O noua intelegere asupra legilor naturii "Natura ca profesor" de Viktor Schauberger
Se pare ca a incerca sa traiesti sanatos nu mai este doar o vorba spusa in vant, un cliseu, chiar e important sa stim fiecare cum sa ne ingrijim, pentru ca primul ajutor vine chiar de la tine.Cartile scrise de oameni care au studiat toata viata lor despre cum putem trai mai bine, mai sanatosi, aceste carti sunt valoroase si merita sa le avem acasa,
Din aceasta categorie face parte "Natura ca profesor" de Viktor Schauberger
Natura ca Profesor este singura carte la ora actuală care reușește să prezinte într-un mod elocvent și corect atât adevăratele pericole la care ne expunem deteriorând mediul înconjurător, cât și intervențiile pe care le putem face pentru a preveni aceste riscuri dezastruoase și a reveni la starea de echilibru natural.
Promotia este adusa ca afiliat al librariei online VIDIA.
CUMPARA AICI "Natura ca profesor" de Viktor Schauberger
Utilajele ecologice pe care Viktor Schauberber (vrăjitorul apei) le-a construit lăsându-se ghidat de intuițiile și înțelegerea superioară la care a ajuns în perioada petrecută în sânul naturii (utilaje care pot fi reproduse) sunt de asemenea prezentate în acest volum
Oferta realizata ca afiliat VIDIA!
A simți natura înseamnă a ne vindeca
“Din când în când aţipeam şi pierdeam noţiunea timpului şi a spaţiului. Trebuie să fi fost spre miezul nopţii când a început totul. O flăcăruie roşiatică a izbucnit din pământ, în faţa mea. La început am crezut că am fost neatent când mi-am aprins pipa şi că am dat foc pădurii. Însă eu nu fusesem în locul în care izbucnise focul. Trebuie să fie o iluzie optică, mi-am spus, continuând să mă uit într-acolo. Dar când un ou de foc a ieşit din pământ, am crezut că ochii îmi joacă feste. Cu capătul mai îngust îndreptat în jos, oul stătea nemişcat pe un fel de movilă şi răspândea o lumină de un galben-pal. Eram deja în picioare şi priveam cu ochi mari acest spectacol straniu, tremurând de frică şi de frig. Flacăra a crescut până a ajuns la vreo doi metri înălţime şi un metru lăţime.
Era o privelişte magnifică, dar nepământeană. Voiam să fug cât mă ţineau picioarele, pentru că mi-am adus aminte de poveştile supranaturale pe care le auzisem la roata de tors, în nopţile de iarnă din copilărie.
Dar unde era să fug? Nu puteam decât să ţin strâns în mână arma de vânătoare şi să mă apropii cu mare grijă de acea lumină strălucitoare. Recunosc, cu cât mă apropiam mai mult, cu atât îmi tremurau mai tare genunchii. La un moment dat am ajuns în faţa acelei lumini incolore. Plutea la câţiva centimetri deasupra unei moviliţe acoperite cu flori albe ca zăpada. Cu multă grijă, am vârât în flacără pioletul cu vârf de oţel. Nu am simţit nici miros, nici căldură. Toată povestea mi-a stârnit curiozitatea, aşa că am apropiat mâna de acest ou de lumină, dar nu am simţit nimic şi nici nu mi-am văzut umbra mâinii. Apoi, cu vârful pioletului, am ridicat iarba de sub ou (…)” ( fragmente din Natura ca Profesor, Viktor Schauberger).
Fenomene stranii, atrăgătoare, dar și înfricoșătoare. Observații pe care Viktor Schauberger a avut șansa să le facă în timpul petrecut în mijlocul naturii. Neobișnuit, dar în mod cert real. Ce se petrece în natură? Ce efecte necunoscute declanșăm din cauza propriei ignoranțe și cum putem opri acest proces trist al distrugerii ritmurilor naturale? Nimeni în afară de Viktor Schauberger, acest vrăjitor al apei, nu este mai în măsură să ofere soluții practice problemelor cu care ne confruntăm – catastrofe nemaiîntâlnite, tot mai violente şi mai extinse: tornade, ploi torenţiale, inundaţii, secetă, cutremure, căderi de zăpadă în anotimpuri nepotrivite şi valori termice extreme. A simți natura înseamnă a ne vindeca – pe toate nivelurile, căci în absența unui ritm natural sănătos, orice altceva legat de sănătatea noastră fizică, psihică și emoțională este imposibil de realizat.
„Trebuie”, aşa cum spune Viktor Schauberger, „să percepem lumea nu ca pe o acţiune, ci ca pe o reacţiune”, pentru că numai aşa vom putea să ajungem la adevăratele cauze ale lucrurilor şi să înţelegem pericolele care ne ameninţă astăzi.
Pentru a fi la curent cu promotiile librariilor in care sunt afiliat, va invit sa urmariti si pagina de facebook 100decarti.

Comentarii
Trimiteți un comentariu