Treceți la conținutul principal

CARTI cu cei mai renumiți detectivi din toate timpurile și din toate colțurile lumii

Mister, suspans - cei mai buni autori - SHARI LAPENA, STEPHEN KING, HARALAMB ZINCA, AGATHA CHRISTIE, RODICA OJOG-BRASOVEANU, JEFF LINDSAY, ROBERTO SAVIANO, A. J. FINN, SILVIU ILIUTA, DAN BROWN, LEE CHILD

Si numele de sus sunt doar o parte din lista autorilor de carti care ne tin in alerta pana se dezleaga misterul!

"Nimeni nu mă iubește și nu mă va iubi vreodată.
Mai ales - eu. Știu ce sunt și știu că n-ai ce iubi la mine..." - asa spune unul dintre personajele uneia dintre carti - o vei descoperi mai jos.

Ni s-a pregătit ceva - o selecție de carte și film în care personajele principale sunt cei mai renumiți detectivi din toate timpurile și din toate colțurile lumii. Crimă, suspans, mister și alte întâmplări care să vă țină cu sufletul la gură, cu până la 20% reducere numai pe carturesti.ro, în perioada 20-30 mai 

Crimă, suspans, mister si alte întamplări care să vă țină cu sufletul la gură - sunt disponibile peste 400 de titluri in limba romana! Avem de unde alege!

Mi-a fost destul de greu sa aleg doar cateva pe care sa vi le desfasor mai jos.

Sa vedem:

"Cele trei femei ale domnului consul" de JEAN-CHRISTOPHE RUFIN

O nouă anchetă a consulului Aurel Timescu, continuarea volumului Spînzuratul de la Conakry

Maputo, capitala Mozambicului. Un hotel de vis al cărui prag nu-l calcă nimeni. Patronul hotelului – un individ imposibil, certat cu toți. De aceea, nimănui nu-i pasă atunci când patronul e găsit mort, înecat în piscină. Numai Aurel Timescu, fost refugiat politic, actual consul-adjunct la Ambasada Franceză, vrea să afle ce s-a întâmplat, de fapt.

Simpatic și stângace, deloc în largul lui în rol de diplomat, dar deosebit de priceput în rol de anchetator, Aurel Timescu descoperă că în jurul patronului orbitau trei femei: fosta soție, actuala soție și amanta. Deși poliția alege în mod arbitrar un vinovat, Aurel e convins că lucrurile nu sunt atât de simple.

Ancheta îl va arunca într-o plasă de păianjen a relațiilor necurate, în profunzimile unor patimi africane pe care nu le-ar fi bănuit niciodată – și care stau la baza uneia dintre cele mai mari tragedii ecologice de pe planet

„Aurel Timescu e un antierou irezistibil!” Le Figaro

CUMPARA AICI "Cele trei femei ale domnului consul" de JEAN-CHRISTOPHE RUFIN


Ultima ei clipa" de SHARI LAPENA

De la autoarea bestsellerurilor Cuplul din vecini și Străinul de acasă. 
Besteseller New York Times

Un accident petrecut cu mult timp în urmă… și un oaspete apărut din senin…
Stephanie și Patrick încearcă să se adapteze vieții cu gemenele lor nou-născute, care le ocupă tot timpul. Însă chiar dacă e dezorientată din cauza lipsei de somn, Stephanie e sigură că acum are tot ce și-a dorit.
Până când apare Erica, o femeie din trecutul lui Patrick, și face acuzații tulburătoare. Patrick spusese dintotdeauna că prima lui soție a murit într-un accident, dar acum Erica susține că a fost vorba despre o crimă.
Patrick insistă că e nevinovat, iar Erica încearcă să-l șantajeze. Cunoaște multe detalii despre Patrick — care o fac și pe Stephanie să-și pună întrebări și să nu mai știe ce și pe cine să creadă. Pe măsură ce încrederea ei în Patrick se năruie, acesta riscă să piardă totul.
Oare Patrick spune adevărul, iar Erica este o mincinoasă convingătoare? Sau Stephanie a făcut o greșeală îngrozitoare?

„Ultimul thriller al lui Shari Lapena o să vă țină ca pe ace chiar până la sfârșit…" - USA Today

„Ritmul alert îi va obliga să dea pagină după pagină pe cei pasionați de răutăți și crime în suburbii." - Publishers Weekly

„Un roman cu suspans și cu puncte de vedere multiple, Ultima ei clipă vă va face să vă întrebați până în ultimul moment pe cine să credeți." - Buzz Feed

CUMPARA AICI "Ultima ei clipa" de SHARI LAPENA


"Timpul trecut" de LEE CHILD

Jack Reacher își propune să traverseze America din Maine până în California. Însă nu ajunge prea departe. Pe o șosea din New England vede un indicator cu numele unei localități în care n-a fost niciodată — Laconia —, orașul unde s-a născut tatăl lui. Așa că hotărăște să facă un ocol.
În același timp, în apropiere, mașina unui cuplu canadian rămâne în pană. Cei doi vor să ajungă la New York să vândă ceva de mare preț. Dar iată-i rătăciți într-un ținut complet necunoscut, singurul loc unde pot înnopta fiind un motel izolat și cam dubios.
Când Jack întreabă localnicii unde este casa tatălui său, i se spune că în oraș n-a locuit niciodată vreo familie Reacher. Să fie oare adevărat? Cercetările lui Jack scot la iveală lucruri pe care mulți le ar vrea uitate și îl conduc la cuplul canadian rătăcit, care acum este prins într-o situație de viață și de moarte.
Pentru Jack Reacher, prezentul este periculos, dar trecutul poate fi de a dreptul… mortal.

"Cu stilul său succint și flerul său remarcabil pentru detaliu, Child construiește o nouă aventură captivantă a lui Reacher, care îi va satisface atât pe fanii săi mai vechi, cât și pe cei care abia îl descoperă." - Library Journal

"Încă un roman excepțional dintr-o serie ce continuă să fie un etalon pentru toți autorii de thrillere." - Booklist

"Timpul trecut, al douăzeci și treilea roman din seria Jack Reacher, îmbină mai multe fire narative, culminând cu un final plin de suspans, care te ia complet prin surprindere." -
Kirkus Reviews

"Child e un scriitor care nu încetează să ne uimească." - The New York Times Book Review

Lee Child este unul dintre cei mai apreciați autori contemporani de thrillere. Cărțile sale se află constant pe listele de bestselleruri din întreaga lume, fiind publicate în peste o sută de țări, și au obținut numeroase premii, printre care: Anthony Award și Barry Award pentru romanul său de debut, Capcana Margrave, Specsavers National Book Award pentru Urmărit și RBA Prize for Crime Writing pentru Personal.
După două dintre romanele sale au fost realizate filme de excepție: Jack Reacher, bazat pe romanul One Shot, și Jack Reacher: Să nu te întorci niciodată, ambele avându l pe Tom Cruise în rolul principal.

CUMPARA AICI "Timpul trecut" de LEE CHILD!


"Conspiratia" de DAN BROWN

Când un satelit NASA face o descoperire ciudată într-un gheţar din Arctica, agenţia îşi proclamă mult aşteptata şi absolut necesara victorie - o victorie cu profunde implicaţii politice, căci Statele Unite ale Americii sunt în plină campanie electorală. Dacă această descoperire va fi confirmată, ea va schimba cursul istoriei, căci tot ceea ce ştiam despre apariţia noastră în Univers e o mare minciună, iar implicaţiile sunt de neimaginat.
Pentru a verifica autenticitatea acestei extraordinare descoperiri, Casa Albă trimite la faţa locului specialişti de renume, printre care şi Rachel Sexton, fiica adversarului politic al actualului preşedinte, şi celebrul om de ştiinţă şi vedetă de televiziune Michael Tolland. Însă ceea ce descoperă ei întrece orice aşteptare. Cu o echipă de asasini pe urmele lor, cei doi urmează să afle un lucru tulburător: că adevărul poate fi cea mai teribilă descoperire.


"Detectiv de Romania" Vol.1 de SILVIU ILIUTA

Pentru că avem nevoie de un detectiv al nostru, român. Azi, în prezent. Unul care să ne scoată din cotidian și să ne ducă undeva, în lumea lui, plină de indicii, enigme și mistere.

Anton este un detectiv atipic pe care îl vom descoperi încă din copilărie și până când, fiind om în toată firea, se lovește de misterul vieții lui din propriul birou de detectiv particular (nu de stat): indianul înecat într-un dulap.

Scene pitorești, umor, ironie și o intrigă care te va conduce pe diferite planuri în căutarea vinovatului.

Prin Detectiv de România suntem părtași, alături de Silviu Iliuță, la o reînviere a genului polițist, un gen aparte care își va găsi locul în sufletul și mintea fiecărui cititor. O carte care îți va dezvolta instinctul și atenția pentru detalii în timp ce te va face să râzi pe nerăsuflate.

Cititorii lui Silviu Iliuță au așteptat această carte cu sufletul la gură. În primele două zile de la lansare, în fața editurii au fost cozi de câteva sute de metri spre un kilometru. Oamenii au venit din toată țara, cu corturi, alimente, apă potabilă, numai ca să prindă un exemplar din primul tiraj. Apoi cineva le-a spus că nu mai este valabilă promoția cu tigăi și au plecat aproape toți.

CUMPARA AICI "Detectiv de Romania" Vol.1 de SILVIU ILIUTA


"Sufocare" de GEORGE ARION

Ned și-a pierdut părinții și bunicii încă din copilărie. A moștenit o avere impresionantă și a călătorit pe tot globul. A dobândit cunoștințe și a avut parte de experiențe care multora le sunt inaccesibile. Visul lui – să devină cel mai bun scriitor de piese polițiste din lume.

Însă niște glasuri nu-i dau pace. Glasuri pe care le aude încă de când era mic, când a văzut cum trei copii ucid cocoși sugrumându-i cu ajutorul unor cabluri.

Între timp, în Barintown începe să acționeze un criminal care-și omoară victimele în același mod. Ned începe singur o investigație, încercând să dea de urma celor care i-au marcat copilăria.

Însă Tom Redford, anchetatorul care se ocupă de caz, are o cu totul altă teorie în privința identității ucigașului… GEORGE ARION s-a născut în 5 aprilie 1946 la Tecuci.
Absolvent al Facultății de Limba și Literatura Română din București – 1970.
În prezent este Director general al S.C. Publicațiile Flacăra S.A., Președintele Fundației „Premiile Flacăra” și Președinte al Romanian Crime Writers's Club.
Membru al Uniunii Scriitorilor din România.

A publicat volume de versuri, critică literară, jurnalistică. A semnat scenariul la două filme polițiste (Enigmele se eplică în zori, 1989, Atac în bibliotecă, 1992) și la serialul TV Detectiv fără voie (2001). Autor al unui libret de operă și al mai multor piese polițiste.


"Proprietareasa" de VALERIO VARESI

O nouă anchetă a comisarului Soneri

Cu puține zile înaintea Sărbătorilor, în timp ce Parma e cuprinsă de ceață și de frenezia cumpărăturilor, Ghitta Tagliavini dispare în chip misterios. Bătrâna e proprietăreasa unei pensiuni unde comisarul Soneri și mulți alții și-au făcut veacul pe vremea studenției. Dar clădirea ascunde și tainele mai-marilor din prezent…

Ancheta îl conduce pe Soneri printr-un oraș pe care nu-l mai recunoaște, purtându-l înapoi în timp, într-un trecut dureros al conflictelor violente dintre comuniști și fasciști. Conflicte care, se dovedește, au ramificații mult mai profunde și insidioase decât s-ar fi așteptat. Puțin câte puțin, iluziile se risipesc, rănile se deschid la loc, trecutul își pierde din frumusețea de odinioară, dezvăluind o realitate tulburătoare. O realitate în care a fost implicată și Ada, fosta soție a lui Soneri, și în care moartea unei bătrâne e doar vârful aisbergului.


"Mai tarziu" de STEPHEN KING

Uneori, maturizarea înseamnă să-ți înfrunți demonii

Jamie Conklin este singurul copil al unei mame singure și nu-și dorește decât o copilărie normală. Dar el nu e un copil oarecare. S-a născut cu o abilitate nenaturală pe care mama îl convinge să o țină secretă. Dar prețul pentru capacitatea de a vedea ceea ce nu vede nimeni altcineva îl va costa mai mult decât își imaginează – când un detectiv îl atrage în căutarea unu criminal care amenință să facă rău și de dincolo de mormânt.

O poveste despre inocența pierdută și dilemele care ne debusolează ideile despre bine și rău.

CUMPARA AICI "Mai tarziu" de STEPHEN KING


Glontul de zahar de HARALAMB ZINCA

Haralamb Zinca, experimenteaza cu o forma literara speciala, romanul-ancheta. Pe langa insiruirea detasata, rece a faptelor, autorul acestui tip de naratiune isi propune sa sondeze mai adanc in mintile personajelor implicate intr-un dosar de spionaj complicat, pentru a le observa gandurile si reactiile.

Un fotoreporter intra in atentia unei grupari de spionaj straine care e interesata de informatii si fotografii privind tehnica militara romaneasca si anumite manevre efectuate de armata. Pentru a pune mana pe materialul documentar, gruparea exploateaza gelozia fotoreporterului, sotia lui fiind atrasa intr-un vartej de jocuri erotice. Femeia e filmata, fotografiata si santajata.

CUMPARA AICI Glontul de zahar de HARALAMB ZINCA


"Dinte pentru dinte Millennium 5" de DAVID LAGERCRANTZ

Fata cu un dragon tatuat nu are de gând să fie iertătoare. Lisbeth Salander a avut o copilărie marcată de agresivităţi şi abuzuri oribile. Şi de repetate tentative la viaţa ei. Cerneala impregnată în piele îi aminteşte con¬stant de promisiunea ei de a lupta împotriva nedreptăţilor din jurul său.
Acum se află într-o închisoare de maximă securitate pentru femei, ceea ce nu înseamnă o pedeapsă pentru ea, așa cum ne-am aștepta. De fapt, Lisbeth găseşte aici o relativă siguranţă. Închisoarea Flodberga este controlată de puşcăriaşe – iar pentru o tipă ca ea, hacker de computere cu un talent excepţional, nu există graniţe.
Mikael Blomkvist face săptămânal o călătorie lungă, ca s-o viziteze – pentru acest efort, îi este dezvăluită o pistă care ar putea însemna o mare descoperire pentru Millennium.
Lisbeth Salander și Mikael Blomkvist sunt din nou împreună…

"Ar fi greu de imaginat o continuare mai fidelă a poveștii originare decât acest roman… Salander este aici un investigator mai spectaculos, mai charismatic şi mai eficient decât în toate celelalte volume: fără să aibă abilităţi sociale, ea este însă de neegalat când trebuie să vorbească franc despre puterea coruptă." - The Wall StreetJournal

"Captivant… impresionant… plin de o energie şi o ingeniozitate care l-ar pe face pe Larsson să fie mândru de rezultat." - USA Today

"Piesa de rezistență a seriei Millennium o reprezintă tânăra ciudată şi solitară care înfruntă tot soiul de răufăcători folosindu-şi mintea ageră şi, la nevoie, abilităţile din domeniul artelor marţiale." - The Washington Post

David Lagercrantz e un apreciat autor suedez şi jurnalist de investigaţii.
A debutat ca romancier cu Agonia lui Turing (Editura Pandora M, 2016), care relatează povestea ficționalizată a matematicianului englez Alan Turing.

În 2011, a publicat biografia celebrului jucător de fotbal Zlatan Ibrahimović Eu sunt Zlatan (Editura Publica, 2015), una dintre cele mai de succes cărți din Suedia, publicată în peste 30 de limbi și vândută în milioane de exemplare.


Femeia de la fereastra de A. J. FINN

Nu e paranoia dacă se întâmplă cu adevărat...

Au trecut zece luni de când Anna Fox a ieșit ultima dată din casă. Zece luni în care a bântuit ca o fantomă prin camerele vechii sale locuințe din New York, pierdută în amintiri, prea înspăimântată ca să-și părăsească siguranța propriului cămin.

Singura punte de legătură a Annei cu lumea reală este fereastra camerei sale, unde stă zi de zi, urmărindu-și vecinii. Când familia Russell se mută peste drum, Anna este imediat atrasă de aceasta. O familie perfectă cu trei membri, un ecou al vieții pe care și ea a dus-o cândva.

Dar într-o seară, un țipăt teribil rupe tăcerea, iar Anna este martora a ceva ce nimeni nu trebuia să vadă. Acum trebuie să facă tot ce poate pentru a descoperi adevărul despre ceea ce s-a întâmplat în realitate. Dar chiar dacă îl va afla, o va crede cineva? Și poate să aibă încredere în ea însăși?

CUMPARA AICI "Femeia de la fereastra" de A. J. FINN


Eu, acuzatul de IMRAN MAHMOOD

Un inculpat anonim este acuzat de crimă. Dovezile sunt copleșitoare. Chiar înainte de discursurile finale, tânărul își concediază avocatul și decide să-și țină propriul discurs de apărare. El ne spune că avocatul său l-a sfătuit să nu declare anumite lucruri.

Uneori, adevărul poate fi prea greu de explicat sau de crezut. Dar la proces, acest om spune o poveste extraordinară. Este vorba despre femeia pe care o iubește, care a intrat în probleme teribile. E vorba despre cum a riscat totul ca s-o salveze. Sunt opt probe împotriva lui. În timp ce ne vorbește despre fiecare pe rând, viața lui este în mâinile noastre. Noi, cititorul – membru al juriului –, trebuie să avem mintea deschisă până auzim sfârșitul poveștii sale. Apărarea lui ridică multe întrebări... dar la sfârșitul discursurilor doar una contează: este vinovat?

CUMPARA AICI Eu, acuzatul de IMRAN MAHMOOD


Piranha: Copiii Camorrei de ROBERTO SAVIANO

Nicolas Fiorillo - zis Maharajahul - este un adolescent ambițios și inteligent care, la numai cincisprezece ani, urmărește cu înverșunare să pună mâna pe putere, să întoarcă banii cu lopata și să facă legea în orașul Napoli. Pe scuter, cu viteză, alături de gașca lui - pe care visează să o transforme curând într-o nouă paranza -, străbate străzile orașului, fură și minte, învață dedesubturile crimei organizate și ale traficului de droguri, leagă și dezleagă alianțe cu clanurile bătrâne, pentru ca în cele din urmă să înceapă să controleze cartier după cartier în goana lui amețitoare spre vârful ierarhiei. Doar că, așa cum se întâmplă întotdeauna, vâltoarea în care se lasă purtat, ba chiar se aruncă cu capul înainte - una a violenței și a morții - ajunge să-i cuprindă și pe cei nevinovați.

Piranha: Copiii Camorrei imaginează o poveste de o fascinație sinistră cu aceeași însuflețire cu care a transformat Gomora într-o senzație mondială.

"Cu acea îndrăzneală nedisimulată specifică oricărui scriitor adevărat, Roberto Saviano mai spune o dată povestea inimii îndurerate și neînfricate a orașului Neapolelui." Elena Ferrante

"Nu reușesc niciodată să păstrez distanța, așa că am suferit mult de-a lungul timpului. Uneori mi-a plăcea să nu mai fiu cine sunt, să duc o viață decentă, dar continui ceea ce fac - ar zice unii din ambiție, alții, din narcisism - pentru onoare. Continui deși știu foarte bine că atrag asupra mea ura, singurătatea, disprețul. Nu am niciun avantaj: cel mai simplu lucru ar fi să tac din gură. Dar eu continui." Roberto Saviano


"Dexter. Vise intunecate" de JEFF LINDSAY

"Nimeni nu mă iubește și nu mă va iubi vreodată.
Mai ales - eu. Știu ce sunt și știu că n-ai ce iubi la mine..."

În adâncul inimii, Dexter Morgan este gentlemanul perfect, are o prietenă timidă și pare să ducă o viață normală și discretă, ba chiar banală. Deși vederea sângelui îi face rău, el analizează tipare de împroșcare a sângelui pentru poliția din Miami. Însă Dexter mai are un hobby secret: este un criminal în serie care a ucis deja 36 de oameni, dar acționând de fiecare dată ca un adevărat justițiar anonim.

Desigur, cei răi n-au parte de odihnă, iar eu cu siguranță mă număram printre ei.

„O operă de artă macabră.” THE MIAMI HERALD

„Întunecat și complex. Proza lui Lindsay este îndrăzneață și, în mod neașteptat, plină de umor.” USA TODAY

„Ca o pală de aer proaspăt ce spulberă toate convențiile genului crime - sosește Dexter!” THE DENVER POST

„Primul criminal în serie care ne cerșește iubirea fără sfială.” ENTERTAINMENT WEEKLY

CUMPARA AICI "Dexter. Vise intunecate" de JEFF LINDSAY


"Omul de la capatul firului" de RODICA OJOG-BRASOVEANU

AL DOILEA ROMAN DIN SERIA MINERVA TUTOVAN

Minerva Tutovan, dușman de temut al răufăcătorilor, unul dintre cele mai reușite personaje ale Rodicăi Ojog-Brașoveanu, reintră în acțiune!

O rețea de falsificatori de diplome de inginer nu pare o afacere foarte periculoasă – până când trei persoane care apelează la aceste servicii sunt ucise în chip misterios.

Creierul întregii operațiuni dirijează totul prin telefon și pare să fie mereu cu un pas înaintea Minervei Tutovan.

O pasionantă poveste despre spionaj și contraspionaj, plasată în Bucureștiul anilor ’70.

„Ori laie, ori bălaie există doar la coafor. În viață, lucrurile sunt policrome…“
Rodica Ojog-Brașoveanu

„Aruncă o privire întâmplătoare în vitrina unei cofetării. Mormane de dulciuri în culcușuri de staniol, cu panglici savant învolte, cutii de bomboane cu festoane de hârtie dantelată, intime ca un fragment de jupon. Înregistrări abstracte, absurde, care nu se înscriau în circuitul stării sale de spirit. Se miră că le percepe, ca și cum orice imagine străină de ceea ce avea să i se întâmple era fără noimă, nu putea, nu trebuia să existe.

Mergea izbindu‑se de trecători, de călătorii coborâți în stație. Oamenii se întorceau surprinși. Pierduse eschiva aceea reflexă a umerilor care evită obstacolele, care se scuză.

Traversă piața și, după câteva manevre, verificându‑și mereu spatele, ajunse în Calea Rahovei. O siluetă se desprinse din apropierea restaurantului Cluj și pentru o fracțiune de secundă Pascu îi întâlni ochii. Avu impresia absurdă că celălalt îl aștepta, că sesizează o umbră de recunoștință, un licăr particular al expresiei. Îi auzea pașii în spate și după câțiva metri avu certitudinea că este urmărit.“

CUMPARA AICI "Omul de la capatul firului" de RODICA OJOG-BRASOVEANU


Trupul neînsuflețit al unui bărbat e descoperit la câțiva kilometri de lacul Titisee. Victima, Jürgen von Geyersberg, moștenitorul uneia dintre cele mai mari averi din Germania, a fost mutilat.

Comandantul Pierre Niémans și colega lui, locotonentul Ivana Bogdanoviç, membri ai unui organism nou care ajută poliția și jandarmeria în cazurile dificile, sunt trimiși în Munții Pădurea Neagră. Ancheta îi poartă pe urmele Vânătorilor negri, un batalion de nelegiuiți înrolați de Himmler în 1941, specializați în vânătoarea de oameni.

Pe măsură ce se întorc în trecut la sursa răului au parte de întâlniri tot mai stranii – o preoteasă a apelor termale, crescători de câini, vindecători. Însă fiara ucigașă nu e ceea ce cred ei…
Ultima vânătoare a început.



n această colecție de patru povestiri, Agatha Christie îl provoacă pe excentricul detectiv belgian la o adevărată meditație asupra unor crime neobișnuite, cu sinucideri, jafuri, testamente ciudate și blesteme. Pentru polițiști, totul este clar, pentru Hercule Poirot, nimic nu este atât de simplu pe cât pare. Poate că există o noapte perfectă pentru crimă, dar, există oare și crima perfectă?

Printre focuri de artificii, decoruri luxoase, femei interesante cu preocupări deloc banale, gentlemeni rasați, cu averi impresionante, și tineri mondeni, mânați de pasiuni și ambiții, „nesuferitul“ detectiv Hercule Poirot, interesat, ca întotdeauna, de natura umană, are de deslușit povești încâlcite, dar nu se dă bătut niciodată.

Aceasta este selectia mea, si va invit sa vedeti intreaga colectie de carti politiste, cu mistere si suspans AICI!

Articol realizat ca afiliat CARTURESTI!

Pentru a fi la curent cu promotiile librariilor in care sunt afiliat, va invit sa urmariti si pagina de facebook 100decarti.

Comentarii

Cele mai citite

Pachete de carti de educatie financiara - ne decidem sa o ducem mai bine

 Carti de dezvoltare personala prin educatie financiara Educația financiară este o abilitate esențială pentru a putea lua decizii în cunoștință de cauză în ceea ce privește banii noștri. Cărțile despre educația financiară pot fi o sursă excelentă de informații pentru a ne îmbunătăți cunoștințele și abilitățile financiare. Iată câteva motive pentru care ar trebui să c itești despre educația financiară : Pentru a-ți îmbunătăți situația financiară. Educația financiară te poate ajuta să-ți îmbunătățești situația financiară pe termen scurt și lung. Cărțile despre educația financiară te pot învăța cum să economisești bani, să-ți plătești datoriile și să-ți construiești averea. Pentru a înțelege mai bine cum funcționează banii. Cărțile despre educația financiară pot oferi o privire de ansamblu asupra conceptelor financiare de bază, cum ar fi bugetarea, economisirea, investițiile și creditul. Acestea te pot ajuta să înțelegi mai bine modul în care banii tăi lucrează pentru tine și cum poți s

Nu mai spuneti ca ati imbatranit si de asta sunteti uituc!

 Creierul uman - misterul din capul nostru Iata o promotie care te ajuta sa cumperi niste carti mult mai valoroase decat pretul lor! bookzone.ro te invită la Hora Reducerilor ! Reduceri de până la 85% și transport gratuit la comenzi de peste 99 lei! Ce te așteaptă pe bookzone.ro în timpul Horei Reducerilor : - Reduceri uluitoare de până la -85% la o selecție largă de produse, indiferent de editură - Transport gratuit la comenzile de peste 99 lei, pentru a face cumpărăturile online și mai accesibile pentru clienții dvs. Am 3 recomandari, trei produse cu adevarat speciale, nu degeaba sunt si cele mai cumparate, iar daca vrei sa vezi intreaga oferta CLICK AICI! Pachet Misterele creierului uman Trei mari valori ale medicinei românești îți dezvăluie misterele creierului uman pornind de la cercetările lor de-o viață. Profesorii Dănăilă, Ciurea și Dulcan au salvat mii de vieți în decursul unor cariere încununate cu recunoaștere internațională și, bineînțeles, cu multă recunoștință, iar acu

Librariile mele

 Librariile de unde va aduc eu cartile Blogul meu este unul care promoveaza cartile - prin urmare, va aduc oferte din librariile online, din 17 librarii online, unde activez ca afiliat - caut carti pe rafturile virtuale, citesc despre noutati, despre autori, ma scufund in lumea unde totul e posibil, si caut aici finalurile fericite! Am insirat mai jos librariile de unde va aduc eu cartile despre care scriu pe acest blog, si pe pagina de facebook pe care, de asemenea, mai vin cu lucruri dragute de prin librariile mele favorite,  https://www.facebook.com/100decarti 1.  elefant.ro "- este un proiect al companiei elefant online S.A . lansat în 17 iunie 2010. Proiectul a început prin a fi o librărie online oferind o experiență complexă de shopping cultural online, iar ulterior a devenit Mallul Online al Familiei Tale , în ofertă regăsindu-se produse pentru cei mici și pentru cei mari, pentru casă și pentru grădină. elefant.ro comercializează în prezent în jur de 110.000 de produse din