miercuri, 9 august 2017

CARTI PE CARE LE CITESTI IN VACANTA ACEASTA

Pana la 70% DISCOUNT LA CELE MAI CAUTATE CARTI


Daca iti doresti o multime de carti, poti profita de aceasta promotie care aduce cartile la pret redus - VEZI INTREAGA OFERTA!
Din aceasta oferta, iata cateva cuvinte despre o carte care devine un fenomen datorita emotiilor pe care le starneste:


Clelie Avit - Sunt aici
Premiul Nouveau Talent 2015 Elsei nu-i mai este frig, foame, teama dupa ce a intrat in coma in urma unui accident montan. Ea e in camera 52.
Thibault si-a pierdut toata increderea in ziua in care fratele lui a accidentat cu masina doua adolescente si a fost internat, la acelasi spital cu Elsa, in camera 55. Intr-o zi, Thibault intra din greseala in camera Elsei. Ea nu-l poate denunta, in starea in care se afla. Dar tacerea este apasatoare, chiar si langa cineva in coma. Si iata-l incepand, brusc, sa-i vorbeasca, fara sa astepte raspuns. Ceea ce el nu stie e ca pentru Elsa totul s-a sfarsit, nu se va mai trezi vreodata. Insa, in timp ce medicii, prietenii si familia vor sa o deconecteze de la aparate, Thibault construieste o relatie cu Elsa convins ca ea il aude. E chiar atat de disperat? Sau a descoperit la ea ceea ce nimeni n-a vazut?

Produs publicat in 2017 de RAO
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 224
VEZI DETALII PRET!


VEZI OFERTA/ CUMPARA CARTI CU PRET REDUS


Oferta realizata in parteneriat cu ELEFANT !

Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti

Pe site-ul meu 100decarti puteti gasi fragmente de 50-60 de pagini din carti, si librariile de unde puteti sa cumparati cartile ale caror fragmente le-am redat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu