Treceți la conținutul principal

Origini - Dan Brown - PRECOMANDA + TRANSPORT GRATUIT

5 lucruri inedite despre ORIGINI si profesorul Robert Langdon

Origini, de Dan Brown. De unde venim? Si unde ne ducem? 


E posibil sa nu fi citit toate volumele lui Dan Brown, dar, de cativa ani, am citit fiecare aparitie - foarte incitante, te tin intr-un ritm extrem de alert! Aproape ca simti ca alergi in toate aventurile alaturi de profesorul Robert Langdon!

Ca de fiecare data cand apare un nou volum, si acesta, Origini, este cea mai buna carte scrisa de Dan Brown pana acum.

Oferta aceasta este cat se poate de buna si vine de la LIBRIS - Titlul este disponibil cu precomanda, livrarea se va face dupa data de 22 noiembrie 2017.

TRANSPORT GRATUIT - VEZI DETALII IN LIBRARIE!
Nimic nu ne place mai mult decât să fim captivi intr-o nouă aventură, alaturi de profesorul Robert Langdon.

Iată cate ceva despre ultimul thriller al lui Dan Brown, Origin ...


1. Origini este a cincea carte despre Robert Langdon, profesor de simbolologie și iconografie religioasă din Harvard. Simbologia este o disciplină academică fictivă creată de Dan Brown. Cele mai apropiate discipline din viața reală ar fi iconografia, criptografia sau semiotica.

2. Cartea incepe aventura în Spania, o țară bogată în istorie, artă și religie - punctul perfect de plecare pentru o noua aventură a lui Robert Langdon.

3. Acesta va fi primul thriller al lui Robert Langdon care va prezenta arta moderna; porneste din Muzeul Guggenheim, Bilbao. Volumele anterioare ale lui Brown s-au concentrat asupra artei clasice.

4. Personajul Robert Langdon a fost numit după John Langdon, profesor de tipografie, cunoscut pentru ambigramele sale complexe (Ambigrama este o formă de artă tipografică reprezentată printr-un cuvânt sau mai multe ce poate avea mai multe înţelesuri în funcţie de modalitatea prin care este citită. Cuvântul citit din altă direcţie, sau dintr-o orientare diferită poate fi acelaşi sau poate fi unul complet diferit faţă de cuvântul iniţial.), care are rolul principal în Îngeri și Demoni.

5. Interacțiunea paradoxală dintre știință și religie este esențială pentru complotul din ORIGINI. Acesta subiect  l-a fascinat intotdeauna pe Dan Brown - poate că nu este surprinzător pentru fiul unui organist de biserică și al unui profesor de matematică!



Si iata cate ceva din actiunea volumului ORIGINI - DAN BROWN - pe care puteti sa o solicitati la PRECOMANDA AICI!
(nu uitati ca livrarea se va face dupa data de 22 noiembrie 2017 - transport gratuit!)

De aceasta data, profesorul Robert Langdon este invitat la Muzeul Guggenheim din Bilbao pentru a lua parte la ceremonia de dezvaluire a unei inventii care „va schimba fata stiintei pentru totdeauna“.

Gazda este fostul student al profesorului, milionarul Edmond Kirsch, ale carui realizari high-tech l-au facut celebru in toata lumea. El va prezenta pentru prima data descoperirea care raspunde la doua dintre intrebarile fundamentale ale omenirii.

Seara meticulos pregatita se transforma insa in haos, pretioasa descoperire a lui Kirsch risca sa fie pierduta pentru totdeauna, iar Langdon, insotit de eleganta directoare a muzeului, Ambra Vidal, este nevoit sa zboare la Barcelona pentru a localiza parola de decriptare a descoperirii lui Kirsch.

Strabatand coridoarele intunecate ale istoriei secrete si extremismului religios, cei doi trebuie sa faca fata unui inamic periculos, al carui singur scop este sa il reduca la tacere pe Edmond Kirsch.

Intr-o cursa contracronometru marcata de simboluri enigmatice si indicii oferite de arta moderna, Langdon si Vidal identifica, in cele din urma socanta descoperire a lui Kirsch si adevarul extraordinar pe care ea il contine.

