sâmbătă, 6 mai 2017

Cartea Anului 2016 - Hoțul de oglinzi

Hoțul de oglinzi


Daca aveti pofta de noutati, iata una:


Hoțul de oglinzi

Autor: Martin Seay
Nr. de pagini: 784
ISBN: 978-606-719-936-9

Titlul original: The Mirror Tief
Traducere din engleză de Andrei Dósa
Anul apariţiei: 2017
Format: 130 x 200 mm, paperback

Disponibila acum cu -10% ReducereÎn martie 2003, înainte de invadarea Irakului, un fost infanterist în Marina SUA ajunge în Las Vegas în căutarea unui ticălos împătimit de jocuri de noroc, dispărut în condiții suspecte. 

În februarie 1958, un escroc ajunge în cartierul Venice din Los Angeles – unul dintre locurile unde ia amploare mișcarea beatnicilor – în căutarea unui poet puțin cunoscut de care e obsedat. 

În mai 1592, un alchimist-spion e prins în plasa uneltirilor venețiene în timp ce plănuiește să fure secretul fabricării oglinzilor în numele unei obscure puteri străine. 

Romanul de debut al lui Martin Seay împletește aceste trei fire narative într un thriller literar de excepție: o poveste uimitoare, captivantă și emoționantă despre felul în care suntem bântuiți de propriile reflexii. 

VEZI DETALII pentru HOTUL DE OGLINZI!

Articol realizat in parteneriat cu libraria TREI!

Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti

Pe site-ul meu 100decarti puteti gasi fragmente de 50-60 de pagini din carti, si librariile de unde puteti sa cumparati cartile ale caror fragmente le-am redat


edituratrei.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu