miercuri, 25 ianuarie 2017

Complot impotriva Vaticanului. Planul lui Hitler de a-l rapi pe papa Pius al XII-lea - de Dan Kurzman - doar 3,34 lei

3 ZILE DE PROMOTII LA CARTI


Eveniment de reduceri activ timp de 3 zile, până vineri 27 ianuarie la miezul nopții.


Din fericire pentru cititorii pasionati de carti, vom avea 50% REDUCERE la carti, iar pentru comenzile mai mari de 249 lei, o extra-reducere de 50 lei! 

Sunt puse la dispozitie coduri de reducere active timp de 3 zile
BOOKS50 (50% discount la Cărți); 
WOW50 (50 de lei extra-reducere la comenzi de minimum 249 de lei).

Am ales un titlu cu un pret minuscul - 3,34 lei:

Complot impotriva Vaticanului. Planul lui Hitler de a-l rapi pe papa Pius al XII-lea - Dan Kurzman

 Prezentare

Un ordin socant de la Hitler si neasteptata intorsatura luata de evenimente care reverbereaza si astazi!Este septembrie 1943, cel de-al Doilea Razboi Mondial devasteaza Europa, iar Adolf Hitler este furios ca aliatul si prietenul lui Benito Mussolini a fost rasturnat de la putere in Italia. Trimite trupele germane in Roma si ii da „o misiune speciala“ generalului SS Karl Wolff.

Misiunea: sa invadeze Vaticanul si sa il rapeasca pe Papa Pius al XII-lea. Dovezile dezvaluie mai tarziu ca toti membrii curiei trebuiau asasinati si era posibil ca si papa sa aiba aceeasi soarta.

Intre timp, se fac planuri pentru deportarea evreilor Romei la Auschwitz ca parte a „Solutiei Finale“.

Acum, atenti sa intre si in gratiile Aliatilor in probabilitatea tot mai mare a infrangerii germanilor, generalul Wolff si ceilalti conspiratori incep sa joace un joc periculos care le va schimba vietile, reputatiile si istoria: decide sa intarzie complotul lui Hitler impotriva papei, chiar si cand planurile de ridicare a evreilor din Roma sunt finalizate. Ca parte a acestui joc cinic, conspiratorii il abordeaza pe papa, sperand sa il convinga ca tacerea lui in cazul inevitabilei actiuni impotriva evreilor i-ar putea salva viata si comorile de la Vatican si poate ar diminua dimensiunile operatiunii impotriva comunitatii evreiesti.

Indiferent de ceea ce va decide Pius, complotul impotriva lui va schimba cursul istoriei.

Aceasta poveste a intrigilor si tradarii este unul din cele mai extraordinare episoade ale celui de-al Doilea Razboi Mondial. Dan Kurzman este primul jurnalist care l-a intervievat pe generalul Wolff dupa eliberarea lui din inchisoare dupa razboi. Iar aceasta este singura carte care spune intreaga poveste detaliata a complotului impotriva Vaticanului si a indelungatelor sale consecinte.
VEZI OFERTA PENTRU VOLUMUL Complot impotriva Vaticanului

VEZI INTREAGA PROMOTIE DE EXCEPTIE LA CARTI


Articol realizat in parteneriat cu libraria ELEFANT!

Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti

Pe site-ul meu 100decarti puteti gasi fragmente de 50-60 de pagini din carti, si librariile de unde puteti sa cumparati cartile ale caror fragmente le-am redat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu