marți, 17 octombrie 2017

50% reducere la 1.000 de titluri RAO! Doar azi!

Avocatul rebel - John Grisham

An aparitie: 2017
Autor: John Grisham
Categoria: Literatura Universala
Editie: Necartonata
Editura: RAO
Format: 200 x 130 mm
Nr. pagini: 416

Azi RAO ofera peste 1000 de titluri cu 50% reducere de pret - VEZI OFERTA AICI!

 Avocatul rebel de John Grisham este unul dintre titlurile acestei oferta.


John Grisham este supranumit povestitorul numarul 1 al Americii • Grisham a vandut peste 300 de milioane de carti in lumea intreaga • Este al zecelea cel mai bine platit scriitor din lume: peste 30.000 de dolari pagina.
    Avocatul rebel este cea de-a patruzeci si una carte scrisa de acesta si cea de-a trezeci si una aparuta in Romania, toate fiind publicate de Editura RAO. La aparitia sa, Avocatul rebel s-a aflat in topul listei celor mai vandute carti, intocmite de The Washington Post.


    Personajul principal promite sa revina, dupa cum spunea autorul, intr-un interviu difuzat de CBS: "Sper ca Avocatul rebel este prima dintr-o serie al carei personaj central este Sebastian Rudd."

Sebastian Rudd nu e un avocat ca toti ceilalti. Biroul sau este intr-o dubita dotata cu bar, frigider si fotolii din piele. Nu are firma, nici parteneri, singurul lui ajutor fiind un sofer inarmat pana-n dinti, care ii este si bodyguard, confident si partener de golf. Cat despre clientii sai, acestia sunt oameni pe care niciun alt avocat nu i-ar apara: un pusti dependent de droguri care face parte dintr-un cult satanic, un mafiot condamnat la moarte, un barbat arestat pentru ca a tras cu arma intr-o echipa SWAT care i-a calcat casa din greseala. De ce vrea Rudd sa ii ajute pe acesti nefericiti? Toata lumea are dreptul la un proces corect, crede avocatul, care nu ezita sa faca tot felul de artificii si scamatorii, uneori la limita legalitatii, pentru a-si scoate clientii basma curata.

VEZI OFERTA LA CARTI - 1000 TITLURI RAO CU 50% DISCOUNT!
Transport gratuit la comenzi de peste 30 lei!

Oferta realizata in parteneriat cu LIBRIS!

Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti

Pe site-ul meu 100decarti puteti gasi fragmente de 50-60 de pagini din carti, si librariile de unde puteti sa cumparati cartile ale caror fragmente le-am redat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu