duminică, 19 februarie 2017

La doua carti cumparate primesti "Nu genul ala de fata" CADOU

Ecuatia fericirii -->> Nu-ti dori nimic + Fa orice = Ai totul


Avem aici o promotie frumoasa de carti - la oricare doua carti cumparate de la Publica, Victoria Books sau Narator, primiti cadou volumul "Nu genul ala de fata" de LENA DUNHAM - aceasta este oferta de la Carturesti - VEZI OFERTA DE CARTI!


Din colectia de carti pusa la dispozitie in aceasta promotie, si in care gasiti carti de dezvoltare personala, memorii si biografii, iata doar cateva titluri:

1. Cei mai destepti copii din lume si modelele de invatamant care i-au format - AMANDA RIPLEY

Cei mai privilegiați copii din America beneficiază de școli cu tehnologie de vârf și de părinți bine educați. Cu toate astea, au rezultate mai slabe la matematică, de exemplu, decât copiii din alte 27 de țări. Pentru a afla motivele, Amanda Ripley însoțește trei adolescenți americani într-un periplu de un an în Finlanda, Coreea de Sud și Polonia, țări care au obținut rezultate net superioare în ultimele decenii. Autoarea întâlnește reformatori cu experiență, elevi care arată ca niște zombi din cauza lipsei de somn și un profesor care câștigă 4 milioane de dolari pe an. Poveștile lor ne aduc speranță și claritate și ne dezvăluie modul în care țările își revoluționează sălile de clasă și îi învață pe copii să gândească singuri. - VEZI MAI MULT


2. Grit - Puterea pasiunii si a perseverentei - ANGELA DUCKWORTH - 
Pornind de la propria poveste – aceea de fiică a unui om de ştiinţă care îi deplângea frecvent lipsa de „geniu” – Angela Duckworth descrie dificultăţile de care s-a lovit de-a lungul carierei sale și care au condus-o spre ipoteza că secretul realizărilor excepționale nu este, de fapt, talentul, ci o combinaţie unică de pasiune şi perseverenţă pe care ea o numește grit. - VEZI MAI MULT!


3. Noua stiinta a motivarii - Cum sa conduci, sa energizezi si sa implici prin Metoda Motivatiei Optime - SUSAN FOWLER
Fowler susține că liderii încă depind de tehnicile tradiționale de recompensă și pedeapsă, pentru că nu au înțeles ce alternative au și nu știu ce abilități sunt necesare pentru a aplica noua știință a motivației - VEZI MAI MULT!


4. TED Talk - Ghidul oficial TED pentru vorbitul in public - CHRIS ANDERSON
TED Talks este un proiect al editurii Publica, sustinut de EY Romania.

Din 2001, de la preluarea TED, Chris Anderson ne-a demonstrat ca discursurile scurte si atent concepute pot fi cheia care descatuseaza empatia, starneste entuziasmul, impartaseste informatia si promoveaza un vis comun. Gandit cum trebuie, un discurs poate sa electrizeze o incapere si sa transforme perspectiva despre lume a celor prezenti; poate fi mult mai puternic decat orice document scris. - VEZI MAI MULT!


5. Ecuatia fericirii - Nu-ti dori nimic + Fa orice = Ai totul - NEIL PASRICHA
Ecuația fericirii este rezultatul unei căutări neobosite, de peste un deceniu, a fericirii umane. Conține înțelepciunea colectivă a sute de psihologi pozitiviști, a zeci de CEO din topul Fortune 500 și a mii de interviuri personale. Apelând la o mare diversitate de surse – din Germania și până în Japonia, de la Buddha la Vonnegut, de la Hitchcock la Singur Acasă, Neil Pasricha s-a oprit asupra unei întrebări care îți poate schimba viața: care este cea mai simplă formulă a fericirii? - VEZI MAI MULT!


6. Cele trei reguli - Cum gandesc companiile exceptionale - MICHAEL E. RAYNOR, MUMTAZ AHMED​
Pentru fiecare sector de activitate există un jucător care se remarcă, astfel că se impun următoarele întrebări: cum reușesc unele companii să obțină performanțe excepționale pe termen lung, în ciuda faptului că se confruntă cu aceleași constrângeri ca rivalele lor? Ce fac acestea în mod diferit? Ce putem învăța de la ele? - VEZI MAI MULT!


7. Gandirea de tip cutie neagra - Cum ia nastere inovatia din esecuri - MATTHEW SYED
Care este legătura dintre echipa Mercedes de Formula 1 și Google?

Care este conexiunea dintre TeamSky a lui David Brailsford și industria aviatică?
Ce au în comun inventatorul Dyson și jucătorul de baschet Michael Jordan?
Toate au în comun gândirea de tip „cutie neagră“. - VEZI MAI MULT!


Acestea sunt doar cateva dintre cartile aflate in aceasta frumoasa oferta, va invit sa le vedeti pe toate la CARTURESTI!

Oferta realizata in parteneriat cu CARTURESTI !

Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti

Pe site-ul meu 100decarti puteti gasi fragmente de 50-60 de pagini din carti, si librariile de unde puteti sa cumparati cartile ale caror fragmente le-am redat.


Carturesti.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu