Treceți la conținutul principal

Carti recomandate BRIND MINDS 2020

Carti de reconfigurare, carti de schimbare in bine

Ca sa ne mai abatem mintea de la situatia dificila prin care trecem, o idee buna este sa citim - la mine merge, desi uneori chiar si cititul e greu, pentru ca imi fug gandurile in alte parti, la realitatea iesita din comun prin care trecem.


Oferta aceasta - cartile recomandate de Brand Minds si gasite la Editura TREI - sunt doar cateva din intreaga colectie - cele care imi plac mie cel mai mult,(citind, uneori reusesc sa trec in alt univers, sa fiu acolo unde e povestea pe care o citesc - de asta prefer cartile cu happy-end, stiintifice, practice ori SF, pentru ca nu vreau sa patrund intr-o lume trista, deprimata, cu final trist) iata mai jos care sunt acestea:

Regula de 5 secunde de Mel Robbins
Anul apariţiei: 2018
Doza zilnică de curaj care-ți va transforma întreaga viață

Bestseller internațional!
Cum să-ți îmbogățești viața și să-ți recapeți încrederea în forțele proprii în doar 5 secunde.
Mel Robbins folosește povestiri captivante și anecdote savuroase din momente celebre ale istoriei, artei și afacerilor, dar și concepte ale etologiei, pentru a demonstra câtă forță poate declanșa o clipă de curaj. Astfel, ne oferă o strategie simplă, dar spectaculos de eficientă în dezvoltarea personală: Regula de 5 secunde.

Peste 12 milioane de oameni au urmărit prezentarea TEDx omonimă a lui Mel Robbins, iar managerii celor mai mari branduri din lume folosesc deja Regula de 5 secunde pentru a crește productivitatea, devotamentul și cooperarea între angajații lor.
Citind această carte, vei descoperi că în doar 5 secunde și tu poți:
* să-ți recapeți încrederea în forțele proprii;
* să scapi de îndoieli și de tergiversări;
* să învingi teama și incertitudinea;
* să nu-ți mai faci griji inutile și să fii fericit;
* să-ți împărtășești ideile cu curaj.
Regula de 5 secunde este o soluție simplă și universală pentru o problemă cu care ne confruntăm cu toții adesea: batem pasul pe loc.
Secretul nu e să știi ce să faci, ci să știi cum să te decizi să faci acel lucru.
Mel Robbins este vlogger, antreprenoare de succes, autoare de bestselleruri, analist juridic pentru CNN, gazda unor emisiuni de radio și TV de mare audiență și redactor colaborator la revista SUCCESS. Printre companiile care folosesc Regula de 5 secunde se numără Microsoft, Xerox, Johnson & Johnson, Nestlé, Marriott, AT&T, dar și prestigioase instituții de educație, precum Harvard Business School.
CUMPARA AICI Regula de 5 secunde de Mel Robbins!


Viitorul minții umane de Michio Kaku
Anul apariţiei: 2016
O investigație științifică pentru înțelegerea și îmbunătățirea capacității minții

Viitorul minții umane aduce un subiect rezervat cândva exclusiv domeniului science-fiction într-o realitate nouă și surprinzătoare. Acest tur de forță științific dezvăluie cercetările uimi­toare care se efectuează în laboratoa­rele de top din lumea întreagă – toate bazându-se pe ultimele descoperiri din neuroștiință și fizică – incluzând expe­rimente recente în telepatie, controlul minții, telechinezie și înregistrarea amintirilor și a visurilor.
Lectura acestei cărți este o aventură uimitoare nu doar pentru fanii SF, ci și pentru pasionații de fizică, medicină, neuroștiință, care vor descoperi aici vastele posibilități ale creierului uman.
Michio Kaku este profesor de fizică teoretică la City University din New York. Este cofondator al teoriei corzilor. A mai scris, printre altele, Dincolo de Einstein și Hiperspațiul – cea mai bună carte de știință a anului 1995 în topurile New York Times și Washington Post.
De același autor, la Editura Trei au apărut Fizica imposibilului, Fizica viitorului și Lumi paralele.
„Kaku are darul de a explica idei incredibil de complexe într-un limbaj pe care-l poate înțelege și un cititor neavizat." - San Francisco Chronicle
CUMPARA AICI Viitorul minții umane de:Michio Kaku!


Magia ordinii. Senzaţionala metodă japoneză de a-ţi elibera şi organiza casa
Autor: Marie Kondo
Anul apariţiei: 2015
2 milioane de exemplare vândute
Magia ordinii. Senzaţionala metodă japoneză de a-ţi elibera şi organiza casa de Marie Kondo

Transformă-ţi locuinţa într-un spaţiu ordonat şi permanent curat cu incredibila metodă KonMari, aplicând trei principii de bază: simplifică, organizează şi depozitează.
Pentru a reuşi să-ţi ordonezi locuinţa, trebuie să-ţi organizezi acţiunile într-o succesiune corectă, să păstrezi numai obiectele care-ţi sunt cu adevărat dragi şi să faci totul dintr-odată şi repede. După aceea, pentru tot restul vieţii, nu va mai fi nevoie decât să alegi ce să păstrezi şi ce să arunci.
Metoda KonMari nu îţi va transforma doar spaţiul de locuit. După ce ai făcut ordine în casă, vei constata că întreaga ta viaţă se va schimba. Vei căpăta mai multă încredere în tine, succesul te va însoţi, vei avea mai multă energie şi te vei simţi mai motivat să duci viaţa pe care ţi-o doreşti. De asemenea, vei dobândi curajul să laşi în urmă aspectele negative ale vieţii tale: vei recunoaşte o relaţie care-ţi face rău şi îi vei pune capăt; anxietatea te va părăsi şi, în sfârşit, vei scădea în greutate.
Kondo ne provoacă să ne întrebăm dacă obiectele care ne înconjoară servesc unui scop. Ne fac să avansăm în viaţă sau ne ţin ataşaţi de trecut? -- USA Today
Marie Kondo conduce la Tokyo o firmă de consultanţă care îi ajută pe clienţii săi să-şi transforme locuinţele dezordonate în spaţii pline de seninătate şi inspiraţie, metoda ei originală devenind un fenomen internaţional.
CUMPARA AICI Magia ordinii. Senzaţionala metodă japoneză de a-ţi elibera şi organiza casa de Marie Kondo


Astrofizica pentru cei grăbiți de Neil deGrasse Tyson 
Anul apariţiei: 2017
Bestseller New York Times
Poate încăpea esenţa Universului într-o carte?

Care este natura spațiului și timpului? Cum ne „potrivim" în Univers? El cum se adaptează la noi? 
Tyson aduce Universul pe pământ într-un mod clar și succint, prin prezentări strălucite, în capitole care pot fi citite oriunde și oricând de către contemporanii noștri mereu grăbiţi.
Astrofizica pentru cei grăbiţi vă va edifica, abordând tematici cosmice: de la Big Bang la găuri negre, de la quarks la mecanica cuantică, de la căutarea planetelor pe cerul înstelat la căutarea formelor de viaţă din Univers.
„Tyson ne explică magistral știinţa... tot ce spune poate inspira orice lider, profesor, cercetător sau pasionat de domeniu." – Forbes
„Tyson este un maestru al rezumării și al simplificării… ia idei complexe, minunate, le demontează până la miez, apoi le umple cu alegorii colorate și glume isteţe, făcându-le accesibile pentru laici." - Salon
Neil deGrasse Tyson este un astrofizician american, cercetător asociat în cadrul Departamentului de astrofizică al Muzeului American de Istorie Naturală și directorul Planetariului Hayden.
De asemenea, este gazda emisiunii TV StarTalk și autorul a numeroase lucrări de specialitate, printre care Space Chronicles, Origins și The Pluto Files. Locuiește în New York City.
CUMPARA AICI Astrofizica pentru cei grăbiți de Neil deGrasse Tyson!


Fată, deschide ochii! de Rachel Hollis
Anul apariţiei: 2019
Bestseller New York Times
Peste 2 milioane de exemplare vândute!

„Dacă Rachel Hollis te îndeamnă să te trezești la realitate, nu mai sta pe gânduri! Ea este mentorul de care au nevoie toate femeile." – Anna Todd, autoarea seriei After, bestseller internațional
Ți-a trecut vreodată prin minte că toți cei din jurul tău și-au rezolvat toate problemele și numai tu n-ai habar ce trebuie să faci? Dacă da, Rachel Hollis îți va spune că e o minciună!
Rachel Hollis și-a format o imensă comunitate online împărtășind sfaturi pentru o viață mai bună și vorbind deschis despre propriile eșecurile. În cartea sa Fată, deschide ochii!, Rachel expune cele douăzeci de minciuni și concepții greșite care ne împiedică adesea să fim eficiente și să ne bucurăm de fiecare zi.
Cu o sinceritate dezarmantă și cu mult umor, Rachel demontează falsitatea unor idei care o făceau cândva să se simtă copleșită și lipsită de valoare, dezvăluind strategiile practice cu ajutorul cărora a reușit să meargă mai departe. La fiecare pas, Rachel nu uită să te încurajeze, să te amuze și chiar să te tragă de urechi, pentru a te convinge să te trezești la realitate și să devii o femeie împlinită și încrezătoare în propriile tale puteri.
Tradusă în 33 de limbi!
„Această carte este despre o grămadă de minciuni care fac rău și despre un adevăr important. Adevărul? Tu și numai tu ești, până la urmă, responsabilă pentru cine ai devenit și pentru cât ești de fericită. Asta e esența." – Rachel Hollis
Rachel Hollis nu vrea ca această carte să-ți schimbe viața. Ci vrea ca, după ce o vei citi, să te simți mai puternică și astfel să fii în stare să ți-o schimbi singură.
„Rachel este combinația câștigătoare dintre un life coach care te inspiră și cea mai bună (și mai simpatică) prietenă. Zguduitor de sinceră și realistă într-un mod teribil de amuzant, Fată, deschide ochii! este un dar făcut femeilor care vor să înflorească și să aibă curajul de a trăi în mod autentic." - Megan Tamte, fondatoare și CEO al organizației Evereve
„Leadeship-ul nu are suficiente femei care să le spună celorlalte femei: ÎNDRĂZNIȚI! De obicei, avem parte de mama răniților; rareori avem parte de femeia-soldat. Rachel ne spune ferm, dar cu afecțiune, că a venit momentul să nu ne mai lăsăm purtate la întâmplare pe valurile vieții și să începem să trăim cu adevărat. Fată, deschide ochii! este doza de energizant într-o discuție directă care te va bulversa și te va face să-ți urmezi visele de care te agăți de atâta vreme. O iubesc pe fata asta!" - Jen Hatmaker, autoarea cărților bestesller New York Times For the Love și Of Mess and Moxie
RACHEL HOLLIS este autoare de bestselleruri, om de televiziune, speaker motivațional, fondatoare și CEO la Chic Media, o celebră companie specializată în crearea de conținut digital pentru femei.
Prezentă în celor mai buni 30 de antreprenori sub 30 de ani – clasamentul celor de la Inc. Magazine –, Rachel are o energie contagioasă, care le dă forță femeilor, ajutându-le să preia controlul asupra propriilor vieți și să-și urmeze pasiunile fără frică.
Rachel a lucrat cu branduri de top pentru a crea conținuturi inovatoare pentru blogul Chic Media, un blog foarte apreciat de lifestyle feminin. Este autoarea faimoasei serii Girl - Party Girl, Sweet Girl și Smart Girl, precum și a unei cărți de bucate, Upscale Downhome. Locuiește la Los Angeles, alături de soțul ei și de cei patru copii.
CUMPARA AICI Fată, deschide ochii! de Rachel Hollis!


Lumi paralele. O călătorie prin creaţie, dimensiuni superioare şi viitorul cosmosului de Michio Kaku
Anul apariţiei: 2015
Ar putea exista alte universuri?

O călătorie de neuitat în lumea găurilor negre şi a maşinilor timpului, a universurilor alternative şi a spaţiului multidimensional, Lumi paralele ne oferă un portret convingător al revoluţiei care a cuprins lumea cosmologiei.
Ideea de universuri paralele şi teoria corzilor, care le poate explica existenţa, au fost cândva privite cu suspiciune de oamenii de ştiinţă, fiind văzute ca o provincie a misticilor, şarlatanilor şi excentricilor.
Astăzi, fizicienii teoreticieni susţin într-o proporţie covârşitoare teoria corzilor şi ultima ei iteraţie, Teoria M. Aceasta, dacă se va dovedi corectă, va reconcilia cele patru forţe ale universului într o manieră simplă şi elegantă, răspunzând totodată la întrebarea:
„Ce s a întâmplat înainte de Big Bang?"
„Folosind cu abilitate analogia şi umorul, Kaku prezintă variaţiunile la tema universurilor paralele, venind din mecanica cuantică, cosmologie şi Teoria M." -- Brian Green, autorul cărţii The Elegant Universe
Michio Kaku este profesor de fizică teoretică la City College din New York.
Este cofondator al teoriei corzilor. A mai scris, printre altele, Dincolo de Einstein şi Hiperspaţiul – cea mai bună carte de ştiinţă a anului 1995 în topurile New York Times şi Washington Post. De acelaşi autor, la Editura Trei au apărut Fizica imposibilului şi Fizica viitorului.
CUMPARA AICI Lumi paralele. O călătorie prin creaţie, dimensiuni superioare şi viitorul cosmosului de Michio Kaku!


Unfu*k Yourself. Eliberează-ți mintea și trăiește-ți viața de Gary John Bishop
Anul apariţiei: 2019
Trezește-te, ești o ființă miraculoasă

Ce te împiedică să trăiești cea mai bună dintre vieți? Majoritatea răspunsurilor la această întrebare s-ar referi la lucruri ca relațiile cu alți oameni, bani, slujbă sau circumstanțe nefavorabile. Niciuna dintre aceste explicații nu are vreo importanță. După ce a lucrat zeci de ani cu oamenii în calitate de coach de dezvoltare personală, Gary John Bishop a descoperit că singura barieră care-ți stă în cale ești chiar tu.
Dacă ești o persoană care se supără ușor, oprește-te din citit. Cartea asta nu e pentru tine.
Dar, dacă ești în căutarea unei cărți care să-ți ofere puterea de a descoperi că tot ce ți-ai dorit vreodată se găsește în tine, asemenea unui izvor de potențial care așteaptă să se exprime, consideră-te norocos. Unfu*k Yourself este manualul celor resemnați și înfrânți, un manifest pentru o adevărată schimbare a vieții și descătușarea măreției fiecăruia dintre noi.
Gary John Bishop este unul dintre experții de prim rang din domeniul dezvoltării personale. Abordarea sa de tip „filosofie urbană" reprezintă noul val în transformarea personală pozitivă și arta de a trăi, care asigură oamenilor rezultate miraculoase în ceea ce privește calitatea vieții și performanțele obținute.
CUMPARA AICI Unfu*k Yourself. Eliberează-ți mintea și trăiește-ți viața de Gary John Bishop!


Viitorul omenirii de Michio Kaku
Anul apariţiei: 2018
CĂLĂTORII INTERSTELARE, TERRAFORMAREA PLANETEI MARTE, NEMURIREA ȘI VIITORUL NOSTRU DINCOLO DE PĂMÂNT

DE LA AUTORUL BESTSELLERULUI NEW YORK TIMES VIITORUL MINȚII UMANE
„Cu o limpezime admirabilă, Michio Kaku prezintă formarea planetelor și istoria rachetelor, explicându-ne cum am putea coloniza nu doar Marte, ci și unii dintre sateliții giganților gazoși Jupiter și Saturn." — Steven Poole, The Wall Street Journal
„O privire uimitoare asupra viitorului. Întotdeauna optimist și exuberant, Kaku oferă o serie fascinantă de scenarii în care oamenii, depășind obstacolele actuale, reușesc să călătorească în univers." — Kirkus Reviews
Civilizația umană se află pe punctul de a se extinde dincolo de Pământ. Nu mai e doar o posibilitate, a devenit o necesitate: fie că vom fi forțați de schimbările climatice, de epuizarea resurselor sau de catastrofe viitoare care ne vor obliga să părăsim planeta, este sigur că, într-o bună zi, vom ajunge să locuim printre stele.
În stilul său inconfundabil, fizicianul Michio Kaku explorează modul în care umanitatea ar putea dezvolta gradual o civilizație în spațiul cosmic, grație evoluțiilor spectaculoase din robotică, nanotehnologie și biotehnologie.
„Kaku este un popularizator al științei experimentat și perspicace, reușind să stârnească interesul publicului larg pentru cele mai provocatoare aspecte ale subiectelor pe care le abordează. Viitorul omenirii conține o cantitate uriașă de speculații științifice, pe care Kaku le stăpânește și le organizează impecabil." — Steve Donoghue, Christian Science Monitor
De același autor, la Editura Trei au apărut Fizica imposibilului, Fizica viitorului, Lumi paralele și Viitorul minții umane.
Autorul bestsellerului Viitorul minții umane străbate frontierele astrofizicii, inteligenței artificiale și tehnologiei pentru a oferi o viziune uluitoare asupra viitorului nostru în spațiu și asupra destinului omenirii.
Intrăm într-o nouă Epocă de Aur a explorării spațiale. Cândva un domeniu al ficțiunii, strămutarea civilizației umane pe alte planete devine tot mai mult o posibilitate științifică, ba chiar o necesitate, dacă vom fi obligați în viitor să părăsim Pământul.
Renumitul fizician și futurolog dr. Michio Kaku explorează în detaliu o viziune convingătoare asupra modului în care omenirea ar putea să dezvolte o civilizație durabilă în spațiul cosmic. Autorul descrie progresele științifice care ne-ar permite să terraformăm Marte și alte planete și să construim acolo orașe locuibile. Apoi ne poartă într-o călătorie în afara sistemului nostru solar, unde oamenii de știință au găsit numeroase planete pe orbitele stelelor învecinate și unde e posibil să găsească în curând Sfântul Graal al astronomiei: o planetă geamănă a Pământului. În sfârșit, sunt discutate noile tehnologii, cum ar fi nano-navele, pânzele-laser și rachetele cu fuziune, care ar putea înlesni călătoriile interstelare, deschizând noi frontiere pentru civilizația umană.
Depășim limitele galaxiei noastre și chiar ale universului nostru atunci când dr. Kaku exami-nează unele dintre cele mai fierbinți subiecte științifice din zilele noastre, printre care motorul warp, găurile de vierme, hiperspațiul, universurile paralele și multiversul. În final, el ne arată că, într-o bună zi, oamenii ar putea să dobândească o formă de nemurire și să fie capabili să-și părăsească întru totul corpul, trimițându-și conștiința cu ajutorul fasciculelor laser către noi locuri din spațiul cosmic.
Michio Kaku este profesor de fizică teoretică la City University din New York. Este coautor al teoriei corzilor. A scris, printre altele, Dincolo de Einstein și Hiperspațiul, care a fost desemnată de New York Times și Washington Post cea mai bună carte de știință a anului 1995 și care, începând de atunci, figurează constant în topurile de vânzări. Este corespondent științific pentru CBS This Morning și prezentator al unui mare număr de emisiuni TV de știință și al programelor radio Science Fantastic și Exploration.
CUMPARA AICI Viitorul omenirii de Michio Kaku!


Află adevărul! Învață de la foști agenți CIA cum să convingi pe oricine să-ți destăinuiască totul
Autor: Philip Houston, Michael Floyd, Susan Carnicero
Anul apariţiei: 2016
Cum convingi un făptaș să-și recunoască nelegiuirile? Dar un angajat să admită că a furat din companie? Și cum vei reuși să-l faci pe partenerul de viață să admită că a mințit? Dacă în bestsellerul Spy the Lie, cei trei foști agenți CIA te-au învățat cum să detectezi înșelătoria, acum vei afla în ce fel poți să-l determini pe celălalt, în mod persuasiv, dar neagresiv, să destăinuie secretele ce-l apasă.

Plecând de la propria experiență de interogatori, autorii oferă o serie de tehnici relevante pentru arta "smulgerii" adevărului: ținerea celui interogat în modul de gândire pe termen scurt (pentru a nu se mai întreba ce va păți dacă mărturisește), proiectarea vinovăției ("Poate că ceva independent de tine te-a împins să faci asta"), raționalizarea acțiunilor ("Mulți ar fi reacționat la fel în atare condiții"), empatia cu faptașul și identificarea tipurilor sale de rezistență. Cartea este o dovadă vie că tehnicile create pentru contraspionaj sau investigații penale pot fi adaptate destul de ușor pentru interviul de angajare, în examinările din sala de tribunal, la masa negocierilor sau în viața de familie.
Philip Houston (creatorul metodei de detectare a înşelătoriei), Michael Floyd (specializat în testarea prin poligraf) şi Susan Carnicero (psiholog criminalist) sunt foşti membri CIA şi cofondatori ai QVerity, companie specializată în traininguri pentru detectarea înşelătoriei. Au mai scris Spy the Lie, bestseller tradus la Editura Trei.
Cuprins
Cuvânt‑înainte la ediţia română (de Ion Duvac)
Prefaţă
1. Despre spionaj şi reclamele TV: Extraordinara putere a gândirii pe termen scurt
2. De la cea mai bună la cea mai rea exclusivitate
3. Comutarea către interogatoriu: CDÎ şi CDV
4. Demascarea spionului: Arta de a crea monologul
5. Cum să‑ţi rosteşti monologul
6. Cum să‑ţi croieşti monologul
7. Cum să gestionezi rezistenţa în timpul monologului
8. Goana după aur: Cum să obţineţi pepite de informaţie
9. Meşteşugirea unui monolog sincer şi empatic: Ficţiunea ca opţiune
10. Să nu faci rău
11. Studiu de caz privind extragerea unui răspuns
12. Dacă O.J. Simpson ar fi făcut‑o: Interogatoriul care ar fi putut avea loc
13. Elefantul din cameră
CUMPARA AICI Află adevărul! Învață de la foști agenți CIA cum să convingi pe oricine să-ți destăinuiască totul!


VEZI INTREAGA COLECTIE DE CARTI RECOMANDADE DE BRIND MINDS 2020 - de la EDITURA TREI!


Pentru a fi la curent cu promotiile librariilor in care sunt afiliat, va invit sa urmariti si pagina de facebook 100decarti.

edituratrei.ro

Comentarii

Cele mai citite

Pachete de carti de educatie financiara - ne decidem sa o ducem mai bine

 Carti de dezvoltare personala prin educatie financiara Educația financiară este o abilitate esențială pentru a putea lua decizii în cunoștință de cauză în ceea ce privește banii noștri. Cărțile despre educația financiară pot fi o sursă excelentă de informații pentru a ne îmbunătăți cunoștințele și abilitățile financiare. Iată câteva motive pentru care ar trebui să c itești despre educația financiară : Pentru a-ți îmbunătăți situația financiară. Educația financiară te poate ajuta să-ți îmbunătățești situația financiară pe termen scurt și lung. Cărțile despre educația financiară te pot învăța cum să economisești bani, să-ți plătești datoriile și să-ți construiești averea. Pentru a înțelege mai bine cum funcționează banii. Cărțile despre educația financiară pot oferi o privire de ansamblu asupra conceptelor financiare de bază, cum ar fi bugetarea, economisirea, investițiile și creditul. Acestea te pot ajuta să înțelegi mai bine modul în care banii tăi lucrează pentru tine și cum poți s

Nu mai spuneti ca ati imbatranit si de asta sunteti uituc!

 Creierul uman - misterul din capul nostru Iata o promotie care te ajuta sa cumperi niste carti mult mai valoroase decat pretul lor! bookzone.ro te invită la Hora Reducerilor ! Reduceri de până la 85% și transport gratuit la comenzi de peste 99 lei! Ce te așteaptă pe bookzone.ro în timpul Horei Reducerilor : - Reduceri uluitoare de până la -85% la o selecție largă de produse, indiferent de editură - Transport gratuit la comenzile de peste 99 lei, pentru a face cumpărăturile online și mai accesibile pentru clienții dvs. Am 3 recomandari, trei produse cu adevarat speciale, nu degeaba sunt si cele mai cumparate, iar daca vrei sa vezi intreaga oferta CLICK AICI! Pachet Misterele creierului uman Trei mari valori ale medicinei românești îți dezvăluie misterele creierului uman pornind de la cercetările lor de-o viață. Profesorii Dănăilă, Ciurea și Dulcan au salvat mii de vieți în decursul unor cariere încununate cu recunoaștere internațională și, bineînțeles, cu multă recunoștință, iar acu

Librariile mele

 Librariile de unde va aduc eu cartile Blogul meu este unul care promoveaza cartile - prin urmare, va aduc oferte din librariile online, din 17 librarii online, unde activez ca afiliat - caut carti pe rafturile virtuale, citesc despre noutati, despre autori, ma scufund in lumea unde totul e posibil, si caut aici finalurile fericite! Am insirat mai jos librariile de unde va aduc eu cartile despre care scriu pe acest blog, si pe pagina de facebook pe care, de asemenea, mai vin cu lucruri dragute de prin librariile mele favorite,  https://www.facebook.com/100decarti 1.  elefant.ro "- este un proiect al companiei elefant online S.A . lansat în 17 iunie 2010. Proiectul a început prin a fi o librărie online oferind o experiență complexă de shopping cultural online, iar ulterior a devenit Mallul Online al Familiei Tale , în ofertă regăsindu-se produse pentru cei mici și pentru cei mari, pentru casă și pentru grădină. elefant.ro comercializează în prezent în jur de 110.000 de produse din