Treceți la conținutul principal

Carti amuzante - iti schimba starea in bine

3 volume de carti amuzante - scrise bine, te vor inveseli


Credd ca, din cand in cand, fiecare dintre noi trebuie sa citeasca si o carte care sa-l bine dispuna.

Am descoperit cateva titluri care promit carti bune, scrise intr-un mod placut, si care ne vor placea:


1. Asiatici bogati si ticniti - Kevin Kwan

Romanul ne dezvaluie lumea putin cunoscuta a expatilor chinezi din Singapore, detinatori ai unor averi fabuloase.
Cind Rachel Chu, asiatica nascuta in Statele Unite, este invitata de prietenul ei, Nick Young, sa-l insoteasca la ceea ce se anunta a fi nunta anului in Singapore, tanara universitara nici nu stie ce-o asteapta!
Rachel descopera brusc ca familia barbatului cu care spera sa se marite intr-o buna zi locuieste intr-o casa care aduce mai degraba a palat, ca va fi invitata sa calatoreasca mai degraba in avioane private decat cu masina si, cireasa de pe tort, ca tanarul de la bratul ei e unul dintre cei mai doriti burlaci din Asia. Si atunci nu e de mirare ca Rachel va deveni in curand tinta tuturor barfelor si intrigilor imaginabile, caci marile familii din oras si-l doresc drept ginere pe Nick, mostenitorul unei averi colosale.
Tratand cu fina ironie lumea opulenta si putin cunoscuta a nouveau-riche-ilor asiatici, romanul lui Kevin Kwan este mortal de nostim si captivant, pentru ca, nu-i asa, cine nu-si doreste sa fie tanar, indragostit si superbogat?

VEZI OFERTA AICI!

Promotie adusa in fata voastra in calitate de afiliat eMAG!

CUMPARA AICI volumul "Asiatici bogati si ticnici" de Kevin Kwan

Cum a fost primit volumul la aparitia sa:

„Kevin Kwan pare ca stie cum bogatasii din Singapore, Hong Kong si Shanghai isi etaleaza viata opulenta si luxul. Romanul sau este o imagine cum nu se poate mai stralucitoare a placerilor vinovate, a replicilor indecente, a excesului in toate.” (The New York Times)

„Pentru cei ce citesc acest roman, e ca si cum ar primi un loc in primele rinduri la un teatru in care se joaca o piesa despre high life-ul mondial, despre relatiile infloritoare si de cele mai multe ori neconventionale ale oamenilor bogati.” (The Boston Globe)





2. Jim cel norocos - Kingsley Amis (volum din Top 10+)

Viaţa lui Jim Dixon curge între cariera universitară, care-i cere eforturi de adaptare supraomeneşti, şi o iubire ciudată, ce-l ţine aproape de prietena lui, Margaret. 
Dar totul îi este împotriva: Margaret e maniacă şi il santajează sexual şi emoţional, iar cariera universitara spre care aspira îi flutura pe la nas dispreţul, infatuarea şi ipocrizia colegilor. 
Cand totul pare pierdut, cand visul sau de amor si cariera pare sa se topeasca, isi gaseste salvarea tocmai in hazardul de care se fereste: se imbata, isi insulta seful care-l concediaza, uita de iubita si isi ia viata de la capat.

Promotie adusa in fata voastra in calitate de afiliat CARTEPEDIA!


CUMPARA AICI VOLUMUL "Jim cel norocos" - Kingsley Amis





3. Mă dau în vînt după cumpărături - Sophie Kinsella

Rebecca Bloomwood, o tînără ziaristă elegantă, mereu în pas cu moda, îşi petrece viaţa profesională spunîndu-le altora cum să-şi gestioneze veniturile şi cheltuielile.
In timpul liber şi chiar în drum spre/de la serviciu, Rebecca face cumpărături. A-şi lua ceva nou înseamnă pentru ea o adevărată terapie. înglodată în datorii, se încurcă în note de plată, dar mai ales în tot felul de minciuni pentru bănci: şi-a rupt piciorul, are febră glandulară, i-a murit căţelul adorat, l-a descoperit pe Mîntuitorul şi aşa mai departe. Cu cat inventează mai multe, cu atat se scufundă în lumea comico-imaginară în care trăieşte. Dar un articol-bombă publicat într-un ziar de scandal îi schimbă viaţa în mod salvator.

Entertainment Weekly
"Spiritual si plin de verva, romanul lui Sophie Kinsella surprinde lumea de vise a acelei victime a modei care se ascunde in fiecare dintre noi.”

Promotie adusa in fata voastra in calitate de afiliat CARTEPEDIA!

CUMPARA AICI volumul "Mă dau în vînt după cumpărături" - Sophie Kinsella


Sophie Kinsella are o serie intreaga de aventuri ale simpaticei Rebecca Bloomwood - puteti vedea toate titlurile pe CARTEPEDIA AICI!


Pentru a fi la curent cu promotiile librariilor in care sunt afiliat, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti.




Comentarii

Cele mai citite

7 carti pe care nu le poti lasa din mana

 7 volume cu suspans Bine v-am regasit in noul an, care, cu totii speram, sa fie un an plin de vitalitate si nou cu adevarat, bun pentru toti. Cred ca in toata perioada asta urata care a constituit majoritatea anului 2020, multi dintre noi, ca sa mai uitam de toate grijile care ne bantuiau mintea, am citit, Eu asa am facut, ca sa scap de vartejul de ganduri din cap, citeam, citesc - asta imi aduce alt fel de concentrare. Sper sa reusiti si voi sa va bucurati mintea, cu multe si diverse carti. Am ales din bogata librarie TREI , (unde sunt afiliat), cateva volume palpitante, captivante, numai bune sa ne scoata din prezentul nostru si sa ne mai relaxeze. Toate aceste volume promit sa ne tina in priza, sa ne captiveze, asa ca, iata-le: Soțiile de Tarryn Fisher Bestseller New York Times, USA Today, Globeand Mail, Toronto Star „Un adevărat thriller psihologic… cu un final șocant." – Suspense Magazine Un roman care te ține cu sufletul la gură, alert și plin de suspans. Un thriller pe car

Tanara cersetoare, Abandon, Fiicele razboiului, Caminul fetelor orfane, Copilul din Toscana - 5 propuneri de carti in acest week-end

"Memoria ne consolează și inevitabil ne dezamăgește" Am gasit in libraria Litera 5 volume pe care m-am gandit sa le extrag pentru noi, pentru ca mi se par interesante. Stiti ce cred ca este fantastic? Faptul ca, de cand oamenii au invatat sa scrie, au o fantezie nemaipomenita, inepuizabila, si inventeaza mereu noi povesti deosebite, diferite, pe care le transpun in cartile care ajung sa ne placa atat de mult! Eu spun mereu ca fantezia si imaginatia oamenilor este pus si simplu inepuizabila! Revenind pe Pamant, trebiuie sa va spun ca urmeaza o promotie foarte atragatoare: in săptămâna 11-17 iulie , Litera.ro desfasoara campania "Xmas in july" , în cadrul căreia vor avea REDUCERI DE PÂNĂ LA -70% la mii de bestselleruri. Transportul este gratuit la comenzi peste 149 lei.  Iaca cele 5 titluri despre care va vorbeam: Tanara cersetoare de Alice Munro Născută în cartierul sărac al unui orășel canadian, Rose s-a luptat toată copilăria și adolescența cu Flo, mama ei vit

Lecturi de neuitat

Carti despre viata - despre criminali reali, despre supravietuitori ai razboiului, despre lumea in care traim  Am cateva recomandari, pe care le regasiti mai jos, sau puteti alege din o colectie superba de noutati in LIBRIS - de unde vin si recomandarile mele! Vaduva de razboi de Tara Moss          T itlul este disponibil cu precomanda. Livrarea se va face incepand cu data de 20 martie 2024.           O poveste palpitanta despre curaj si secrete, plasata in Australia postbelica.           Sydney, 1946. Neinfricata corespondenta de razboi Billie Walker este fericita sa se afle in sfarsit acasa, caci, pentru ea, zilele ametitoare de dupa incheierea conflagratiei mondiale sunt innegurate de pierderea tatalui, precum si de disparitia in Europa a sotului ei, Jack. Ca pentru a inrautati lucrurile, acum, ca razboiul s-a terminat, ziarele au decis sa renunte la reportajele ei pentru a le acorda prioritate la angajare soldatilor care se intorc de pe front. Billie insa este o supravietuitoare si