Dan Brown este autorul mai multor bestselleruri, printre care Codul lui da Vinci, Ingeri si Demoni, Inferno sau Simbolul pierdut.

Romanele lui au fost publicate in 54 de limbi si vandute in mai mult de 200 de milioane de exemplare.

In 2005, revista Time l-a desemnat ca fiind unul dintre cei mai influenti 100 de oameni din lume.

NU RATA PRECOMANDA - AICI!


Oferta realizata in parteneriat cu LIBRIS!

Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti

Pe site-ul meu 100decarti puteti gasi fragmente de 50-60 de pagini din carti, si librariile de unde puteti sa cumparati cartile ale caror fragmente le-am redat.


libris.ro%20

Comentarii

Cele mai citite

Pachete de carti de educatie financiara - ne decidem sa o ducem mai bine

 Carti de dezvoltare personala prin educatie financiara Educația financiară este o abilitate esențială pentru a putea lua decizii în cunoștință de cauză în ceea ce privește banii noștri. Cărțile despre educația financiară pot fi o sursă excelentă de informații pentru a ne îmbunătăți cunoștințele și abilitățile financiare. Iată câteva motive pentru care ar trebui să c itești despre educația financiară : Pentru a-ți îmbunătăți situația financiară. Educația financiară te poate ajuta să-ți îmbunătățești situația financiară pe termen scurt și lung. Cărțile despre educația financiară te pot învăța cum să economisești bani, să-ți plătești datoriile și să-ți construiești averea. Pentru a înțelege mai bine cum funcționează banii. Cărțile despre educația financiară pot oferi o privire de ansamblu asupra conceptelor financiare de bază, cum ar fi bugetarea, economisirea, investițiile și creditul. Acestea te pot ajuta să înțelegi mai bine modul în care banii tăi lucrează pentru tine și cum poți s

Nu mai spuneti ca ati imbatranit si de asta sunteti uituc!

 Creierul uman - misterul din capul nostru Iata o promotie care te ajuta sa cumperi niste carti mult mai valoroase decat pretul lor! bookzone.ro te invită la Hora Reducerilor ! Reduceri de până la 85% și transport gratuit la comenzi de peste 99 lei! Ce te așteaptă pe bookzone.ro în timpul Horei Reducerilor : - Reduceri uluitoare de până la -85% la o selecție largă de produse, indiferent de editură - Transport gratuit la comenzile de peste 99 lei, pentru a face cumpărăturile online și mai accesibile pentru clienții dvs. Am 3 recomandari, trei produse cu adevarat speciale, nu degeaba sunt si cele mai cumparate, iar daca vrei sa vezi intreaga oferta CLICK AICI! Pachet Misterele creierului uman Trei mari valori ale medicinei românești îți dezvăluie misterele creierului uman pornind de la cercetările lor de-o viață. Profesorii Dănăilă, Ciurea și Dulcan au salvat mii de vieți în decursul unor cariere încununate cu recunoaștere internațională și, bineînțeles, cu multă recunoștință, iar acu

Librariile mele

 Librariile de unde va aduc eu cartile Blogul meu este unul care promoveaza cartile - prin urmare, va aduc oferte din librariile online, din 17 librarii online, unde activez ca afiliat - caut carti pe rafturile virtuale, citesc despre noutati, despre autori, ma scufund in lumea unde totul e posibil, si caut aici finalurile fericite! Am insirat mai jos librariile de unde va aduc eu cartile despre care scriu pe acest blog, si pe pagina de facebook pe care, de asemenea, mai vin cu lucruri dragute de prin librariile mele favorite,  https://www.facebook.com/100decarti 1.  elefant.ro "- este un proiect al companiei elefant online S.A . lansat în 17 iunie 2010. Proiectul a început prin a fi o librărie online oferind o experiență complexă de shopping cultural online, iar ulterior a devenit Mallul Online al Familiei Tale , în ofertă regăsindu-se produse pentru cei mici și pentru cei mari, pentru casă și pentru grădină. elefant.ro comercializează în prezent în jur de 110.000 de produse din