meu 100decarti puteti gasi fragmente de 50-60 de pagini din carti, si librariile de unde puteti sa cumparati cartile ale caror fragmente le-am redat.


Comisioanele realizate din vanzarile de carte de pe acest blog 100decarti.blogspot.ro si de pe site-ul meu https://sites.google.com/site/100decarti  o vor ajuta pe fiica mea sa parcurga cu bine perioada pe care o petrece la Sevilla, unde a fost acceptata cu bursa ERASMUS - arhitectura, pentru acest an scolar!
Va atasez confirmarea acceptarii de pe site-ul Universitatii din Sevilla! 

Aici, la finalul articolului am pus si o poza cu confirmarea acceptarii la Universitate.

books-express.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu