joi, 26 ianuarie 2017

Cu ultima suflare

De ce merita traita viata? Ce faci cand viitorul ramane un etern prezent? Ce inseamna sa ai un copil cand nu mai ai sansa la viata?


Vreau sa va spun ca la Carturesti vom avea o promotie cu reduceri de pret de 40% la carti, timp de 3 zile, adica 27 - 28 - 29 ianuarie! 

Cele mai ravnite carti vor avea preturi foarte bune:

Cu ultima suflare - PAUL KALANITHI

Cu ultima suflare este cronica transformarii sale dintr-un naiv student la Medicina, care se intreaba ce inseamna o viata plina de sens, in neurochirurg, in pacient si intr-un tata care trebuie sa-si infrunte propria moarte.


Celelalte volume pe care le asteptam si care vor fi cu pret redus in urmatoarele trei zile:


Fluturi Vol. III - IRINA BINDER

Inainte sa te cunosc - JOJO MOYES

Daca vi s-a parut interesant, va invit in libraria online Carturesti - partener in activitatea mea de afiliere. sa vedeti o oferta foarte frumoasa la carti, filme, muzica, articole pentru servirea ceaiului si cafelei, precum si multe alte lucruri!

Oferta realizata in parteneriat cu CARTURESTI !

Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti

Pe site-ul meu 100decarti puteti gasi fragmente de 50-60 de pagini din carti, si librariile de unde puteti sa cumparati cartile ale caror fragmente le-am redat


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu